Şimdi Ara

suv +lpg mi c sınıfı dizel mi? lütfen yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- 2007-2008 kia sportage 2.0 crdi ex 4x4 ( dizel ve otomatik olması avantaj)
    2- 2008-2009 suzuki grand vitara 2.0 jlx-al at 4x4 (benzinli ve 4 ileri otomatik olması dezavantaj)

Listenize bunları da ekleyin hatta 1. seçeneğe dikkatle bakın derim.

Edit: Suv kullanmanın zevki başkadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganss -- 17 Temmuz 2012; 2:59:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

evet yanlış hatırlamışım şasi değil yürüyen aksam ortakmış. 4 çeker sistem nissandan motorlar renodanmış.

ama motor konusunda dibine kadar haklıymışım.
    ya görende bugüne kadar volvodan inmediğini sanır. fiyat performans olarak en iyisi bu araba.
    ncap tan 5 yıldız almış korelilerin kazada 10 airbagten birini açmadığını biliyoruz.

f/p olarak en iyisi duster bu niye canını yakıyor acaba?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2MPrUS1XZZg

görende 5 yıldızlı araçların içinde insan ölmüyor sanır..

Ben motorların farklılığı ile ilgili bir tek şey söylemiş miyim? Renault-Nissan grubu zaten küçük hacimli dizel motorları ortak olarak kullanıyor. Fakat benzinli motorlar aynı değil. QQ HR16DE, Dus. K4M kodlu 1.6 atmosferik benzinli motora sahip.

Bunun dışında 4x4 Duster'ın Nissan çekiş sistemine sahip olduğu doğrudur. Ama 4x2'yi bilmiyorum.

Ben Volvo'ya falan binmiyorum. Ama 2004'te aldığım ve hala kullandığım araç 4*'lı.

Duster F/P olarak en iyisi falan değil. Sadece fiyat olarak en iyisi.

10 hava yastıklı aracın çeşitli sorunlar nedeniyle, hiç bir hava yastığı açılmayabilir. Fakat bu Duster'ınkilerin, koşulsuz, şartsız açılacağı anlamına gelmez. Bu kendini kandırmaktır, züğürt tesellisidir.

Ölüm her zaman ve her yerde gelebilir. Ve kaçınılmazdır. Biz sadece mümkün olduğu kadar güvenlik önlemi almak gerektiğini söylüyoruz.

Bugün 28-30 bin TL'ye sıfır km. N-cap 5*'lı, 8 hava yastıklı, ESP'li araçlar satılıyor. İlla MB'ye, BMW'ye, Volvo'ya binilecek diye birşey yok.

Bundan sonra, bilmeden konuşmamanız, hakaretler yağdırarak seviyeyi düşürmemeniz dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganss

45.000 tl bütçeye önerim,

1- 2007-2008 kia sportage 2.0 crdi ex 4x4 ( dizel ve otomatik olması avantaj)
    2- 2008-2009 suzuki grand vitara 2.0 jlx-al at 4x4 (benzinli ve 4 ileri otomatik olması dezavantaj)

Listenize bunları da ekleyin hatta 1. seçeneğe dikkatle bakın derim.

Edit: Suv kullanmanın zevki başkadır.

suzukiyi eledim servis sıkıntısı var bulunduğum çevreye göre ama sportage önerinizi değerlendireceğim..Rav4 yada honda crv hakkında ne düşünüyorsunuz?özellikle lpglikullanımda performans nedir? birde toyotanın ve hondadın tam otomatik şanzumanları aynı mıdır? bir yerde ikisininde cvt olduğunu yazmışlar .toyotanın rav4 te kullandığı otomatiği ise yokuşlarda ciddi problem yarattığını söylediler bu iddalar ne derece doğru bilemiyorum..

• arkadaşlar lütfen düşüncelerimizde saygıyı sınırlarını aşmayalım sonuçta babamızın malı değil bu markalar hangisine bütçemiz dahilinde sorunsuzca binebileceksek onu tercih edicez ..Araç önerilerinizi de dikkate alıyorum hepiniz araç konusunda bilgili insanlarsınız ufak tefek şeylerden incitmeyelim birbirimizi..

Evet rav4 ve honda crv lpg takıp kullanan ve kararından oldukça memnun olan arkadaşlar ,ya da aynısını yapıp hiç memnun kalmayan dostlar fikirlerinize ihtiyacımız var sizleri bekliyoruz
  • Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak bu konuda?

özellikle rav4 crv bu iki aracı lpgli kullananlar yorumlarınıza ihtiyacımız var
  • suv +lpg tavsiye ederim. Soylediginiz araclara qashgai, suzuki grand vitara, mitsubishi asx de eklenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_mat

Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak bu konuda?

rav 4 arkadasımda var sorunsuz ve guzel. Crvde komsumda var 2011 model. Crvnin havası bir baska diyebilirim içi cok kaliteli ve geniş. Zaten japon aracları masraf cıkarmıyorlar heleki suvları jipleri tas gibi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

quote:

rav 4 arkadasımda var sorunsuz ve guzel. Crvde komsumda var 2011 model. Crvnin havası bir baska diyebilirim içi cok kaliteli ve geniş. Zaten japon aracları masraf cıkarmıyorlar heleki suvları jipleri tas gibi zaten

açıkcası gönlümden geçen rav4 tipini felan çok beğeniyorum .Ancak toyotanın tam otomatik vitesinin rampalarda felan sıkıntı olduğu söyleniyor.Birde aracı lpg li kullanıcam sorun çıkarsın istemiyorum kısaca kırsal bir bölgede olduğum için bu araçlardan düşünüyorum ama lpg ile sıkıntı çıkarırlar mı diye çok çekiniyorum

• quote:

söylediğin kriterlere uyan araç santa fe diesel.
    Çok dolanma ortalıkta.
    Rav4 güzel araç ancak santa fe harbiden de çok kaliteli donanımlı.
  • quote:

quote:

quote:

açıkcası gönlümden geçen rav4 tipini felan çok beğeniyorum .Ancak toyotanın tam otomatik vitesinin rampalarda felan sıkıntı olduğu söyleniyor.Birde aracı lpg li kullanıcam sorun çıkarsın istemiyorum kısaca kırsal bir bölgede olduğum için bu araçlardan düşünüyorum ama lpg ile sıkıntı çıkarırlar mı diye çok çekiniyorum

rav 4 otomatikti ve hiç sorun cıkarmadı. Lpg takılınca 0-100 hızlanması 1.5 saniye civarı duser ancak gucu azalmaz aracın

• quote:

quote:

quote:

quote:

rav 4 otomatikti ve hiç sorun cıkarmadı. Lpg takılınca 0-100 hızlanması 1.5 saniye civarı duser ancak gucu azalmaz aracın

zannedersem tam otomatik var rav4 te..bakalım 40 civarı para gitcek umarım sıkıntı olmaz benim için ..

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

söylediğin kriterlere uyan araç santa fe diesel.
    Çok dolanma ortalıkta.
    Rav4 güzel araç ancak santa fe harbiden de çok kaliteli donanımlı.

santafe çok daha büyük duruyor o rav4 tip olarak çok hoşuma gitti açıkcası..iç dizaynı crvden daha güzel dışı küçük jeep gibi çok tatlı bir araç gerçekten.Umarım lpgde sorun çıkartmıyordur
  • quote:

bir kere binip kullanmanı mutlaka tavsiye ederim.
    Toyota motorları genelde lpg ye uyumludur rav4te de sorun çıkacağını sanmam.
  • quote:

quote:

bir kere binip kullanmanı mutlaka tavsiye ederim.
    Toyota motorları genelde lpg ye uyumludur rav4te de sorun çıkacağını sanmam.

..Rav4 çok güzel araba tam benim istediğim gibi buraların yolları dapek iyi değil sonuçta.Tmiz bir rav4 şu anda 40-45 arası fiyat aralığında..diyelim ki 43 e buldum 2 bin lpg masrafım olsa 45 bine maal olcak bana..Diğer tarafta da 45-46 bine yeni focus dizel stlye donanımlı bir araç var.Kıyaslama saçma demeleyim çünkü başka hiçbir vasıta düşünmüyorum bu ikisi dışına.KAfama takalın soru işaretleri açık net olarak şunlar:

Aynı fiyata daha temiz daha ekonomik donanımlı focus gibi bir araç varken rav4 alıp lpg ile uğraşıp binmeye değer mi?yani ben rav4 alsam lpg taksam''iykide böyle bir sey yapmışım ''der miyim focusa göre..işte bunun cevabını bir bulabilsem herşey çözülcek

• quote:

işin içine 0km araç sokarsan mesele değişir.
    Elbette ki focus rav4ten avantajlıdır.
    Benim santa fe önermemin sebebi araç dizel,gayet kuvvetli,alt yapısı da sağlam.
    Lpg ile falan uğraşmamış olacaksın.
    Üstüne rav4'ten daha geniş ve lüks bir araca sahip olacaksın.
  • quote:

quote:

işin içine 0km araç sokarsan mesele değişir.
    Elbette ki focus rav4ten avantajlıdır.
    Benim santa fe önermemin sebebi araç dizel,gayet kuvvetli,alt yapısı da sağlam.
    Lpg ile falan uğraşmamış olacaksın.
    Üstüne rav4'ten daha geniş ve lüks bir araca sahip olacaksın.

yok focus sıfır değil..2. el ama en fazla 20 bin km ye kadar dizel dururken lpg ile uğraşma diyorsun yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi car_mat -- 31 Temmuz 2012; 13:56:17 >
  • quote:

yok focus sıfır değil..2. el ama en fazla 20 bin km ye kadar dizel dururken lpg ile uğraşma diyorsun yani

bozuk yol diyosun sonuçta.
    Aradaki model yılı farkı 1 2 seneyse lpg işli rav4ler var internet üzerinde alınabilir.
    Santa fe önerdim çünkü zaten dizel az yakar.
    Ayrıca çok konforlu bir kabini var asilzade arabası gibi.
  • quote:

quote:

bozuk yol diyosun sonuçta.
    Aradaki model yılı farkı 1 2 seneyse lpg işli rav4ler var internet üzerinde alınabilir.
    Santa fe önerdim çünkü zaten dizel az yakar.
    Ayrıca çok konforlu bir kabini var asilzade arabası gibi.

yeni kasa focus 1.6 tdi 115 hp style start-stop herşey var oto park vs 46 bine bırakıyorlar ..20 bin km civarı kullanılmış..
    aradaki seçenek bu ...santafe bana fazla gider hocam çok büyük tam anlamıyla bir jeep rav4 suv segmenti çok daha hoş bence.bilmiyorum mantık focus diyor kalbim rav4 öyle bir durum işte

• quote:

yeni kasa focus 1.6 tdi 115 hp style start-stop herşey var oto park vs 46 bine bırakıyorlar ..20 bin km civarı kullanılmış..
    aradaki seçenek bu ...santafe bana fazla gider hocam çok büyük tam anlamıyla bir jeep rav4 suv segmenti çok daha hoş bence.bilmiyorum mantık focus diyor kalbim rav4 öyle bir durum işte

o zaman focus alacaksınız çare yok.
    0 gibi araç yani.
  • quote:

Mrb arkadaşlar.Kıyasalama alakasız gelebilir ..Anadolunun kırsal yokuşları bol bir ilçesinde çalışmaktayım yeni bir araç düşünüyorum max 45 bin bütçem var.Önceleri 2. el golf yada focus dizel düşünüyordum yalnız bir arkadaş''hocam senin oralar çetrefilli yazık edersin bu araçlara gel sana suv alalım'' tavsiyesi üzerine aklıma hiç hesapta olmayan 2 aracı daha sokmuş oldu.Bunlardn birisi toyota rav4 diğeri de honda crv yalnız rav4 daha çok hoşuma gitti açıkcası..Şimdi soru şu:
    45 bin tl ye
    1.) ikinci el dizel focus 3 style yada golf comfort

ya da
    2.)ikinci el 50-60 bin km de rav4 alıp lpg li kullanmak mı

yaşadığım yerin yol durumuna gelince kışları sert geçsede kış lastiğiyle normal bir aracın aşabileceği yollar var yalnız belediye çalışmıyor bakımsız yollar ha bmw ye honda civic e golfe binen bolca zengin var ama çok dikkatli kullanmak gerekiyor öyle temiz asfalt maalesef yok..

Araçlardan çok fazla anlamıyorum hele ki suv+lpg birleşiminden.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum herkese

Crossover Olarak Mitsubishi Asx Öneririm. 45 Bin Liraya 15 20 Bin Kilometrede Temiz Bi Asx Bulabılırsınız Veya 5 10 Katıp Sıfır Alabilirsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.