Şimdi Ara

SUZUKİ HAYABUSA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım yok öyle bi bölüm. Hiçbir bölüm sana iş garantisi vermez. Matematik olmayan bi bölüm söyle dersen de halkla ilişkiler derim(Emin olmamakla birlikte).
  • sen kafayı mı yedin açıköğretim zımbırtılarından herhangi birini bitirip o motoru almak için gerekli parayı toplamak yıllar sürer. en iyisi ödün(ç)al
  • neyse tamam saolun herşeyi için yorum yapan herkeze teşekkürler.ben başka yerlerede soracağım saolun
  • görende aöf 20 tane 4 yıllık bölüm var zanleder gir bir aöf sitesine kimde hangi dersler var çıkar ortaya
  • Unut
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Şuan ne kullandın motosiklet olarak? Hayabusa'nın nasıl bir motor olduğunu biliyorsundur umarım.Şehir içinde kullanamazsın en basitinden

• quote:

Orjinalden alıntı: T.C.ArMyQaBus

Evet benim bu makineyi almam için açıköğretim fakültesinde hangi bölümü okuyup bitirmem gerek. 6 ay veya daha fazla çalıştıktan sonra almam lazım.açık öğretim fakültesinde hangi bölümü seçersem bu makineyi en kısa sürede alabilirim.yani parası çok olan bir bölüm olacak.ve mümkünse o bölümün için genel matematik olmasın matematikten hiç anlamam.lütfen yorum yapın

sadece bir motor almak içinmi gelecekte yapacağın hayatını sürdüreceğin mesleği soruyorusun burda enteresan doğrusu geleceği düşünüp hareket etmek buysa ben bugünü düşünmeyi tercih ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

1300 CC lik bu motoru almak için, Açıköğretim değil Tıp okuman lazım...
    Matematik olmayan tek bölüm ebelik...

yanlış yönlendirmeyelim arkadaşı lütfen sen tıpı bitirip uzman olana kadar hayabusa üretimden kalkar

Ağzımdan aldın lafı...

2 yılda almak için mühendis olabilirsin.

• Walla millet iyice acayipleşti ya.

Ben de bi soru sorayım. Canım armut çekti. Ama param yok. En kısa sürede manavdan armut alabilmek için ne yapmam lazım? Günü birlik hızlı bir sertifaka kursuna gitsem hemen arkasından iş bulup 1 gün içinde armut alabileceğim bir kurs varmı? Hani tür kursa gidersem 1 günde armut alacak kadar para kazanabiliirim?
  • 5-6 sene olmuştur,yakın bir arkadaşım bu hayabusadan düştü,kafasını kırdı(ciddiyim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 24 Temmuz 2008; 15:41:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Walla millet iyice acayipleşti ya.

Ben de bi soru sorayım. Canım armut çekti. Ama param yok. En kısa sürede manavdan armut alabilmek için ne yapmam lazım? Günü birlik hızlı bir sertifaka kursuna gitsem hemen arkasından iş bulup 1 gün içinde armut alabileceğim bir kurs varmı? Hani tür kursa gidersem 1 günde armut alacak kadar para kazanabiliirim?

• forumdan birinde varsa bence 1 tur attırır alana kadar hevesin gider hiç değilse
  • bence bir motor kazasında ölmek için bu kadar okuma,eğer bir motor tecruben yoksa, 1300 luk hayabusa bunu pek hoş karşılamaz,helvanı yerız..
  • Çalışarak alabileceğin sanmıyorum.

Çal bence.
  • sen okuycan da, para kazanıp biriktirecen de, önce ehliyetini yapacan da sonra motoru alacan da...
    okulu bitirene dek bir kaç sene geçecek, o zamana kadar avrupa sistemi kademeli ehliyet çıkacak. bu demek önce paranı düşük güçlü dandik motora verip iki üç sene binmek, sonra tekrar para biriktirip tekrar ehliyet almak ve 10dan sonra yine para biriktirerek hayabusa ya kavuşmak... gördünmü? hiç de kolay değilmiş 1300e binmek...
  • şahsen oglum acık ogretım fakultesını kazansa kaykay bile almazdım
  • Alın teriyle kazınlan parayla alınacak bi motor degil o :)) Yani aldıgını farzedersek bile yakıtı vergisini veremezsin zati
  • http://www.youtube.com/watch?v=CdJ84nho3_k&feature=related

Smart' a hayabusa motoru takılınca olanlar...
  • bence aöf üniversite bile sayılmaz bi tek askerliği ertelemek için işe yarar sen bence loto oyna
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.