Şimdi Ara

Suya Düşen Fotoğraf Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Speed kardeş ekran soluk gösteriyor demiştim şimdi kıza mesaj attım son durum nedir diye makine açılıyor ama ekran gelmiyormuş ayrıca garantisi varmış ücretsiz tamir edilir mi ??
  • bu cihazların garantisi genelde 2 yıldır.
    Garantisi varmış zaten.Ücretsiz tamit ederler ; tamir olunmayacak bir durumdaysa yenisini verirler
  • Maalesef suya düşen bir cihaz için garanti geçerli değil.
  • Bu arada pili çıkarıp içme suyu ile bir yıkanmalı idi tuzlu tuzlu kalması hiç hoş olmaz ne yazık ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Self Control

Bu arada pili çıkarıp içme suyu ile bir yıkanmalı idi tuzlu tuzlu kalması hiç hoş olmaz ne yazık ki.

Denize düşmedi ki sazan balıkların yaşadığı bir suydu

Garanti ile yapılmazsa para ile ne kadara yapılır. Makine açılıyor ama ekran gelmiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 20 Mayıs 2009; 10:15:09 >
  • garanti kapsamına girmez kulannıcı hatası üzgünüm :(
    ancak marka ve modele bakılıcak olursa 80-150 milyon arası bir deger biçilebilir tamir için
    en iyi yöntemde zaten tamir ancak türk zekası herşeye kafi yani pirinç mantıklı ama sen tamire götür hatta sunuda söylemeliymki çok para isterlerse bi düşünün yani o makinenin fiyatı 250 milyon civarı
  • Kız hani illa yaptırıcaksın demedi

İlk başta ya ne yaptınız bir makineyi filan tutamadınız filan dedi sonra bir makine için pikniğimi kahfedeceğiz dedi iş yoluna girdi de makine ablasınınmış

ne sıfırını alıcak para var nede tamir için verebileceğim 80-100 arası para var

Artık son durumlara bakacağız kız polislik istiyor ben ona bugün pmyo hazırlık kitabı alayım altınada birkaç not düşüp vereyim
  • zaten o makinanın tamirine 100 lira giib bi para verme 2 sene önce 250 ye ztn ben almıstım:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: artdzy

zaten o makinanın tamirine 100 lira giib bi para verme 2 sene önce 250 ye ztn ben almıstım:D

Eee tamir dışında başka ne yapabilirim ?? Tamir için gerekli parayı bulursam ona şükredicem

Tabi şuan kız yaptırıcaksın demiyor zaten bir makine için pikniği mahfetmeye gerek yok , olan oldu dedi ama inş. sonradan birşey çıkmaz elimde sıfır alıcak para olsa hemen gidip yenisini alacağım. Para arıyorum
  • Arkadaş makineyi pirince koymuş sabah açmış makineyi ekran geliyormuş fakat resim çekiceği zaman geri kapanıyormuş. Yavaş yavaş düzeliyor makine.

Bugünde ablası makineyi görecek , neler olacak acaba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.