Şimdi Ara

Suv Önerisi - Sorento- tiguan- asx- captiva (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnceleme vidyolarında çok eleştirmişler hocam captivayı nedense, direksiyon hissini, viraj performansını, motor sesini, trim sesini vs gibi. Tip olarak güzel görünen bir araç bence ama gömmüşler aracı resmen. 2-3 yıl arasında kullanmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın GM grup arac alma cok sorunludur partıkull fıltreden tutta motor turbo arızalarına kadar bırde benzınlıklere ortak olursun Sorento cok yag alır remızını alırsan uzun sure kullanırsın ama onlardada yakıt bıraz vardır Japon Kore sorunsuzdur Sportage tarzı 2012 den sonrakı Sportagelar Asx de ıyıdır
  • lag3 kullanıcısına yanıt
    Valla bu gidişle ben araç alamayacağım hocam. Her araç için birisi onu alma bunu al diyor.

• 80 bine alacağın arabadan hayır gelmez

• Eğer konfor, teknoloji ve iç hacim isteniyorsa: Peugeot 3008 (önceki kasa)

Not: ASX’den uzak durun.

• Kaç binlik arabadan hayır gelir ?

• 32aslan kullanıcısına yanıt
    100.000 TL altına alınacak arabalar bu piyasada genelde haşt olur

Zaten son 1 ayda %20 arttı

• quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

İnceleme vidyolarında çok eleştirmişler hocam captivayı nedense, direksiyon hissini, viraj performansını, motor sesini, trim sesini vs gibi. Tip olarak güzel görünen bir araç bence ama gömmüşler aracı resmen. 2-3 yıl arasında kullanmayı düşünüyorum.
    2013 captivam var 208000 km de. zerre trim sesi yok. motor 70 ten sonra anlamıyorsun bile çalışıp çalışmadığını. virajları önceki arabam astra j sedan kadar rahat alıyor en ufak bir yatma yok. özellikle makyajlı kasasını tavsiye ederim. ben kullanmadım ama şöyleymiş böyleymiş diyenlere itibar etmemek lazım.
  • Napalım yani, bütçem 80 bin diye araç bakmayalım mı? Bende isterim 200 binlere araç almayı ama yok işte o kadar param yok.

• 32aslan kullanıcısına yanıt
    80 bine ben de araba bulmak isterdim

Ama o fiyata anca 2015-2016 Polo Fiesta alınır

Onda da 150.000 km 3-5 boya 5-10 bin tramer olur

• 65-70 bine 200 bin km lerde 2007-2009 Sorento XForce bulunur. Bakımlısını bulursanız keyifli araçtır. Dönüş ve görüş açısı çok iyi. Bayanlar da rahat kullanır. Uzun yolda 60 kr(9lt/100 km), şehir içi 85 kr(13lt/100 km) civarı. Yol tutuşu çok iyi değil ama 120-130 un üstüne çıkmazsanız ve ani manevra yapmazsanız idare eder. 6 yetişkin rahat yolculuk yapar, şaft tüneli yok. Bagajı devasa değil ama yetiyor. Döneminin sınıfında en çok satan aracıydı, parçası ustası her sanayide bulunur. Kronik olarak arada bazen ESP devreden çıkıyor, serviste 400-500 TL ye ABS sensörü değişince düzeliyor. Almadan iyi bir expertize gösterin. Turbo ve enjektörler sağlam mı, vites geçişleri iyimi ve triger zinciri iyi durumda mı bunlara bakılmalı. Son olarak size bir de video paylaşayım, Sorento hakkında tarafsız bir incelemeler;
    PitStopyoutube
    KIA Sorento 2009 EX Detaylı İnceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=8MZva8heQnM
    Otomobil Günlüklerimyoutube
    İri Kıyım Koreli | Kia SORENTO 2.5 DIZEL | 170 HP | Otomobil Günlüklerim
    https://www.youtube.com/watch?v=hJdECvpFmvE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 20 Ocak 2020; 2:19:38 >

• Tergener kullanıcısına yanıt
    İzlemiştim hocam o videyoları, benim aslında asıl almak istediğim araç sorentoydu ama çevreden çok tepki aldım, o aracı alma vs şeklinde. Bu fiyat aralıklarında en donanımlı araçlar captiva ve sorento. B sınıfı araçları dikkaet almıyorum, hap kadar arabalara dünyanın parasını istiyorlar. Bu hafta bir araç almam lazım artık sıkıldım araç aramaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

İzlemiştim hocam o videyoları, benim aslında asıl almak istediğim araç sorentoydu ama çevreden çok tepki aldım, o aracı alma vs şeklinde. Bu fiyat aralıklarında en donanımlı araçlar captiva ve sorento. B sınıfı araçları dikkaet almıyorum, hap kadar arabalara dünyanın parasını istiyorlar. Bu hafta bir araç almam lazım artık sıkıldım araç aramaktan.
    Hocam şu zamanda 70 bine bile araç bulmak çok zor. Şimdi 70 bin istenen araçlar yaz başında 55-60 bine satılıyordu. Bir de az çok arabadan donanımdan falan anlıyorsanız öte beri arabaya da insan bu kadar para vermeye kıyamıyor. Fiyatlar veya maaşlar normale dönmedikçe biz böyle eskilerle devam. Sorento 9-10 litre yakıt ve 950x2 Mtv dışında bana ekstra bir masraf açmadı şimdiye kadar. Çevreden size nasıl tepkiler geliyor bilmiyorum ama biz ailecek sürüşünden ve konforundan çok memnunuz. Turbosu arada cırlıyor usta böyle kullan sıkıntı olmaz dedi, bazen de Esp ışığı yanıp sönüyor serviste ABS sensörü değişecek, ama yine de çok takmıyorum. Birkaç tane ilan bırakayım 65-70 bine mümkünse sahibinden temiz bir Sorento bulunur. Füme ve Gri güzel duruyor, bizimki Beyaz bulabilirseniz çok daha güzel.

777021557 776208410 752038310 777842806 782655711 773627165

• Tergener kullanıcısına yanıt
    Hocam vazgeçtim suvdan.

• Suv Önerisi - Sorento- tiguan- asx- captiva

• quote:

Orijinalden alıntı: sL@YeR

Eğer konfor, teknoloji ve iç hacim isteniyorsa: Peugeot 3008 (önceki kasa)

Not: ASX’den uzak durun.
    sebep? hiç ASX'e bindiniz mi ki uzak durun diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 25 Ocak 2020; 13:17:19 >
  • 2010 model sorento kullanıyorum.
    Arazi için sorento kesinlikle tavsiyem.
    Ancak yakıtı fazladır. 10 lt uzun yol.
    Uzun yol için tiguan 2.0 dizel güzel bir seçenek.

• Sanırım bu bütçeye en temiz araç olarak asx gelir. Ben de asx almıştım 7 sene önce, tavsiye ederim. Lpg de takılıyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.