Şimdi Ara

Suudi Arabistan, Türkiye’den 100 adet KAAN satın alabilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İstemezük ekibinden bilmeden allı pullu sallayan Arkadaş!
    Hoş geldin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada kendi milletine, devletine bu kadar kin ve nefret kusan insanların olduğu başka bir ülke yoktur sanıyorum. yukarıda bazı kişilerin yazdıklarını görüyorum. Gerçekten Utanç verici.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katar'da zamanında 100 Altay Tankı siparişi vermişti. Adamlar hiç yorulmadı kısa yoldan fabrikayı satın aldı. 5 sene olmuş vay be kargo trafiğe takıldı herhalde :)))

Suudi Arabistan, Türkiye’den 100 adet KAAN satın alabilir
    Suudi Arabistan, Türkiye’den 100 adet KAAN satın alabilirwww.yeniakit.com.tr
    Dost kendini belli etti... 100 adet Altay tankı siparişi verdi!
    https://www.yeniakit.com.tr/kart/haber/katardan-turkiyeye-100-adet-altay-tanki-siparisi-652749.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 29 Aralık 2024; 23:13:50 >
  • BAE. Aldığı tüm askeri teçhizatların çoğunu zaten İsrail'e Yahudilere gönderiyor, bu kanıtlanmış, bunu ben bile biliyorsam, bilmeyen kimse yok demektir

• Demirören haber gurubunun salladığı akabindede İngiliz daily mailin haber yaptığı yalan haber,ilaveten madem çok gizli bir teknoloji neden satsınki abd nasıl f 22 yi satmıyorsa ve Kaan f 22 den üstünse bu uçak hiç bir ülkeye satılmamalı yoksa abd diğerleri uçağın teknik bilgilerine ulaşır....

• paspas sapı göklerde.Suudi Arabistan, Türkiye’den 100 adet KAAN satın alabilir 

• :)) kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.