Şimdi Ara

1.1 - 1.3 k arası marka model tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim,

başlıkta belirttiğim bütçe aralığında yani 1.100 ₺ ile 1.300 ₺ arasında turbo benzinli motor ve otomatik şanzıman olarak, sorunsuz ve kronik problemi olmayan, mümkünse çok yakmayan, model yılı olarak çok eski olmayan (2020 ve üzeri), segment olarak b suv, c suv, c cross, c hatchback, c sedan olarak hangi marka modelleri önerirsiniz?

Şimdiden gelen öneriler için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blueSKYLINE kullanıcısına yanıt
    1.04m ye arkadaşıma 2021 Renault Megane 4 1.3 TCE Joy paket aldık,45k kmde idi. Bütçenize göre dolu olan paket yani İcon paket bulabilirsiniz. Kronik bir problemi yok sadece termostat'a dikkat etmeniz lazım baya seri ve güzel bir araçtır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MG ZS (aracı begenirseniz P.M.)

• BMW 2.30

• Zeo-009 Z kullanıcısına yanıt

Hocam megane mantıklı bir model biz de araştırınca 1.3 tce lerde termostat sorunu olduğunu ve komple sandık motor takılan araçları duyduk ve bu yüzden geri adım attık, bu sorunun aslı nedir? büyük bir problem mi? çözülebilir bir durum mudur? Edc kavrama değişimi güncel fiyatı hakkında bilginiz var mıdır bu arada?

Teşekkür ederim bu arada öneri ve bilgilendirme için.

• whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim öneri için, piyasada biraz daha yaygın olan modellere yönelmek istiyoruz.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim öneri için, bmw modellerinin turbo benzinlilerinin genel olarak sorunlu olduğunu duymuştuk, keza yürütme açısından da premium maliyet gerektirir diye düşünüyoruz o yüzden de bizlere pek gelmez diye düşünmüştük.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt
    Hocam termostat sorunu dediğim gibi dikkat ederseniz ve 60,000km'den sonrada büyük ihtimalle değişim gerekir diyor çoğu kişi değiştirirsiniz zaten pahalı birşey değil, diğer markaların kronikleri arasında bende sorun bile değil. EDC konusunda güncel EDC şanzımanlar sağlam ve problem yok ama tabi oda diğer şanzımanlar gibi zorlarsanız dağılabilir ama ben EDC konusunda ciddi bir problem duymadım. Sandık motor konusundada 1.3 motor sonuçta aşırı fazla zorlarsanız, devamlı 200km/h ile sürerseniz 70,000'den sonra patlayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeo-009

Hocam termostat sorunu dediğim gibi dikkat ederseniz ve 60,000km'den sonrada büyük ihtimalle değişim gerekir diyor çoğu kişi değiştirirsiniz zaten pahalı birşey değil, diğer markaların kronikleri arasında bende sorun bile değil. EDC konusunda güncel EDC şanzımanlar sağlam ve problem yok ama tabi oda diğer şanzımanlar gibi zorlarsanız dağılabilir ama ben EDC konusunda ciddi bir problem duymadım. Sandık motor konusundada 1.3 motor sonuçta aşırı fazla zorlarsanız, devamlı 200km/h ile sürerseniz 70,000'den sonra patlayabilir.
    Eklemeyi unutmuşum, Toyota Corolla 1.8 Hybrid ve Honda Civic'te bakabilirsiniz. Toyota Hybrid olduğu için baya az yakıt tüketecektir. Gene 1.3 motora güvenebilirseniz SUV olarak Renault Kadjar, Toyota CH-R (konfor ve yalıtım hakkında tam bilgim yok araştırmanızı öneririm eğer alacaksanız) ve Nissan Qashqai bakabilirsiniz ama oda Renault ile aynı motoru kullanıyor bilginize.

• Chery chery chery

• Honda fc5 sedan kasa biçilmiş kaftan olur o paralara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.