Şimdi Ara

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
3
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulüplerden gelen açıklamalar hayal kırıklığı yaşattı keşke bu kadar çabuk R yapmasalardı bir de tebrik etmişler. Buna üzüldüm

• Suudi köpekleri FB GS’yi rehin almış uçakların kalkmasına izin vermiyorlarmış. TSK göreve!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Türkiyeye 20 yıldır yeni otomobil markası yatırımı gelmiyor. Mevcut olanlar ise bir bir ülkeyi terkediyor. Fakat o dinlediğin masal kanallarında bundan bahsetmez. Ülkeye tek kuruş doğrudan fabrika kuracak yatırım yıllardır girmiyor bunlar orta uzun vadede bizi geri düşürecrk

Çin den milyarlarca dolar çıkıyor Hindistan'a, Meksika ya, Polonyaya, Macaristan akıyor sana tek kuruş gelmiyor. Ortadoğulu olacaksın 20 yıl sonra zaten adım adım gidiyoruz bunlar iyi günlerimiz malesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Geçen de konu açmıştın ülkeye yatırımcı gelmiyor diye, BP gitti falan sayıklıyordun. Sana ülkeye gelen onlarca yatırım döktüm boy boy kafam kadar link atım OKU diye, okudun anlamadın, işien gelmedi çünkü, hala buraya gelmiş ülkeye yatırım gelmiyor diye yazıyorsun ayıp. Birşeyler öğren bari foruma geliyorsun sana link bilgi haber koyunca öğren ama amacınız gerçekler değil kendi uydurduğunuz yalanlar.

• Bu kupa macinin Arabistanda oynanma fikri kimden cikti?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.