Şimdi Ara

SUV Tavsiye 1.0-1.3m Arası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O yüzden x traili bekleyin dedim. Zira bu araçlar zaten aynı basamakta.

Herkes kendi beğendiği aracı ya da kendi aracını söyler. Ama aslında c5a ile hiçbir farkları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 31 Temmuz 2022; 10:6:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi aralarında pek bir fark yok.

Sadece sportage hybrid gözüküyor ve bir kaç yeni özellik eklenmiş.

Ama şu an pek beklemek istemiyorum. En geç 1-2 ay içinde yeni aracı almak istiyorum.

Piyasaya sürülmemiş bir aracın bizim alabilmemiz en az 1.5 sene beklemek demek.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Vergi düştüğünde heveslendim ama menzil düşük☹️.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki aracın doluusunu alıp güzel bi ses yalıtımı yaptırıp binmek mantıklı bence. C5AC güzel bir araç, dizelinin de tüketimi güzel bence binilir. Tekrar araç alacaksam Hybrid veya PHEV almaya gayret ederdim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 31 Temmuz 2022; 11:20:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test aracı varsa bi bakalım bir ara, pek küçük gibi. İkimiz sığarsak anca, arkası yok gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2020 tiguan kullanıyorum tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Aynen kona falanda sert plastik.

Eylül gibi megane gelecek diyorlar 400km menzil ve araç feci karizma. Kia Niro yeni kasa geliyor onun tipi falanda iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tucson ya da Sportage öneririm.C5'ten 3008 geçerseniz iç hacim daraltır sizi.Sportage'nin de eksisi içi çok karanlık.

• Sportage, Tiguan yada 5008 bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Net Kodiac olabilir makyajlı.

• Audi Q3.

Nasıl bulursun bilmiyorum ama aracı değiştirdiğine değmiş olur.

• MaddogJin kullanıcısına yanıt

Her iki aracıda satın alıp ortalama 1 er yıl hangisinin nasıl olduğunu görecek kadar kullandım.

Tucson daha fazla SUV, 3008 ise biraz daha otomobil gibi hissettiren farklı karakterde araçlar.

Yol tutuşlarıda orada burada konuşulduğu gibi değil.

Her iki araçlada bozuk zeminli bir viraja sert girdiğimde 3008 in arka torsiyon çubuklu süspansiyon sisteminin aracı çizgisinde tutamadığını

aynı virajda Tucsonun tam bağımsız süspansiyonu sayesinde daha stabil durabildiğini gördüm. Bunu defalarca farklı yerlerde denedim.

Şahsi düşüncem özellikle yerden yüksek araçlarda torsiyon sistemi daha ciddi handikaptır.

Ancak bagajı bu nedenle daha düz duvarlı 3008'in tek artısı bu.

Konfor anlamında birbirine yakın araçlar, yalıtımlarıda benzer ama 120km hızlardan sonra rüzgar sesi 3008 de daha fazla artıyor.

Sürüş karakterleri çok farklı ve ben küçük direksiyonlu 3008 in i-cockpit tasarımlı sürüş pozisyonuna bir türlü alışamadım

bu olay benim Tucson'dan sonra alışamadığım bir sürüş olunca 3008 in ardından tekrar Tucson aldım ve şimdi gayet memnunum.

3008 i aldıktan birkaç ay sonra dijital kadran ve multimedya ekranı açılmadı ve kutup başını söküp taktığımda düzelmişti

ancak bu durumu yolda seyir halinde 1 defa daha sıfır bir araçla yaşayınca araçtan iyice soğudum.

Konuyu servisle görüştüm bunun yanında birde bazı müşterilerin 3008 de üst cam tavandan su aldığını ve bunların kronik olup

2018-19 model birçok araçta olduğunu öğrendim. 3008 ülkemizde çok tutulan güzel bir araç ancak iç ve dış tasarım beğenisi

kişiden kişiye değişir ve tartışılmaz saygı duymak gerekir. Bende ilk gördüğümde iç kabinini diğer araçlardan farklı olduğunu görüp

beğenmiştim ancak uzun kullanımdan sonra bunun öneminin diğer özelliklerinin yanında pek olmadığını farkettim.

900bin bandında 2018 model makyajlı kasa Tucson benzinli 1.6T Elite versiyon bulursanız kaçırmayın. (Aşağıda fotoğrafını paylaştığım aracım bu modeldi)

Ancak limitiniz 1.3M ise 2022 Tucson 1.6 T-GDI Hybrid 230 PS 4x4 Elite Plus tavsiye ederim.

SUV Tavsiye 1.0-1.3m Arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 6 Ağustos 2022; 0:55:25 >

• Üst sınır olan 1.3 milyona makyajlı 1.5 tsi prestige kodiaq alınabilir.

• DS7 başka birşey almam o paraya

• ogzdrk O kullanıcısına yanıt

Prestige liste fiyatı 1.4 diil mi?

• Şu an aklım son kasa sportage'a kaydı.

Hafta içi gidip test ettim aracı.

Teknolojik olarak çok iyi geliştirmişler.

Dijital ekranları çok iyi. Kamera kalitesi ve görüş açısı, kör nokta desteği gerçekten çok güzel.

Benim aracımdan artısı olarak koltuk soğutmaları ve direksiyon ısıtmaları beni cezbetti.

Sadece akılda Kia olması soru işareti.

Onun dışında istediğim tüm özellikler fazlasıyla varmış.

Fiyatı da pakete göre 1.1 ile 1.3 milyon arası

• EtYiyenBitki kullanıcısına yanıt

Hocam şu an Hyundai & Kia grubu, premium olmayan sınıfta, Japonlardan sonra en güven veren gruptur. Şirkette Audi'nin bagajda yağ bidonuyla geziyorum :) evde de Kia Sportage ve Volvo V40 var. Totalde öyle yabana atmamak lazim . Hyundai Kia Peugeot 15 20 yıl önceki gibi kötü değil, VW de mesela 15-20 yıl önceki gibi iyi değil. Aradaki fark kapandi ve hatta yer yer diğer markalar bunları geçti bile.

• yildiz kullanıcısına yanıt

Yakıt olarak nasıl fark var?

• EtYiyenBitki kullanıcısına yanıt

Alfa Romeo Tonale ye bakmadan karar vermeyin: yurtdışı testlerini izledim . Şahane araç

• commandx C kullanıcısına yanıt

Benzinlide yakıt olarak ortalama 1-1.5 lt kadar 3008 daha az yakıyor.

Benzinli 3008 in 14bin km sonunda şehir içi genel ortalaması 8lt iken,

Tucson aynı süre aynı yol şartlarındaki kullanımda ortalama 9.2lt tüketiyor.

3008 uzun yol 120km sabit hızla 6.5 lt lerde gezerken Tucson 7.5lt lerde geziyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.