Şimdi Ara

SUV Tavsiye 1.0-1.3m Arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C5 Aircross shine kullanıyorum 2 senedir.

Bunu satıp üzerine bir miktar para ile aracı yenilemek istiyorum.

Lakin pek bir araç bulamadım.

Dijital gösterge, anahtarsız çalıştırma, kör nokta, elektrikli bagaj mümkünse ayak ile açılma, sunroof bunlar mutlaka olmalı.

• EtYiyenBitki kullanıcısına yanıt
    408’i bekleyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sportage veya tucson. Ben c5 aircross’tan tucson’a gectim ama sportage daha guzel arac olmus.

• scanh kullanıcısına yanıt

Bize kalmaz 1 sene bekleriz minimum

• Her ikisi de güzelmiş şimdi baktım hocam.

Tuscon ile karşılaştırırsanız artısı eksisi nedir?

• Tucson - 3008 ve ardından tekrar Tucson. (hepsi 1.6T benzinli)

Sportage yada Tucson tavsiye ederim.

• Bizim eski aracımızda C5a shine idi şimdi Tucson n line var yalıtım ve konfor kısmında C5 i özlüyoruz geri kalan konularda arka hacim malzeme kalitesi vs C5 ten iyi koptik premium hissettiriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sportage sanki bir tık daha iyi gibi.

Tuscon ile sportage kıyaslayabilecek var mı?

• Sıfır mı ikinci el mi bakıyorsunuz belirmemişsiniz ama konuda geçen araçların hangisi suv? Ya da suv tercih ederken kriter dijital gösterge ayakla açılan bagaj mı olmalı? Kısa süre önce suv araç ihtiyacımdan dolayı araç satın aldım. Aracımda dijital gösterge yok, elektronik park freni yok mekanik el freni var. Ama 2000 cc dizel boxer motor simetrik sürekli 4 çeker sistemi var. Konuda bahsi geçen tüm araçlardan daha geniş ve ferah iç hacim ve daha hisli suv sürüş deneyimi var. Kısacası gerçekten suv araç ihtiyacınız varsa Subaru forester tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 30 Temmuz 2022; 20:50:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tucson elite dizeli gunluk kullaniyoruz. Yeni spo’yu da test ettim. Tucson daha sert arac. Spo’nun kullanimi daha yumusak.
    Spo’nun kokpiti daha iyi. Ekranlar ve temalar daha kaliteli. Bu karsilastirmayi ust paketler icin yapiyorum.

Spo’daki mild hybrid motor teoride yarim litre civarinda tuketim avantajina da sahip.

Ben tucson’u aldigimda spo icin 100 bin lira fazla istediler. O yuzden tercih etmedim. Bir fiyat/performans kiyasi yapip ikisi arasindan tercihinizi yapin derim.

ikisi de iyi arabalar tucson çok tutuldu.

sarı sitede 900e 2018 rav4 var vergisi koymazsa onu düşünün derim

• C suv'dan c suv'a geçmek anlamsız. Alacağınız aracın sizinki ile bir farkı olmaz öyle.

Yeni x traili elektriklileri falan bekleyin,

• Honda crv güzel araç ama gereksiz pahalı. İkinci elleri sıfırdan 200bin daha pahalı. O yüzden tucson alırdım. Sportage ve qashqai de güzel ama f/p olarak zayıf.

Fiyat listesine göre en f/p araç seat tarraco ama bayiilerde yokmuş galiba. Alacak olsam ilk önce ona bakardım.

• Premium yakisir artik. Temiz bir xc40 alinabilir.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Biz neye geçeceğiz 😎

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yildiz kullanıcısına yanıt

Hocam Merhaba,

Ya mesajınızı okuyunca benim an itibariyle arada kaldığım iki araç hakkında fikrinizi almak istedim. Benim yaklaşık bir 800-900 arası bütçem var. Bu fiyata temi 2017-18 elite donanımlı ( hatta biraz km yükselirse 17 elite plus) Tucson ve yine 17-18 arlarında 3008 allure slection vs alınabiliyor.

Aslında donanım olarak Tucson diyorum ama 3008 in de o dijital ekranı olsun o orta konsol olsun sanki daha bir teknolojik/ modern havası veriyor. Bunları bir kenara koyarsak siz kullanım olarak ne düşünüyorsunuz karşılaştırdığınızda ikisini ?

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

D sınıfına atlamak için 2milyonu gözden çıkartmak gerekiyor.

Şu an öyle bir bütçem yok.

Alacağım araç aslında D sınıfına geçmeden önce bir basamak gibi olacak.

Hocam sizin bütçe bende olsa direk yeni Tucson alırdım şahsen. Aracı geçen hafta test ettim. Aslında ikinci ele bakmaya gitmiştim ama görünce heveslendim. Bayıldım resmen araca. Yani biri otomobil gurusu değilim ancak o orta konsol var ya ( üst donanımlardaki) beni benden aldı.

• Kuga st line
    Diğerleriyle ciddi kalite farkı var.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Mini elektrikli olur sana aslında şimdi. Ama şehirler arası sıkıntı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.