Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.2 GL AT (Makyajlı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
10.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

3D/ havuzlu paspas kullanan var ise tavsiye marka veya link (2013 otomatik)

Edit:
    Swift konusu müthiş ilerlediği için cevapları göremedim

Ürünü aldım NOVLİNE

Güzel kokusuz iyi oturan bir ürün memmun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 26 Mayıs 2015; 23:17:43 >

• 2007 model 1.5 swift otomatik kullandim ancak cok yaktigi icin sattim cok uzulerek de olsa. Aractan her yonuyle cok memnundum ozellikle istanbulda kullanan biri olarak olarak. Bu arada merak edenler olur belki 24 bine aldigim aracı bir sene sonra 28 bine sattim hem de ilani verdigim ilk gun. 2. eli sikinti olur demislerdi ama cok sukur oyle bir sorun yasamadim. Simdi ayni aracin 2012 ya da 2013 ikinci el 1.2 sini almak istiyorum. Yakiti beni 1.5 e gore memnun eder mi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destina1579 D kullanıcısına yanıt
    Hep öyle derler ikinci eli satışta sıkıntılı falan, bilemiyorum ama zannetmiyorum bakalım görecez :)

Swiftimi satmayı düşünüyorum, herhangi bi satış ilanı vermedim daha, eşe, dosta gidecek bi araba olduğunu düşünüyorum. Temizdir, 2 araçtır, hanım kullanıyor zaten. bende keyfe keder hafta sonları kullanırım, malum yakıtı tasarrufludur.
    Tecrübelerimden,Ortalama şehiriçi 35 krş. (bu aralar klimada açık ), şehirdışı 23 , 25 krş gibi...

• quote:

1.2 sini almak istiyorum. Yakiti beni 1.5 e gore memnun eder mi???

2013 Model 16K km , Sıkışık saatlerde Kartal-Üsküdar gidiyor. Yakıt ortalaması 100Km/6,3Lt.
  • Arkadaşlar ben de uzun zamandır 1.2 GL AT Suzuki Swift almayı düşünüyorum. Şu anda 2014 model 1.2 manuel benzin+LPG'li Renault Clio sahibiyim ve bunu satıp otomatik Swift almayı düşünüyorum. Aslında aradığım otomatik araba yoksa Clio'yu da satmam ama Clio'nun otomatikleri de çok pahalı. Benim bütçem 35-36 bin TL civarı. Sizce 2014 Clio'dan sonra 2012 ve üzeri otomatik Swift almak doğru olur mu? Karşılaştırma yapabilmem için kullanan ve bilen varsa düşüncelerini alabilir miyim?
    Bir de Swift'lerde kronik sorunlar var mı? Mesela Clio'da trim sesleri var. 3 farklı Clio kullandım. Üçünde de vardı. Bu ve buna benzer sorunlar Swift'te de var mıdır?

• Buraya bekleriz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101792283&p=12

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba.
    İlk önce herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. 2016 model 4AT beyaz suzuki swift ile aranızdayım.

Benim değineceğim konu avrupaya ithal edilen modellerle bize ithal edilen model arasındaki bir kaç fark.

1.star/stop özelliği
    2.7 ileri cvt şanzıman
    3.manuel olarak vites değiştirme imkanı. (Direksiyona eklenen kulakçıklarla)
    4.dijital kilima
    5.aynalara eklenmiş sinyaller
    6.sürücü kol dayama desteği
    7.tamamen farklı gösterge tablosu
    8.otomatik kapı kilit açılması. (Araca yaklaşınca)

Bunun haricinde hepsi aynı.

Diğerleri bir yanada, burdada 7 ileri cvt şanzıman olsa fena olmazmış.

Bu mesaja eklenen görseller:

Suzuki Swift 1.2 GL AT (Makyajlı) Suzuki Swift 1.2 GL AT (Makyajlı) Suzuki Swift 1.2 GL AT (Makyajlı)

• 7 ileri cvt değilde 4 ileri tork konvertörlü yerine 5 ya da 6 vitesli tork konvertörlü olsa daha iyi olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYOKAN84 -- 30 Mayıs 2016; 14:12:53 >
  • Fikrinize katılıyorum. 6 ileri tam otomatik çok daha güzel olurmuş

• Merhaba,
    Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın :)
    CVT olmasını ben de çok isterdim... Suzuki'nin yaptığı ayıp aslında, neden bu özelliklerden bizi mahrum bırakıyor, anlayabilmek güç...
    Bayiiler ne kadar indirim yapıyorlar acaba? Satın aldığınız fiyatı paylaşabilir misiniz rica etsem?
  • Tekrar çok teşekkür ederim bu kadar detaylı ve ilgili açıklamanıza...
    İlk çıktığı dönemden beri bu kasayı çok beğeniyorum, ama son araç değiştirme dönemimde maalesef distribütör ortada yoktu ve başka Nissan aldım. Ancak sorun değil, tekrar değiştirebilirim. Suzuki distribütörden çok çekti... Umarım daha önce bu konuda tecrübesi olmayan Doğan Grubu da bu markaya yazık etmez...
    Fiyatı yakın olan rakipleri olan Micra ve Ibiza var... İ20 yakıt tüketimi nedeniyle seçeneklerim arasına girmiyor. Motor hacmi 1.33 olduğu için gereksiz vergi dezavantajı nedeniyle Yaris'i de eleyebiliriz.
    Süspansiyonlar gerçekten çok mu sert? Bir önceki aracınız neydi? Mümkünse onunla kıyaslayabilir misiniz?
  • Günaydın bir önceki aracım hyundai sonata 2005 model gls hmatic 2.0 idi. Bu aracı bununla kıyaslamak yanlış olur. Çünkü biri D segmenti diğeri B segmenti.

Evet amortisörler biraz sert. Ama şehir içi için çok ideal. Sonuçta suzuki Alto 1.0 la dünyayı gezende var. Bir deneme sürüşü yapın derim. Saygılar

• johnkoot J kullanıcısına yanıt
    "bu konuda tecrübesi olmayan Doğan Grubu" yanlış
    swift de ikiteker ruhu var. onu başka araçla kıyaslamam
    gerçek start&stop özellikli, hafif hybrit motorlu swift (Doğan Grubu nun elektrikli araç deneyimi) getirmesini bekliyorum
  • Arkadaşlar.. buradan devam edelim lütfen... Forum Admin lerine de çağrı. şudur ki bu konu kilitlensin ve aşağıda linki olan konudan devam edilsin.. tek konuda toplansın.. şu an o konu daha kalabalık

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101792283&p=13&anchorToGo=117296870#117296870

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.