Android konusuna aşağıdaki kısmı yazdım. Cevap alamadım doğru düzgün zaten bu telefonları düşündüğüme göre beklentilerimin orta halli bir telefona işaret ettiğini görürsünüz. 2-3 güne olay kesinleşecek olursa kesin modeli söylemem lazım. O yüzden yardımcı olursanız sevinirim Diğer tarafta beni fazla takmadılar da
Bu arada neo V de düşünüyorum. Muhtemelen de daha ucuz ama katalogda olmadığı için emin olamıyorum bilen varsa makbule geçer.
Hangisini seçerdiniz arkadaşlar? Suudi Arabistanda telefon fiyatları daha uygun. Getirtme ihtimalim olabilir. Modeller arasında direk optimusu düşünüyorum ekrandan dolayı ama bana rayin çok daha cazip olduğunu söyleyen olursa fikir değiştirebilirim. Buradan veriyorum 1000 sr-500 tl fiyat aralığında başka model önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler..
Yok mu yardımcı olacak olan? Gerçekten hayal kırıklığına uğruyorum. Bu iki telefonu kullanmış karşılaştırma yapabilecek kimse mi yok?
Hocam bildiğim kadarıyla aralarında kamera ve boyuttan başka bir fark yok. Yanlış biliyorsam affola. Yani iki telefonu donanım olarak karşılaştırmak mümkün olmuyor.
Benim tercihim SE Xperia Ray. Optimus black'ta gereksiz bir çok özellik mevcut. Örnek vermek gerekirse anaekrandayken sağ yan(veya üst)teki düğmeye basıyorsunuz daha sonra ekranı sağa veya sola yatırıyorsunuz ekran ekrası geçişleri böyle sağlayabiliyorsunuz. Ki bu sizin ne işinize yarar ki. Sensörü gereksiz kullanmaktan başka hiçbir şey değil. Bunun gibi gereksiz başka şeylerde mevcut. Optimus Black'ın mantıklı bir seçim olduğunu düşünmüyorum.
Daha öncede LG'nin menü geçişleri ve mesaj bölümü beş para etmezdi. LG bu işte gitgide düşüyor. En azından ben böyle düşünüyorum.
Ve benim düşüncemle tartışmasız Sony Ericsson Xperia Ray
Fakat diğer arkadaşların yorumlarını almaktada yarar var. Herhangi bir yetkili AVM veya teknoloji merkezine giderek telefonları inceleyebilirsiniz. Ellerinde olduğunu düşünmüyorum ama bir ihtimal görme ve kurcalama şansı yakalayabilirsiniz.
Alacağınız fiyatları da yazar mısınız acaba? Sanırım yarı yarıya getirtebilirsiniz veya yarı fiyatından biraz pahalıya
Evet jarir bookstore daki fiyatlar. 480-500 tl aralığına gelecek ray
Arkadaşlar gerçekten kararsızım ikisi de 490 tl. Hangisi?