Şimdi Ara

SUV önerisinde neden CR-V önerilmiyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
10.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crv motor olarak, malzeme kalitesi olarak 3008 den çok geride.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Honda kim ki, forumdan iyi mi bilecek

Sevgili forumdaslar araçların boyutlarına bakarak lütfen segment belirlemeyi bırakalım.

Boyuta bakacak olursak octavia d, superb e segment.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla ben pek anlamıyorum bu segment işlerini, sadece her ortamda karşılaştırılan modellerden birinin D, diğerinin C segment olarak sınıflandırılmasının nedenini merak ediyorum. Misal aşağıdaki linktede OSD verilerinde D görünüyor, bunlar neye göre yapmışlar bilmiyorum bu arada.

• neilblack kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Mesela X-Trail D segmenti olarak geçiyor. Yeni 5008 ise C segmenti olarak sunuldu. X-Trail sadece 2 mm daha uzun 5008'e göre. Buna karşılık 5008 24 mm daha geniş. Ama işler öyle yürümüyor demek ki.

Ha kimi üreticiler de boyutları şişirip segmenti yukarı ittiriyor ama yapacak bişey yok.

Honda CRV de X-Trail'dan 73 mm kısa mesela. Ama tutturmuş millet D segmenti diye. Boyutlarla bile D segmenti değil :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansa

Valla ben pek anlamıyorum bu segment işlerini, sadece her ortamda karşılaştırılan modellerden birinin D, diğerinin C segment olarak sınıflandırılmasının nedenini merak ediyorum. Misal aşağıdaki linktede OSD verilerinde D görünüyor, bunlar neye göre yapmışlar bilmiyorum bu arada.

Honda Türkiye, D SUV olarak beyan ettiyse ODD de listeye öyle kaydeder. Aslolan satıcı yerine üreticinin beyanı değil mi sizce de? Üreten "kompakt" dedikten sonra satıcı isterse E SUV desin. Kime ne fayda? Listede HRV için de C SUV yazıyor. Kim inanır buna?

Ok hocam, haklısınız.
  • 9 ileri ZF olmasın sakın o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

3008 C segment suv , CRV D segment bir suv.İkside farklı segmentlerde,fiyatlarda olan suv lar.

Kendi üreticisi Honda c-suv diyor yalnız onu ne yapacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansa

Nissan X-Trail D-Suv olarak geçiyorsa bence CR-V de D-Suv dur.

Qq c suv diye geçtiğinden d suv diye kaydetti Nissan aracı yoksa x-trail'de c-suv.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

3008 C segment suv , CRV D segment bir suv.İkside farklı segmentlerde,fiyatlarda olan suv lar.

Şimdi baktım gerçekten her yerde c suv diye geçiyor.Çok şaşırdım boyutu,heybeti falan bildiğin D SUV gibi görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

Şimdi baktım gerçekten her yerde c suv diye geçiyor.Çok şaşırdım boyutu,heybeti falan bildiğin D SUV gibi görünüyor.

Bu segment olayı karışık hocam olur öyle. D suv için malzeme kalitesi v.b şeylere bakılıyor, boyutlar sınıfı belirlemez tek başına kaldı ki boyutları öyle anormal falanda değil rakiplerine yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Temmuz 2017; 17:6:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

9 ileri ZF olmasın sakın o

Hadi canım.

• Arkadaşlar model üzerine C-RV c sınıfı suv. Siz haytınızda d sınıfı suva binmemişsiniz ne diyeyim ayrıca crv boyut olarak da d sınıfı normların da yer almıyor konfor ve malzeme kalitesi olarak da çok gerilerde geçen yıllarda en kötü arazi perfonmansı gösterip dünyaya maskara olmuştu şanzımanı desek saçınızı başınızı yoldurur yakıt desek dizel motorla alakası yok hüpletiyor almayın kardeşim gidin kuga alın, 3008 yeni tenault kaleos çıktı(d suv)

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Arkadaşlar model üzerine C-RV c sınıfı suv. Siz haytınızda d sınıfı suva binmemişsiniz ne diyeyim ayrıca crv boyut olarak da d sınıfı normların da yer almıyor konfor ve malzeme kalitesi olarak da çok gerilerde geçen yıllarda en kötü arazi perfonmansı gösterip dünyaya maskara olmuştu şanzımanı desek saçınızı başınızı yoldurur yakıt desek dizel motorla alakası yok hüpletiyor almayın kardeşim gidin kuga alın, 3008 yeni tenault kaleos çıktı(d suv)

Kaleos'da c suv.

Arkadaş o kadar saymış bu kez de kaleos'u c suv yapmışsın

• quote:

quote:

Arkadaşlar model üzerine C-RV c sınıfı suv. Siz haytınızda d sınıfı suva binmemişsiniz ne diyeyim ayrıca crv boyut olarak da d sınıfı normların da yer almıyor konfor ve malzeme kalitesi olarak da çok gerilerde geçen yıllarda en kötü arazi perfonmansı gösterip dünyaya maskara olmuştu şanzımanı desek saçınızı başınızı yoldurur yakıt desek dizel motorla alakası yok hüpletiyor almayın kardeşim gidin kuga alın, 3008 yeni tenault kaleos çıktı(d suv)

Kaleos'da c suv.

Yanlışınız var kadjar c sınıfı suvdur, koleos d sınıfı suvdur. Ülkemizden ve yurt dışından araştırabilirsiniz buyrun link:https://www.google.com.tr/amp/www.timeturk.com/renault-un-suv-ailesi-koleos-ile-tamam/haber-671966-m

• quote:

quote:

quote:

Kaleos'da c suv.

Yanlışınız var kadjar c sınıfı suvdur, koleos d sınıfı suvdur. Ülkemizden ve yurt dışından araştırabilirsiniz buyrun link:https://www.google.com.tr/amp/www.timeturk.com/renault-un-suv-ailesi-koleos-ile-tamam/haber-671966-m

O zaman aldığı best compact suv ödülünü geri versin, Wiki sayfasını düzeltsin.

Kadjar ve qq aslında crossover, fakat Türkiye'de bu segment olmadığından listede c-suv diyorlar. E aynı segmentte iki araç olamayacağı için saçma bir şekilde d suv diyor firmalar.

• Eski 2 litre benzinli CR-V güzeldi.Ömürlük motor, şanzıman vardı.Şuanki problem yumağı.Köyde dağda bayırda kullanılmaz ne zaman problem çıkaracağı belli değil.Benim dağın başında kurtlara yem olasım yok sizinde yoksa almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 1 Temmuz 2017; 12:36:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRv her bir noktasındayla düşük kalite olduğunu anlatan bir alet, hemde Honda'dan beklenmedik şekilde mekanik açıdan da. Transfer kutusu, diferansiyeli, arka aksları olabilecek en ucuz düzenekler, en ince parçalarla yapılıyor. İçerideki plastikler, vinil kaplamalar, en ufak yol bozukluğunda gelen lastik darbe sesleri vs herşeyle kendini belli ediyor. Honda için Crv'den para kazanabilmek belli ki çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Cvt Şanzuman.

Şanzuman değil, şanzıman.

CVT hiç değil, tork konvertörlü ZF.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hocam desenize bu crossoverlar işi bozdu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.