Bildirim
SUZUKI SWIFT FUN CLUB (3. sayfa)
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
20 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok teşekkürler arkadaşlar. tunca otomotiv suzuki yetkili servisi değil. birçok araca bakıyor. ama mühim olan iş çözebilmesi. cumhur usta var orada. kıbrıstan gelmiş. suzuki swift kıbrısta çok fazla olduğu için anlıyor araçtan. benim için yetkili servis mühim değil arabadan anlasın ne yapacağını bilsin yeter. bu nedenle gayet memnunum şuan.
ekran tavsiye eden dostlara çok teşekkür ediyorum ilgilerine. inceleyeceğim.
arabayı yeni yeni keşfediyorum. el freninin olduğu yerde 4 tane tuş vardı çözemedim bir türlü. maslaktaki servise gösterdim onlarda bu tuşlar hiçbi swiftte yok ne işe yarıyo bakmak lazım dediler. meğersem önceki sahibi koltuk ısıtma taktırmış bütün koltuklara :)) hepsini açınca fanı açmaya gerek kalmıyo araba ısınıyo zaten :D -
iyi günlerde kullanın -
Selamlar ;
Suzuki Dostları buluşmuş.Ne güzel
2011 Suzuki Swift 1,2 AT Gümüş Gri
50000 km'ye doğru gidiyoruz.
Yakıt tüketimi 7,3 civarı -
Hangi serviste taktırtınız,bende düşünüyorum. -
Teşekkür ederim saolun , daha iyileri size inşallah..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam,
Hoşgeldiniz, kazasız belasız günler dilerim. Renkler aynıymış gümüş gri.
Yetkili servis derken, aleti aldığım firmanın yetkili servisiydi. belki bilirsiniz Zeytinburnu nda Adli tıp ın karşısında yeri.
Selamlar,
2007 1.3 mt4x4 sahibiyim ben de :) -
4×4, aracınız güzel maşallah.. hep düşünüyorum 2011 sonrası neden 4×4 swift yok, keza swift sport neden satılmıyor diye...
Gerçekten haklısınız.. 2012 ve üzerinde manuel de pek yok galiba.. hep 1.2 GLAT modeli var. makyajlı -
Bir de gündüz farları olsaydı bir de LED olsalardı süper olurdu.. -
Aracı yeni aldım ben de 2 ay oldu. Daha tam keşfedemedim :) -
Güzel tercih yapmışsınız, aracınız hayırlı olsun. Yağına suyuna bakın, evelallah daha uzuun yıllar kullanırsınız..
Reklamı yok, ithalatçı mı desem, modeli getiren distürübitör mü desem..Suzuki çok daha iyi yerlerde olmalıydı. Hani derler ya, "adamlar yapmış " diye... Gerçekten de Japonlar güzel araba yapmış, lâkin memleketimizde görmek istediğimiz yerlerde değil, şahsi düşüncem..
Okuduğum haberlere göre 2017 yılında swift tamamen yenilenecekmiş, inşallah umarım dedikleriniz led ışıklar,gündüz farkları vs. ozaman olur (mu)
www.amazon.deSeite wurde nicht gefundenhttp://www.amazon.de/gp/aw/d/B00INK8IUI/ref=mp_s_a_1_1?qid=1422601022&sr=8-1&pi=AC_SX200_QL40&dpPl=1&dpID=3126Z75-n0L&ref=plSrch
www.amazon.deSeite wurde nicht gefundenhttp://www.amazon.de/gp/aw/d/B00IZJWLZA/ref=pd_aw_sbs_4?pi=AC_SX230_QL60
LED'li farlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boşverin o kadar çok olmasında zaten.
Az , dikkat çekici , yollarda farklı. Daha ne olsun :) -
Zeytinburnunda mı oturuyosun yoksa sadece bunun için mi gittin , merak ettim. -
Haklısınız, dediğiniz de doğru, az olsun farklı olsun,, aynen :)
Aleti almaya gitmiştim Zeytinburnu na..Ara ara giderim o taraflara Merkezefendi'de köfte yemeye :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X