Şimdi Ara

SUV önerisinde neden CR-V önerilmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
10.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SUV önerisi isteyen arkadaşlara neden 3008, kodiaq, kadjar felan öneriliyorda CR-V önerilmiyor.

Konfor desen var donanım desen var motor ömürlük, cidden merak ediyorum. CR-V varken 3008 nedir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 29 Haziran 2017; 17:54:32 >

• Neden önerilmiyor?

SUV araç alıyorsunuz günümüzde 180 bin lira gibi ücretler ödüyorsunuz biraz kalite bekliyor insan ama yok. Neredeyse her yer leğen plastiği. En basit c sınıfı golfte bile olan kapı içi torpido içi güzel bir kaplama yok. Ne koysan ses yapıyor. Her yer işçilik hatası ile dolu trim seşleri abartı. Detaylara girmiyorum çıkamayız😂😂 araçta meşhur japon yalıtımı var. Elinde 180 binlik araç var ama yerdeki taşı koltukta hissediyorsun zaten sesli çalışan moTor içeride.

Gelelim şu meşhur motor sanzimana. Kasa makyajlanip 160 hp motor geldiği günden beri dsg gibi her yıl bittiği söylenen Turbo hortumunun yerinden çıkma problemi var. Ben dahil bir çok araç sahibi yolda kaldı bu sebeple. 180 binlik araçla yol kenarında çekici bekledim ki ben daha 93 model torosumla yolda kalmadım.

Sonra yine meşhur p ye geçmeme gibi sanziman problemi var ki bende çok daha ilerisi oldu d ye geçmedi otoparkta saatlerce uğraştık çekiciye 2. Defa yüklemek için. Bunu benden başka kimsede duymadım ayrıca.

Ayrıca belirteyim tüketim olarak benzinli rakiplerinden şehir içi 1.5, uzun yolda 0.5 litre avantajı var. Öyle az yakan bir araç değil.

Ben bu problemleri 50-100 bin km binip yaşamadım. 3500 km de yaşadığım KRONİK PROBLEM ler. Büyük yazıyorum ki inkar edenler oluyor. Onlara da cok isterlerse honda servis bülteni ile cevap veriririm.

Gidin crv yerine 3008 veya kugaya bakın. Net daha başarılı ve ekonomik araçlar. Cebinizde kalan 20-30 bine de şehir içi binmeye bi b sınıfı alın :)
    CR-V'nin D SUV falan olduğu yok nereden çıkarıyorsunuz bunları anlamıyorum ki. Honda'ya göre bile anlı şanlı "kompakt" SUV kendisi. D segmenti literatürde "mid-size" olarak geçer.

hondanews.com
    We're sorry, that page is not available. Newsroom
    http://hondanews.com/channels/cr-v-press-releases/releases/2017-honda-cr-v-world-debut
    Yapay Zekanın Yanıtı

CR-V Neden D Segmenti SUV Önerileri Arasında Yer Almaz?

SUV pazarı, kompakt modellerden tam boy seçeneklere kadar çeşitli segmentlere ayrılmıştır. Honda CR-V, kompakt ve orta boy SUV'lar arasında yer alan C segmenti bir araçtır. D segmenti SUV'lar ise daha büyük boyutları, daha güçlü motorları ve daha lüks özellikleriyle bilinir.

CR-V, boyutları ve özellikleri bakımından D segmenti SUV'lardan daha küçüktür. Genellikle 4,5-4,7 metre uzunluğundayken, D segmenti SUV'lar genellikle 4,7-4,9 metre arasındadır. Ayrıca CR-V'nin bagaj hacmi, D segmenti SUV'ların sunduğu genişlikten yoksundur.

Motor gücü açısından da CR-V, D segmenti SUV'ların gerisinde kalır. CR-V'nin tipik olarak 1,5-2,4 litrelik motorları varken, D segmenti SUV'lar genellikle 2,0-3,0 litrelik motorlarla donatılır. Bu motorlar, daha yüksek performans ve çekme kapasitesi sağlar.

Lüks ve konfor özellikleri açısından da CR-V, D segmenti SUV'ların sunduğu üst düzey deneyimi karşılayamaz. D segmenti SUV'lar genellikle deri döşemeler, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar, gelişmiş ses sistemleri ve gelişmiş güvenlik özellikleri gibi özellikler sunarken, CR-V bu özelliklerin çoğundan yoksundur.

Sonuç olarak, Honda CR-V'nin boyutları, motor gücü ve lüks özellikleri, onu D segmenti SUV sınıfının özellikleriyle eşleştirmez. Bu nedenle, daha büyük, daha güçlü ve daha lüks bir SUV arıyorsanız, CR-V genellikle bu segmentte önerilen seçenekler arasında yer almaz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3008 CRV den iyi olduğu icin olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 C segment suv , CRV D segment bir suv.İkside farklı segmentlerde,fiyatlarda olan suv lar.

• önermeye gerek yok demek ki. Duruma bakarsak Honda olması satması için yeterli. 2017 ilk 5 ayda 1285 adet, 2016 da ise 7114 adet satmış. Odd ye göre segmentleri farklı ama 3008 2017 ilk 5 ayda 1902 adet satmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni cr-v abartılı fiyat olmazsa (max 200) kodiaq 3008 tiguan almak saçma olur. 3008 dizel ama motor zayıf 4x4 yok. Cr-v d suv olarak f/p aracı ama o paralara çıkınca çoğu bmw mercedes almaya çalışıyor.

• sahiplerinin de genel yorumu motoru şanzımanı dışında o parayı haketmediği yönünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2002 Model Honda CR-V Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Honda HR-V mi ? Yoksa..?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parasızlıktan önerilemiyor..Özellikle yeni kasa ile gelecek benzinli turbo biraz daha hesaplı ve alınabilir olacak gibi..estetiği de kesinlikle daha güzel..bence
  • Cvt Şanzuman.

• Hocam anlatsın neden alınmayacağını

Pahalı ve sorunlu bir araç kısaca
  • otomatik 9 vites içi geniş ama kıskanç milletiz... honda ve vw kullananalarına salak gözü ile bakmaya çalışıyorlar...
  • Bundandır;

SUV önerisinde neden CR-V önerilmiyor ?

• Fiyatını haketmiyor çünkü. "1.6 dizel otomatik" etiketiyle şişirilmiş fiyatı var. Ayrıca malzeme kalitesi yetersiz. Yaptığım test sürüşünden aklıma kalanlar bunlar.

• Parasını hak etmiyor, gerçi piyasadaki nerdeyse bütün araçlarda durum böyle ama crv en hak etmeyenlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 29 Haziran 2017; 22:19:45 >
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Neden önerilmiyor?

SUV araç alıyorsunuz günümüzde 180 bin lira gibi ücretler ödüyorsunuz biraz kalite bekliyor insan ama yok. Neredeyse her yer leğen plastiği. En basit c sınıfı golfte bile olan kapı içi torpido içi güzel bir kaplama yok. Ne koysan ses yapıyor. Her yer işçilik hatası ile dolu trim seşleri abartı. Detaylara girmiyorum çıkamayız😂😂 araçta meşhur japon yalıtımı var. Elinde 180 binlik araç var ama yerdeki taşı koltukta hissediyorsun zaten sesli çalışan moTor içeride.

Gelelim şu meşhur motor sanzimana. Kasa makyajlanip 160 hp motor geldiği günden beri dsg gibi her yıl bittiği söylenen Turbo hortumunun yerinden çıkma problemi var. Ben dahil bir çok araç sahibi yolda kaldı bu sebeple. 180 binlik araçla yol kenarında çekici bekledim ki ben daha 93 model torosumla yolda kalmadım.

Sonra yine meşhur p ye geçmeme gibi sanziman problemi var ki bende çok daha ilerisi oldu d ye geçmedi otoparkta saatlerce uğraştık çekiciye 2. Defa yüklemek için. Bunu benden başka kimsede duymadım ayrıca.

Ayrıca belirteyim tüketim olarak benzinli rakiplerinden şehir içi 1.5, uzun yolda 0.5 litre avantajı var. Öyle az yakan bir araç değil.

Ben bu problemleri 50-100 bin km binip yaşamadım. 3500 km de yaşadığım KRONİK PROBLEM ler. Büyük yazıyorum ki inkar edenler oluyor. Onlara da cok isterlerse honda servis bülteni ile cevap veriririm.

Gidin crv yerine 3008 veya kugaya bakın. Net daha başarılı ve ekonomik araçlar. Cebinizde kalan 20-30 bine de şehir içi binmeye bi b sınıfı alın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 30 Haziran 2017; 12:48:2 >

• CRV oneriliyor, ama fiyattan dolayi biraz yuksek kaliyor,onceki yorumlarda soylenmis gibi D sinif bir SUV. Ama motor olsun,sorunsuz otomatik sanziman olsun, yakit olsun, bagaj ve Ic hacmi olsun, donanim olsun, motorun yillik vergisi olsun. Dedigim gibi alim gucu yuksek olmadigi bir ulkede bu forumlarda onerilmiyor, yoksa alan mutlu kaliyor.
  • CR-V'nin D SUV falan olduğu yok nereden çıkarıyorsunuz bunları anlamıyorum ki. Honda'ya göre bile anlı şanlı "kompakt" SUV kendisi. D segmenti literatürde "mid-size" olarak geçer.

hondanews.com
    We're sorry, that page is not available. Newsroom
    http://hondanews.com/channels/cr-v-press-releases/releases/2017-honda-cr-v-world-debut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 30 Haziran 2017; 16:20:15 >

• Honda bayilerinin genel davranışları bile yeterli almamak için. Adamın belki de bir ömür biriktiremeyeceği parayı vereceksin araca ama bir afralar bir tafralar.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Nissan X-Trail D-Suv olarak geçiyorsa bence CR-V de D-Suv dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansa

Nissan X-Trail D-Suv olarak geçiyorsa bence CR-V de D-Suv dur.

Sencesi bencesi yok ki bunun. Üreticisi C SUV demiş zaten, üzerine konuşmanın ne anlamı var?

Sade poğaça satan fırıncıya, "Hayır, bu poğaça peynirli" demekten farksız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.