Şimdi Ara

<<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.580
Cevap
62
Favori
401.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Stokta falken yokmuş istersek yarın alabilirmiş vs. görüşünü almak istedim kendisinin falkendense petlas öneririm dedi :)
    Şaşırıyorum , farklı görüşler nedeniyle sağlıklı karar veremiyorum bir lastik alabilmek için.
  • Bekirden B kullanıcısına yanıt
    Hocam adam petlas bayi, öncelikli satış yapması gereken marka petlas. Sonuçta kotası var. Bu yüzden petlas konusunda ısrarcı olması normal.
    Bana da önce petlas önerdi, ama ben araştırdığımı söyleyip ne istediğimi bilen müşteri olarak konuşunca tamam dedi.

Dediği gibi, sizden ön bir kapora alıyor, sonra ertesi gün ürünü getirtip takıyor. Sorunsuz alış veriş.

Bence kafanızı bu kadar karıştırmayın. kendi kafanızı kendiniz karıştırıyorsunuz gibi geldi. Kullanan kişi olarak ve son tüketici olarak ben öneriyorum. Benden daha objektif olunamaz sonuçta.

Falken in distribütörü çiftkurtlar idi, sonra petlas aldı. Petlas nevşehir e dunlop falken fabrikası kuruyor, inşaatı sürüyor, netten araştırdığınızda bulursunuz. Güvenli ve geleceği parlak bir marka.
  • baris43544354 B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam , sağolasın ilgin için
  • Swift 1.5 AT model kullanıcıları ,
    Şehir içi ve şehir dışı kaç kr yakıt tüketiyorsunuz , paylaşım yapabilirmisiniz ?
    Şehir dışı yapmadım hiç şehir içi ise , 44 Kr / 37 Kr / 50 Kr arası çıkıyor hep.
    Fazla geldi bana , sizlerden de bilgi almak istedim.
  • arkadaslar lütfen yardımcı olursanız sevinirim 2006 model suzuki swift 4x4 parcalarını nerden bulabilirimmm
  • swifti olup lpg taktıran arkadaslar , lpg ıle uyumu nasıl ? lpg ıle km de kac kurus yakıyo ortalamaa ? ozelde de mesaj atabılırsınız tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhteris

SAHİBİNDEN SATILIK 30.000 KM 2009 SUZUKİ SWIFT OTOMATİK -http://sahibinden.com/204113075
    slm arkadaşlar bu araç hakkında fikrinizi almak istedim eşim için düşünüyorum swift hakkında hiç bilgim yok sahibi 29.500 e bırakacak gibi fiyat ve araç konusunda fikriniz nedir ayrıca anlaşırsam nelere dikkat etmem gerek ilan da fazla bilgi yok satıcı ile görüştüm sadece on çamurlu ve kaputta bi parça boya var dedi kilometre ve araç iyi duruyor gibi geldi bana

2009 model 19.400 km de 1.5. gri swift 29.000 TL ye aldım 1 ay önce. Boyasız kazasız, sadece sağ arka çamurluk ve kapıda sürtünme var. Fiyat için belki fikir verir size.
    ------------------------------------
    1.5 A.T swift sahipleri özel mesajla ulaşabilirse bir whatsapp grubu kurabiliriz yada tüm swift sahipleri de olabilir anlık soru ve yardım için iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TugraHan46 -- 22 Mart 2015; 10:00:52 >

• Hayırlı olsun aracınız güzel. Kazasız belasız günler dilerim.
    Evet whatsup gibi grup kurulabilir.hızlı msj için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Herhangi bir platform anlık yada vs benim için uygun. Başarılı bir paylaşım ortamı kurulabilir.
  • fatihf35 F kullanıcısına yanıt
    Bugün BRC marka lpg taktırıyorum, araç şuan yetkili BRC servisinde. Akşam alacağım aracı.

Aracım 2006 swift 1.3 4x4 . LPG takıldıktan sonra yakıt vs yorumarımı buradan paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris43544354

Bugün BRC marka lpg taktırıyorum, araç şuan yetkili BRC servisinde. Akşam alacağım aracı.

Aracım 2006 swift 1.3 4x4 . LPG takıldıktan sonra yakıt vs yorumarımı buradan paylaşacağım.

hocam nasıl oldu araç lpg li..memnun musun. arıza lambası vs birşey yaktımı ?
  • hangı sıstemı taktırdın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihf35 -- 28 Mart 2015; 12:14:54 >
  • Merhaba,

BRC nin en son sıralı sistemi takıldı, obd olması lazım, sormadım, direk bilgisayara baglayıp ayar kontrol vs yapılabiliyor, soketler var, takıp hemen pc ye baglanyor. Subaplara ekstra bişey yapılmadı. Simit tank takıldı. Tampon delinmedi.

Bahçelievler Ayar otogaz da taktırdım, peşin 1700 tl verdim.

Gayet memnunum ama benim aracıma mahsus bi sıkıntı var. Aracım LPG taktırmadan önce de yani benzindeyken alt devirlerde (1000-2000 arası) gaza basınca silkeleme - tekleme yapıyordu ama her zaman ve çok fazla yapmıyordu, ara sıra ve az az yapıyordu. LPG taktırdıktan sonra benzinde yapmaya devam ediyor, LPG deyken de daha da fazla silkeleme - tekleme yapıyor. Ayar otogaz da inceledi, ateşleme sisteminde sıkıntı olduğunu belirtti. Cumartesi günü kağıthane özdoğan veya ayazağa asal oto yetkili suzuki servislerinden birine götürüp ateşleme sistemine baktıracağım.

Bu sorun benim aracıma mahsus. Bunun dışında BRC öneriyorum. 60 tl ye dolan LPG tankıyla sanıyorum 250-260 km yapacak gibi. İlk çalıştırmada benzinle çalışıyor, ama yaklaşık 1-1,5 km veya 2-3 dk içinde hemen LPG ye geçiyor. Bu da yakıt tasarrufunu arttırıyor. Yani benzini çok kullanmıyor. Hesaplamalarıma göre LPG+benzin 26-27 kuruş gibi bir rakam yakacak aracım. Benzinliyken 42 kuruş yakıyordu. yani km de 15 kuruş gibi ciddi bir tasarruf olacak sanırım. Ayda 170-180 tl gibi bir tasarrufum olacak gibi, bu da 1 seneden önce LPG taktırma maliyetini çıkarıp kara geçeceim demektir.

BRC yi oldukça beğendiğimi söyleyebilirim. Son teknoloji, modern, kaliteli. Uzun araştırmalar sonucu BRC taktırdım, kullanılan parçalar da piyasadaki en iyisi diyebilirim.

• Bende 4/2 sahibiyim. 2009 model gecen yil agustos ayinda taktirdim atiker marka gaz aracima sehir ici 25 kurus sehirler arasi uzun yol da 15 kurus yakio yani 75 tl gaz ile 510 km gittim.. Hicbir sikinti cikartmadi bana simdiye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: forza61

Bende 4/2 sahibiyim. 2009 model gecen yil agustos ayinda taktirdim atiker marka gaz aracima sehir ici 25 kurus sehirler arasi uzun yol da 15 kurus yakio yani 75 tl gaz ile 510 km gittim.. Hicbir sikinti cikartmadi bana simdiye kadar

depo kaç lt? verdiğin değerler çok iyiymiş. bende de 4x4 var ve çok km yapmamama rağmen yakıt konusu beni düşündürüyor. arabayı yeni aldım ve en az 2 sene değiştirmeyi düşünmüyorum. acaba tüp taktırsam mı diyorum? kullananlar tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim. teşekkürler
  • Arkadaşlar herkese slm suzuki vl 1400 e takmış durumdayım alınırmı nasıl yardımcı olurmusunuz bilen yada kullanan varmı

• ozkan1907 O kullanıcısına yanıt
    Depo 35 lik simit tank.. Kucuk arac olmasina ragmen 45 kurus benzin yakmasi sehir ici benide gaz taktirmaya mecbur etti pisman degilim satarken yaptigin masrafi koyar satarsin pisman olmazsin bana gore tercih senin..

• Slm arkadaslar... Aracim suzuki swift 4/2 2009 model.. 48000 km gectim 10 bin bakimi geldi catti.. İstanbul avrupa yakasindayim tavsiye edeceginiz yee var mi servis mi yoksa normal biyere mi gideyim gorusleriniz bekliyorum tsk ederim..

• baris43544354 B kullanıcısına yanıt
    2008 4x4 swift sahibiyim 2 yıl önce atiker obd li taktırdım. lpg taktırdıktan sonra fark ettim 2000 devirin altında gaza basınca silkeleme - tekleme yapıyordu ama hafif rampa yollarda bende lpg ve motorun küçük olmasındandır diye düşünüyordum 2 senedir. bende ustama gösteriyim bakalım ne diyecek. siz ne yaptınız bilgi veririseniz sevinirim.
    2 sendedir lpg de kullanıyorum uzun yolda 18 krş şehir içi hesaplamadım hiç. bir sıkıntı görmedim bu güne kadar.
  • forza61 F kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.