Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.2 GL AT (Makyajlı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
10.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bir, üniversite yıllarımdan kalma Konya sevdalısı olarak sormak istiyorum neden oradan alıyorsunuz ki. Aynı araba 2014 model, istanbulda Asal suzuki, Aykon suzuki yetkili satıcılarında mutlaka vardır. Buralarıda araştırdınızmı? İstanbulda bu aracı bulma imkanınız daha fazla.
    Küçük olmasına rağmen araç B sınıfında. Yinede diğer saydığınız araçlardan büyük uzun ağır. Mesela micra dan 7 cm. uzun, bildiğim kadarıyla nerdeyse polo ile aynı.
    ESP hillholder gibi özellikler 2011 model aracımda da standart.
    2013,2014 modellde de hepsi var start stop vs. Donanımı zengin.
    Araçtan vazgeçmeyiniz :)
    Hayırlı günler dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suzuki Swift 1.2 AT

Selman bey,
    Bende bir, üniversite yıllarımdan kalma Konya sevdalısı olarak sormak istiyorum neden oradan alıyorsunuz ki. Aynı araba 2014 model, istanbulda Asal suzuki, Aykon suzuki yetkili satıcılarında mutlaka vardır. Buralarıda araştırdınızmı? İstanbulda bu aracı bulma imkanınız daha fazla.
    Küçük olmasına rağmen araç B sınıfında. Yinede diğer saydığınız araçlardan büyük uzun ağır. Mesela micra dan 7 cm. uzun, bildiğim kadarıyla nerdeyse polo ile aynı.
    ESP hillholder gibi özellikler 2011 model aracımda da standart.
    2013,2014 modellde de hepsi var start stop vs. Donanımı zengin.
    Araçtan vazgeçmeyiniz :)
    Hayırlı günler dilerim

Hocam Ağrı'da çalışıyorum. Önümüzdeki hafta kayınpederi ziyarete gideceğiz Konya'ya. Gelirken de kayınpederleri de kapıp buraya getirme gibi bööyle bir planımız var. Yani Ağrı'da zaten bulma imkanım yok. En iyi seçenek Konya kalıyor benim için. İstanbul gibi bir yerden ta Ağrı'ya araç getirmek için ne zamanım var, ne de gözüm kesiyor. Yani imkan meselesi biraz hocam.

• selman.pelit S kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım Üstadım,ben sizi İstanbulda zannettim. Evet, Allah gönlünüze göre versin, kolaylıklar dilerim. Hayırlı cumalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Suzuki Swift 1.2 AT

Şimdi anladım Üstadım,ben sizi İstanbulda zannettim. Evet, Allah gönlünüze göre versin, kolaylıklar dilerim. Hayırlı cumalar...

Efendim istanbulda olsam bu kadar dert etmezdim. Artık konyaya gidince bakcaz, nissan micra veya kia picanto pek içime sinmedi. Kendi sınıfına göre tavsiye edilen araçlar onlar da, ama sanki Swiftin daha sağlam, kemikli bir araba izlenimi var o nedenle baya bi kafaya koymuştum ama, işte problem çıktı böyle. Şu 2013 modele bi bakcam gidince inşaAllah

Size de hayırlı cumalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selman.pelit -- 6 Şubat 2015; 11:47:38 >
  • Bu arada arkadaşlar Suzuki S Cross 2012 nasıldır? Bilgisi olan var mı? Biraz baktım da GL olanında sanırım ESP yok. Tam emin değilim. En dolusu GLX sanırım. Donanım ve konfor olarak nasıl diye merak ediyorum. Swift 2013 ikinci el yerine S cross GL 2012 ikinci el (biraz daha fazla ikinci el) mantıklı olur mu diye merak ediyorum. Ama bazı özelliklerden vazgeçmem gerekecek öyle yaparsak
  • selman.pelit S kullanıcısına yanıt
    S cross SUV tarzı bi araba, hoşuma gidiyor benimde , segmenti farklı tabiki.. Teknik detaylarını bilmiyorum ama GLX en dolusu olmalı. Tabiki swift le arasında epey bi fiyat farkıda vardır :)
    Karar sizin , sizin için hayırlısı olsun.

• Makyajlı kasa swift ile makyajsız olanı arasında ne fark var. En belirgin gördüğüm özellik sis farları biraz değişik,, başka?

• Makyajsizda cc yok

• led 3. stop lambası, hız sabitleme
  • Yani, makyajlı kasa denilince mesela farların değişmesi, tamponların, ön panjurun değişmesi gibi şeyler geliyor aklıma. Aracın dizaynı ile ilgili şeyler daha çok.

• Ahlaksız şerefsizin biri dün benim swift in tavanındaki bagaj çıta kapaklarından birini sökmüş çıkarmış götürmüş.. Ne yapıcam bunlardan bulunur mu sizce çok kızdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_sozumcetin -- 2 Mart 2015; 20:30:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan_sozumcetin G kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, geçen sene bende böyle bişey yaşadım maalesef. O küçücük plastik parçayı Suzuki Asaldan aldım. Ozaman fiyatı 26 TL di.

• quote:

Orijinalden alıntı: Helden wie wir

Geçmiş olsun, geçen sene bende böyle bişey yaşadım maalesef. O küçücük plastik parçayı Suzuki Asaldan aldım. Ozaman fiyatı 26 TL di.

ben de bursa şentürkler ( aracı aldığım yer ) servise sipariş verdirttim , 20 tl dediler. Neden çalarlar , kendi eksiklerini tamamlıyorlar sanırım
  • Arkadaşlat, sınıfında fiyat ve donanım olarak en güzel seçenek bu araç.
    Malum satışı az yetkili servis az.
    Uzun vade binmek istesek sorun yaşar mıyız?

• Uzun vadede kesinlikle memnun kalırsın, sorun çıkartmaz.

• Yalnız öyle bir firmaki, SWIFT, 2014te hiç gelmemiş.
    2015 model olarak ise Mayıs ayında gelme ihtimali varmış.
    Fiyat olarak ise, eğer araç gelirse, uygun fiyattan alınabiliyormuş.
    Yani liste fiyatı falan sıkıntı olmaz dediler.
    "İlginç" diyorum.
    Zaten bir araç tutulmuyorsa, kesinlikle tek sebebi arkasında duran/duramayan distribitördendir diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 13 Nisan 2015; 11:00:42 >
  • Merhaba arkadaşlar. 2013 Aralıkta bende swift sahibi oldum. Araç 16000'de. Genel anlamda araçtan çok memnunum. Tek problemim kapılar. Defalarca servise gitmeme rağmen bir çözüm olmadığını söylüyorlar. Kapıları yağlamayınca inanılmaz bir gıcırtı sesi geliyor. 2 sokak aşağıdan duymak mümkün. servise gittiğimde yağlamaktan başka birşey yapılmıyor. Servis kapı menteşelerinde palstik bir parçadan kaynaklandığını,bütün araçlarda yaptığını söylüyor. Yok mudur bunun bir çözümü.
  • Merhaba,

O kapı mevzusu kronik bir sorun sanırım. Başka bir forumdan kapı menteşelerinin tamamen değiştirilerek sorunun düzeltildiğini duymuştum. Özellikle araç güneş altında kaldığında öyle bir gıcırdıyorki zannedersiniz kapı elinizde kalacak. İki gün önce yaşadım. Bu durumdan bende muzdaribim. Bagajda WD-40 ile dolaşmak lazım.
    Bunun haricinde İzmirliyim ama işim icabı çanakkalede yaşadığımdan yolların malum durumu arabadaki trim seslerinin artmasına sebep oldu. Trim sesi ile ilgili sorun yaşayan var mı ?
  • merhaba arkadaşlar
    bir kere izmirde kiralamıştım kullanımı çok hoşuma gitti,genelde kışın dağa çıkıyorum snowboard için bu araç sıkıntı yaratır mı sizce dağ yollarında,bu konuda deneyimi olan var mı?
    teşekkürler.
  • http://www.fca-houston.org/images/SingaporeCarShow/SuzukiCabrio.jpg

Bu nasıl ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_sozumcetin -- 26 Nisan 2015; 20:56:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.