Şimdi Ara

Suzuki Doğuş Otomotiv'e geçiyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Premium Japon

çok heyecanlandım
  • Birkaç ay önce hatun Suzuki GV'nin km saatini yanlış okuduğu için erken bakım yaptırmıştık. O gün bayaa kızmıştım bosuna para verdik diye.

Şimdi servis fiyatları da katlanır, aksam bizim hatundan öngörülü olması nedeniyle bir özür dileyeyim bari :))
  • 10bin kmdeki sx4 ümü 50 bine satıyorum son şansınız acele edin. gelecek ay 60 bine bırakmam.
  • Şimdiden bi Vitara çekeyim ben en iyisi. Şöyle temiz 2010-2011 ikinci el 1,9 TDI... Kullanır , üzerine 10 milyar koyar satarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Premium Japon

çok heyecanlandım

Sana bi Kizaşi takaşi birde Swift mivift alalım olmamı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Premium Japon

çok heyecanlandım

Sana bi Kizaşi takaşi birde Swift mivift alalım olmamı

Alak da cok para gardas bizi asar yoksa her delikanlinin hayali 4x4 sivift

• grand vitara kullanıcısı olarak bu duruma çok üzüldüm, çünkü suzuki donanım farklılıkları ile araç satmıyordu, artık donanım paketlerini değiştirirler ilk etapta, boşline ile highline premiumline diye uzar gider, uzun süredir sıfır araç fiyatlarına da zam gelmiyordu ona da bi güzellik düşünürler, servisi çok uygundu artık servisler de müşteriye yolunacak kaz gözüyle bamaya başlar, en çok söylenilen yedek parça sorunu ise zaten dedikodudan ibretti, yedek parça da bulunmaz hint kumaşı niyetine satılır, suzuki'ye hayırlı olsun, bize de geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganss

grand vitara kullanıcısı olarak bu duruma çok üzüldüm, çünkü suzuki donanım farklılıkları ile araç satmıyordu, artık donanım paketlerini değiştirirler ilk etapta, boşline ile highline premiumline diye uzar gider, uzun süredir sıfır araç fiyatlarına da zam gelmiyordu ona da bi güzellik düşünürler, servisi çok uygundu artık servisler de müşteriye yolunacak kaz gözüyle bamaya başlar, en çok söylenilen yedek parça sorunu ise zaten dedikodudan ibretti, yedek parça da bulunmaz hint kumaşı niyetine satılır, suzuki'ye hayırlı olsun, bize de geçmiş olsun.

2 ay önce yazmıştım 2010 model sıfıra full donanımlı 4x2 aracı 30 bine aldım diye artık böyle araçlaraulaşmamız imkansız olucak ne güzel insanlar suzukiyi bilmiyordu bizde ucuza full araçlar alıyorduk,nerden akıl etti doğuş suzukiyi almayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 8 Mart 2011; 1:05:26 >

• ABS -O-
    Prestij -S-
  • Konu: Kararsız kaldım; E220 CDI mı, yoksa BMW 530D mi?

Yakında gelecek yorumlardan biri;

x kişisi: Hocam boşver onları. Suzuki Swift 4x4 al. Hem daha az yakar, hem 4x4 hem de daha prestijli.

x2 kişisi: Geçenlerde Suzuki Swift marka aracımla 226 km hızla giderken önüme duvar çıktı ve bodoslama daldım. Aracımın sağ farı çatladı.

x3 kişisi: Subaru Impreza'yı bile tokatladım Swift'imle. O araçlar çok hantal, sen en iyisi bir Swift al, bak keyfine.

x4 kişisi: Hocam ikinci eli de düşünmek lazım. Suzuki'nin ikinci eli sıfırından bile değerli. Zaten isteseniz de 23 aydan önce yenisine sahip olamazsınız.

Suzuki marka otomobilim olduğu için kendimi ilk defa şanslı hissetmeye başlamak üzereyim. Henüz başlamadım tabi.
  • Artık piyasada bolca Suzuki fanatiği görürüz.Suzuki sırasını satanları da eklemeliyiz buna..
  • Zavallı Suzukiceğiz...
    Ruhuna Fatiha...
  • Kapışırlar artık suzukiyi memlekette,sıra bekleyeni,sırasını satanıda görürüz.
  • en kıl olduğumda doğuşa kıl oldukları için suzukiyide kötülemeye başlayanlar ne güzel kimse bilmeden ayrıcalıkla araçlarımıza biniyorduk şimdi gereksiz kıyaslamalar ile milletin ağzına sakız olucaz,doğuş daha almadan suzukiye kötülük yapmaya başladı.
  • Swift alcak olana polo vitara alcak olana tiguan grandvitara müşterilerine de taureg satmanın en kolay yolu budur.Atıyorum 10 farklı markanın satışını vw de satışların artmaması anormal olurdu zaten
  • şaka gibi ama grand vitaraya zam gelmiş bile, eski fiyatı kampanya varmış gibi göstermişler
  • gaz fren şanzıman suzuki nin hali duman
  • "Doğuş Oto'dan Suzuki açıklaması

Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş., Suzuki markalı araçların Türkiye distribütörlüğü için görüşme planlandığını bildirdi.

Doğuş Otomotiv'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, dün basında yer alan Suzuki markasının Türkiye temsilciliğine ilişkin haberler hatırlatılarak konuya ilişkin bilgi verildi.
    Açıklamada, konuyla ilgili olarak Suzuki Türkiye temsilcisi Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret A.Ş., Suzuki Japonya ve şirket arasında, Doğuş Otomotiv'in Suzuki markalı araçların Türkiye distribütörü olarak atanabilip atanamayacağının, bu konuyla ilgili niyetlerin ve fizibilite çalışmalarının karşılıklı olarak değerlendirileceği bir görüşmenin planlandığı belirtilerek, özel durum açıklaması yapılmasını gerektiren bir gelişmenin oluşması durumunda kamuoyu ile paylaşılacağı kaydedildi."

Alıntı: patronlardunyasi.com

• Suzuki’ye kamyoncu genel müdür geliyor
    DOĞUŞ Otomotiv, temsilciliğini yeni aldığı Suzuki’nin genel müdürünü bünyesindeki ağır ticari araç markası olan Scania’dan seçti. Scania, Krone ve Meiller’in Türkiye Genel Müdürü Tolga Şenyücel’in Suzuki’nin yeni Genel Müdürü olacağı belirtilirken, onun yerine de DOD Genel Müdürü İlhami Keskin’in oturacağı kaydedildi.

Kaynak: Hürriyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 21 Mart 2011; 9:23:15 >
  • premium suzuki, geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.