Şimdi Ara

Suv Test Günlüğü/ Grandland,Kuga,Qashqai,Renegade/ Anket (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Suv Test Günlüğü/ Grandland,Kuga,Qashqai,Renegade/ Anket

(En Son Oy Tarihi: 2.1.2025)
Giriş
  • Şehir yollarına uygun olan bu yeni Suv modelleri son zamanlarda oldukça ilgi görüyor. İnsanlar belirli bir bütçeyi aştığında beklentileri de araçları gibi büyüdüğünden Bu tarz araçları heryerde görebiliyoruz.

Ben Renagade Qashqai ve Grandland i kullanma firsatı buldum. Bu araçlardan en çok hoşuma gideni Grandland oldu. PSA nın 3008 altyapısını kullanan araç hem 1.6 dizel hemde 1.2 benzinli motoru ile PSA nın sorunsuz kaliteli ve ekonomik motor ve şanzımanlarından ikisini kullanıyor. Bu noktada Grandland’n Tasarımı, Donanımı, yol tutuşu ve karakteri hala Opel olmasına karşın benim tercihim kesinlikle Grandland olurdu.
    Ayrıca yakında 1.5 dizel 8AT şanzıman kombinasyonu ve Ultimate Donanım Seviyesi ile ülkemize giriş yapacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • macaobluem3 kullanıcısına yanıt
    Ultimate donnaım şu anda var ama 1.5 eat8 daha yok sanırım evet
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Grandland’i 2 hafta önce kullandım. Bayi Ultimate donanımın sadece dizel motorlar ile alınabildiğini 1.5 dizel kombinasyonu ile sadece excellence donanımın üzerine standart olarak ultimate donanımıyla birlikte geleceğini söylemişti. Şuan Ultimate donanım var mı bilmiyorum. Ben excellence donanımı test etmiştim.
  • macaobluem3 kullanıcısına yanıt
    Ultimate mevcut, satılıyor. 2.elde de var sitede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam senin Hayaller talisman hayatlar symbol...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Chr bu araçların yanında cılız kalıyor gibi boyut olarak. İç mekandaki his de o şekilde. Renegade bile b segment olmasına rağmen daha ferah mesela

İç mekan o anlamda ergonomik değil. Ama iç-dış tasarım özgün ve sıradışı,kalite seviyesi de iyi, başarılı bi araç. 3008 gibi o da bu yüzden sattı

• Evet, kasım-aralık aylarında bu aracı 260.000 olarak satmaya çalışıyorlardı ama inanmıyordum o fiyata satacaklarını.(Satış danışmanlarına o gün dediğimde alaycı yaklaştılar) Ocak ayını bekledim ve bu fiyata indiler, aracımı istediğim fiyata takasa verebilmek işin kaymağı oldu.

Ötv indiriminden sonra sanırım 20nin üzerinde bayi gezdim. Ateca, Karoq, Tucson, Compass, 3008, XV, Xtrail, Eclipse Cross gibi araçlarla test sürüşüne çıktım. Ama içime güvenlik, hacim ve donanım olarak en çok bu araç sindi.(Dizel araçlar denesemde önceliğim benzinli araçtı.)

Bu segmentteki araçlarda serit takip sistemi, adaptif hız sabitleyici gibi sistemlerin olması gerektiği kanaatindeyim.

Motoru biraz güçlü olsa XV'nin ikinci dolu paketi de gayet başarılı, ciddi pazarlıkta yapiyorlardı Kasım ayında liste fiyatından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adros -- 22 Şubat 2019; 21:26:54 >
  • Adros A kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun, o ara x trail modelinde de büyük indirim vardı 192 binden satmışlardı, siz de o tarz bi indirim yakalamışsınız

O fiyata oldukça güzel seçim gerçekten, liste fiyatı 260-300 arası görünüyor şu an.
  • Eclipse cross
    Outlander

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 22 Şubat 2019; 22:53:28 >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Cross da çok güzel araç. Üzerinde çok çalışılmış, sürüş zevki ve kabiliyeti olarak segmentinin zirvesi.

Outlander farklı segmentte tabi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.