Şimdi Ara

Suyun içinden geçerken arabaya bişiler oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: goodorevil

Ben de normalde girmezdim o suya da, Axor hiç duracak gibi gelmiyordu. 1. vites 5000 devirle girdim, ön cama kadar tırmandı su, hararet falan düştü azıcık. Neyse ki sorun olmadı. O olaydan sonra elektrik tesisatında da sorun yaşamadım. Sadece bir kere ön far ampulü patladı o kadar. 2-3 kere de park lambası. O kadar senede o da normal bence.

Alıntıları Göster
    Araba yeniyken sorun olmuyor hocam ama yaşlandıkça yalıtımlarda kendini salıyor. Şimdi aynı suya girsek elektrik hattını elimize alırız

Volvo için fazla ampul patlatmış ben 1 tane 3. Stop lambası hariç fabrikasyon ampullerle gidiyorum hala sanırım yakında sinyalleri değiştirmem gerekecek, boyaları kabarmış artık

Birkaç sene önce yağmur çok güzel yağıyordu, arabada yalıtımın y'si olmadığından yağmurda inanılmaz bir akustikle sürmesi çok keyifli oluyor. Az mahallede gezeyim diye çıktım. 15-20 dk kadar dolandım geldim. Ertesi gün marşa bastım motordan gırç gırç gırç gaaaarç diye sesler geliyor. Gittim sanayiye alternatör kayışı ile alternatör bozulmuş

Yaşlanıyorlar azizim yaşlanıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya bi de bu su birikintisine bile bile girip de arabasını pert edenler yok mu. nasıl bir akıl tutulmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Araba yeniyken sorun olmuyor hocam ama yaşlandıkça yalıtımlarda kendini salıyor. Şimdi aynı suya girsek elektrik hattını elimize alırız

Volvo için fazla ampul patlatmış ben 1 tane 3. Stop lambası hariç fabrikasyon ampullerle gidiyorum hala sanırım yakında sinyalleri değiştirmem gerekecek, boyaları kabarmış artık

Birkaç sene önce yağmur çok güzel yağıyordu, arabada yalıtımın y'si olmadığından yağmurda inanılmaz bir akustikle sürmesi çok keyifli oluyor. Az mahallede gezeyim diye çıktım. 15-20 dk kadar dolandım geldim. Ertesi gün marşa bastım motordan gırç gırç gırç gaaaarç diye sesler geliyor. Gittim sanayiye alternatör kayışı ile alternatör bozulmuş

Yaşlanıyorlar azizim yaşlanıyorlar

Alıntıları Göster
    Ben bunu yaptığımda araba 15 yaşında falandı. Sorun olmadı gene. Park lambası da arkada 4 tane park lambası var benim, onlardan birisi patlıyor bazen teke düşüyor. Ben de kalkıp değiştiriyorum.

@manisa_tr Arkadan gelen Axor'u görünce mecbur bastım gaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 9 Ocak 2020; 16:15:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Ben bunu yaptığımda araba 15 yaşında falandı. Sorun olmadı gene. Park lambası da arkada 4 tane park lambası var benim, onlardan birisi patlıyor bazen teke düşüyor. Ben de kalkıp değiştiriyorum.

@manisa_tr Arkadan gelen Axor'u görünce mecbur bastım gaza.

Alıntıları Göster
    geçen sene çok yağış aldığı bir gündü, kasabanın it ürümez kervan geçmez hemzemin geçidinin üstündeyim. altta 1 m ye yakın su var. son model bir volvo tek başına inat etti ille geçti. halbuki ilerden gitse en fazla 5 km dolaşırdı. sonra araba iflas etti, bütün kornoları sonuna kadar ötüyor, flaşör durmadan deli gibi yanıp sönüyordu. iş makinasıyla çıkardılar. sonra ne oldu bilmiyorum, her halde perte kavuşmuştur. tabi sizin durum mecburiyet.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.