Şimdi Ara

<<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.580
Cevap
62
Favori
401.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet.11

Arkadaşlar merhaba.

Suzukiye ait bir fan club sitesi olmadığı için geç olsun güç olmasın dedik ve bir fan club forumu oluşturduk. Üye ve içerik bakımından biraz zenginleşirsek ileride aradığınız bir şeyi elinizle koymuş gibi bulabilir ve sorularınıza hızlı cevaplar alıp başkalarına yardımcı olabilirsiniz.

Suzuki severler olarak size uygun olan konulara içerik girerseniz çok seviniriz. İyi forumlar herkese.

Sitenin adresi suzukifanclubtr.com

bir ara suzuki club vardı sonra neden kapandığını hala anlayamadım. gerçekten suzuki fan club a ihtiyacımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.11

Arkadaşlar merhaba.

Suzukiye ait bir fan club sitesi olmadığı için geç olsun güç olmasın dedik ve bir fan club forumu oluşturduk. Üye ve içerik bakımından biraz zenginleşirsek ileride aradığınız bir şeyi elinizle koymuş gibi bulabilir ve sorularınıza hızlı cevaplar alıp başkalarına yardımcı olabilirsiniz.

Suzuki severler olarak size uygun olan konulara içerik girerseniz çok seviniriz. İyi forumlar herkese.

Sitenin adresi suzukifanclubtr.com

bir ara suzuki club vardı sonra neden kapandığını hala anlayamadım. gerçekten suzuki fan club a ihtiyacımız var.

Evet. Bu eksikliği doldurmamız lazım. Foruma ilgi artsa biraz çok iyi olacak içeriğin artması, herkes kendi bilgilerini foruma aktarması gerekiyor.

• Arkadaşlar selamlar,

Aracımı satıyorum.

Aracım siyah renkte 2006 model suzuki swift 1.3 4x4 full model, 104.000 km de. Çift airbag, ABS, Klima, 4 cam elektrikli, aynalar eketrikli ve ısıtmalı, yol bilgisayarı, fonksiyonel direksiyon, 4x4 olan model. Hasar kaydı sadece 640 tl ve sadece sol arka çamurlukta boya var, araç full orjinal.

Araçta yenilenen parçalar:

- Motor yağı - yağ filtresi - hava filtresi - polen filtresi değişti, bujiler (orijinal iridyum buji-180 TL) değişti, buji kabloları değişti, ön-arka fren balataları değişti, (bakımlar 96.000 km’de yapıldı). (Toplam 450 TL)

- Ön iki amortisör değişti (330 TL), komple ön takım yapıldı (350 TL), direksiyon kutusu yapıldı (350 TL). MOtor kulakçığı-takozu, arka ve ön diferansiyel keçeleri değişti (200 TL).

- 4 lastik değişti (560 TL). V kayışları değişti. Akü değişti (180 TL).

- Debriyaj baskı balata değişti ve şanzıman revizyon yapıldı, 4x4 dişlisi onarıldı. (950 TL)

- Son sistem BRC marka LPG takıldı (1700 TL), ruhsata işlendi ve fenni muayenesi yapıldı (22.04.2017’ye kadar geçerli). (350 TL)

- Klima gazı yenilendi (80 TL), antifriz kondu, direksiyon simidi derisi değişti (120 TL), sileceklerin tümünün değişti, Carbon clean yapıldı (70 TL).

- Meguiars gold paket (detaylı – anti bakteriyel iç temzilik + detaylı dış temizlik – pasta cila – boya koruma) uygulandı (350 TL). Cam filmi uygulandı (250 TL). Orijinal teybe USB / Aux / sd kart okuyucu cihaz takıldı (200 TL).

Toplamda 6.400 TL masraf yapıldı.

Kendime iş kuracağım ve nakit ihtiyacı sebebiyle satıyorum, yoksa satmaz binerdim, uzun yıllar binmek için bu kadar masraf yaptım.

İstediğim rakam 25.750 TL arkadaşlar.

Pazarlık payı yoktur, yaptığım harcama ortada.

Sahibinden ilan no: 231751078

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris43544354 -- 18 Eylül 2015; 11:52:49 >

• Arkadaşlar merhaba,

Suzuki Doğan grubuna geçmiş. Doğan Grubu Suzuki markasının Türkiye distribütörlüğünü 30 yıldan fazla bir süredir markayı elinde tutan Haco Şirketler Grubundan almış.
    Suzuki'nin yeni araçları 2016 bahar ayında bayilere gelecekmiş. Hatta gelecek model ise yeni Suzuki baleno modeliymiş.

Haberler şöyle:
    http://www.dunya.com/sirketler/dogan-grubu-otomotivde-suzuki-ile-gaza-basiyor-274951h.htm

http://www.cnnturk.com/ekonomi/sirketler/suzuki-turkiye-distributoru-dogan-holding-oldu

Yeni Baleno:
    https://www.youtube.com/watch?v=kBImnW_9z2k

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Mrb arkadaslar 2012 swift airbag ışığı yanıyor daha once golf kullanıyordum onun hata kodlarını kendim silebiliyordum ama swift hakkında hic bir bilgiye ulasamadim
  • desx kullanıcısına yanıt
    Teşşekkür ederim bilgi için geç oldu ama yeni gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar 2010-2011 suzuki swift dizel arac almak istiyorum her gün isim dolayisi ile 70km yol yapiyorum su an gecici olarak 2008 opel corsa kullaniyorum yakit yönünden cok memnunum daha önce swift benzinli kullanan bir arkadasim dizelde olsa corsadan fazla yakar dedi sizin bu arac icin görüsünüz önerileriniz ne olur sizce almalimiyim?
  • E2TK E kullanıcısına yanıt
    Bu yakıt konusu o kadar karışıkki, aslında tam manasıyla net değil, kişiye kullanıma göre değişiyor herhalde.
    Geçenlerde servise gittim, oradada, abi dedi , kimi var çok yakıyor küçük olmasına rağmen şikayet ediyor dedi, kimi çok memnun az yakıyor dedi ,servisçi arkadaş.
    Ama ben kendi verilerime göre (2011 benzin otomatik) şöyle söyliyim, Akşam köprü trafiğinde 35 krş u gecmiyor. Şehir dışında 90, 110 km hıza kadar 23, 25 krş gibi.
    Karar sizin

• Ben yaklaşık bir buçuk ay önce aracıma sıralı lpg taktırdım... Ve 20 gün önce antalya tarafından geldim 2370 km yol yaptım 330 tl lik gaz ile ve arac ortalama 14.krş yaktı lpg taktırdıktan sonra da performans konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadim. Benzinli alıp lpg düşünebilirsiniz

• Lpgye sıcak bakmıyorum dizel olsun istiyorum Corsa ile 40litre mazot la minimum 800km yol yapıyorum dizel kullanan arkadaşlar da yorum yaparsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde swift dizel aracim vardi gecen sene 450 tl mazotla trabzona gittim geldim yakit tuketimi cok az cok guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrChame

Benimde swift dizel aracim vardi gecen sene 450 tl mazotla trabzona gittim geldim yakit tuketimi cok az cok guzel

Trabzon'a nereden gittin geldin 450 liraya?
  • Sutangazi esentepe den ciktim abiordan goztepe ordanda gebze bayramoglu sonra izmitden yola dondum abi trabzonda az biraz gezdim dag tepe ciktim geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrChame

Sutangazi esentepe den ciktim abiordan goztepe ordanda gebze bayramoglu sonra izmitden yola dondum abi trabzonda az biraz gezdim dag tepe ciktim geldim

Öyle bir anlatıyorsun ki... Sultangazi'den sanki Florya sahiline gidip gelmiş gibi.
    Bahsettiğin yola baktım, 1100 kilometre x 2 = 2200 kilometre.
    450 liralık mazotla 2200 kilometre gittim diyorsun? Doğru anladım, değil mi?
    100 kilometre başına kaç litre mazot eder yani?
  • 18,19 kurus sanirim o civarlar simdi yine dizelini alicam arac yakit ve performans olarak cok iyi bekleneni fazlasiyla sunuyor
  • 2006 Model Suzuki Swift 1.3 4X4 alarak ben de aranıza katıldım arkadaşlar. Yalnız birkaç sorunu var arabanın debriyaj seti değişecek yarın Mobil Oto Servis'te. Ayrıca da şöyle bir sorun var, geçenler araba yokuşta arabadan indiğimde bir anda el freni tak diye attı, düştü. Araba vitesteydi Allah'tan da pek hareket etmedi. Hemen atlayıp çektik freni. Ustaya gösterdiğimde el freni tabancası bozuk dedi. Değişecekmiş açmadan bir test sürüşüyle anladı bunu. Şu bir haftada öyle bir problem bir daha yaşamadım. Çıkmacılara sordum çok zor bir yerde buldum 180 lira diyor. Servise sordum hiçbir yerde yok yurt dışından gelecek 1 ayı bulur o da herhalde 220 TL diyor. Sizce ne yapmalıyım? Çıkma parça ne kadar sağlıklı olur? Bu el freni tabancasını nasıl bozdular böyle? Bence 4x4 diye el freni kullanarak yanlama, spin vesaire atıp yaptılar. Gerçi bilemezsin alırken. Sizce ne yapmalıyım? Sıfır alıp değiştirteyim mi? Acil mi değişsin? Başka bir ustaya mı göstereyim?

• [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: sat5

Arkadaşlar 2009 suzuki swift 1.3 4x2 aracıma periyodik kış bakımı yaptıracağım servis fiyatları ne alemdedir, bilgisi olan var mı?

Ben gecen baharda 20.000 bakımını 350 ye yaptırdım. Ankara kangurum oto da. Swift 2009 1.5 AT

• quote:

Orijinalden alıntı: TugraHan46

quote:

Orijinalden alıntı: sat5

Arkadaşlar 2009 suzuki swift 1.3 4x2 aracıma periyodik kış bakımı yaptıracağım servis fiyatları ne alemdedir, bilgisi olan var mı?

Ben gecen baharda 20.000 bakımını 350 ye yaptırdım. Ankara kangurum oto da. Swift 2009 1.5 AT

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• tolgambo kullanıcısına yanıt
    O portlardan bende de yok malesef peki nerden temin edebiliriz 2012 araç için?
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.