Şimdi Ara

Suzuki SX4 S-Cross (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
725
Cevap
16
Favori
79.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler kolay gelsin bu araçtan bakıyorum 2 çocuk var aile için uygunmudur konfor nasıldır. Birde dizel manuel mi yoksa benzinli otomatik mi? Benzinli otomatik olan LPG isteyecek kadar çok yakarm lütfen kullanıcılar yorumlarsa daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar. Tamamen rastgele seçerek konunun 15-20 sayfasını okudum. 2009 model auris 1.6 benzinli mmt aracım var. hem küçük geldiği için hem de araçtan biraz soğuduğumuz için satmayı düşünüyorum. Tesadüfen s-cross özelliklerine baktım ve alabileceğim limitte nispeten istediğim özelliklerde olduğunu gördüm. Aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.

1-İstediğim model 1.6 glx benzinli ve yarı otomatik.
    2-Mmt şanzımandan dolayı şimdiki arabamın vites geçişleri çok iyi değildi. Bunda nasıldır? Kusursuz bir vites geçişi arayışım yok ama çok da kötü olmasın.(bkz.mmt)
    3-Ankara'da yaşıyorum. Malum yokuş çok. Yokuşta bayılma durumu nasıl? 120 hp olması ve torkunun düşük olması çok hissediliyor mu?
    4-Boyum 1.88 araca sığar mıyım? Aracı hiç canlı görmedim. Kör alış yapmak istemiyorum.
    5-2 çocuklu bir aile için genişlik anlamında tavsiye eder misiniz?
    6-Ankara'da yedek parça sıkıntısı yaşar mıyım?
    7-Lpg ile uyumu nasıldır? Simit tüp takılabiliyor mu? Tam boy stepne var mı?
    8-80 bin TL'ye kadar bütçem var. İkinci el piyasası hiç önemli değil. Sizce almalı mıyım?

Şimdiden çok ama çok teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

merhabalar. Tamamen rastgele seçerek konunun 15-20 sayfasını okudum. 2009 model auris 1.6 benzinli mmt aracım var. hem küçük geldiği için hem de araçtan biraz soğuduğumuz için satmayı düşünüyorum. Tesadüfen s-cross özelliklerine baktım ve alabileceğim limitte nispeten istediğim özelliklerde olduğunu gördüm. Aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.

2-Mmt şanzımandan dolayı şimdiki arabamın vites geçişleri çok iyi değildi. Bunda nasıldır? Kusursuz bir vites geçişi arayışım yok ama çok da kötü olmasın.(bkz.mmt)
    3-Ankara'da yaşıyorum. Malum yokuş çok. Yokuşta bayılma durumu nasıl? 120 hp olması ve torkunun düşük olması çok hissediliyor mu?
    4-Boyum 1.88 araca sığar mıyım? Aracı hiç canlı görmedim. Kör alış yapmak istemiyorum.
    8-80 bin TL'ye kadar bütçem var. İkinci el piyasası hiç önemli değil. Sizce almalı mıyım?

Burdan da cevaplayayayım. Özelden yazmışsınız ancak. Diğer kişilerde faydalansın.

Selamlar,
    Ben arabayı sattım, Yerine suzuki vitara aldım. S-Cross'u yaklaşık 2 yıl çok keyifle kullandım.
    S-Cross yarı otomatik değil CVT şanzuman tam otomatiktir. CVT mimarisi gereği ilk kalkışlarda yavaş kalır, deviri yavaş yavaş alır. Araç geri kaçırmaz. yokuşlarda benzinli atmosferik motor olduğu için yüksek devire çıkmanız lazım. Alt devirlerde araba bayılır.
    3-4 bin devilerde 120bg araba basar gider.
    Araç iç hacmi gayet geniştir ancak s-cross b sınıfı bir corss over. Bagajdan da iç hacimden de çok büyük beklentiniz olmasın. Ben eşime bravo aldım 400lt bagajı var. Bebek arabası dikine giriyor. Öyle olunca çok geniş geliyor bagaj bana. Ama scross da da vitara da da bebek arabası dikine girmiyor.

Scross çok keyifli bir araba. Sıfır problemi olan bir tank. Ben alır almaz LPG'de taktırdım. En ufak bir problem yaşamadım. 35bin km kullandım. bakım ve lastik harici masrafım olmadı. GL+ veya bulabilirseniz GLX donanımı olsun.

Ve kesinlikle 4x4 olsun. Ankarada kar vs çok rahat edersiniz. 80bine temiz bulursunuz. Ben geçen yıl GL+ 4x4 BRC lpg li boyasız 75bindeki arabamı 75binTL'ye verdim.

Siz önce 4x4 GLX'lere bakın. Olmaz ise 4x4 GL+'lara da bakarsınız.

GLX GL+ donanım alarak farkları yazayım kimse yazmaz size.
    GLX'te GL+'dan farklı olarak, Zenon far, Deri koltuk, koltuk ısıtma, önlerde de park sensörü, far ve yağmur sensörü vardır. Güvenlik donanımı ve sunroof GL+ ve GLX'de aynıdır.
    4x4 olanların arkasında s-cross yazısının altında ALLGRIP yazar. ordan anlarsınız araba 4x4'mü?
    GLX için de deri koltuk ve önlerde zenon far, led gündüz varları vardır fotoğraflarda hemen anlarsınız.
    GL olanlarda sunroof opsiyonel galiba. ona düşmeyin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

merhabalar. Tamamen rastgele seçerek konunun 15-20 sayfasını okudum. 2009 model auris 1.6 benzinli mmt aracım var. hem küçük geldiği için hem de araçtan biraz soğuduğumuz için satmayı düşünüyorum. Tesadüfen s-cross özelliklerine baktım ve alabileceğim limitte nispeten istediğim özelliklerde olduğunu gördüm. Aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.

1) 1.6 GLX modellerde Bluetooth far yıkama kararan dikiz aynası deri koltuk koltuk ısıtma gündüz LED zenonfar yan aynalar ısıtmalı çift taraflı klima cam tavan iki kademeli sunroof ön ve arka park sensörü 17 inç spor alaşımlı jant yağmur ve far sensörü 9 hava yastığı F1 vites ön iki koltuk yükseklik ayarı var bu donanımda alman arabaları 150bintl
    2) cvt şanzımanda vites geçişleri hissetmezsiniz rampalarda ihtiyaç duyarsanız F1 elcik vitesi kullanabilirsiniz ayrıca baskı balata derdiniz yok

3) ben hiç sıkıntı çekmiyorum rampalarda manuel vitese alıp F1 kullanın
    4) boy için birşey diyemem ama koltukların yükseklik ayarını da kullanabilirsiniz
    6) mekanik ve motor parçalarının neredeyse hepsi 2015 sonrasi 1.6 vitara ile aynı sadece kaporta parçaları farklı( farklı olan parçaları servisler temin ediyor) o yuzden Ankara değil ülkemizin hiç bir yerinde yedek parçada sıkıntı cekmezsin
    7 ) Aracın motorunu toyotada kullaniyor değişen zamanlı sibop doch motor vvti sibop ayar derdinde yok candan mühendislik de 1.6 Vitara LPG montaj hakkında söyledikleri bu motor içinde geçerli
    Ben çok memnunum tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

Gençler kolay gelsin bu araçtan bakıyorum 2 çocuk var aile için uygunmudur konfor nasıldır. Birde dizel manuel mi yoksa benzinli otomatik mi? Benzinli otomatik olan LPG isteyecek kadar çok yakarm lütfen kullanıcılar yorumlarsa daha iyi olur
    Benzin LPG otomatik tavsiye ederim lastikleri 215 55 17 yaparsanız konfor artar

• TzisTa kullanıcısına yanıt
    Ayrıca 1.6 motorlar eksantriği Zincirlidir kayışlı motorlarda ki gibi değiştirme istemez

• çok teşekkürler cevaplarınız için. ancak glx 4*4 yok hiç. arabam satıldı sayılır uzun süre araçsız yapamam. umarım bulurum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TzisTa kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de var bir tane
    sahibinden.com
    Suzuki / S-Cross / 1.6 / GLX / Acil satılık 49.000 KMD Tam Otomotik Sunroof deri GR XENON sahibinden.comda - 677221525
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-acil-satilik-49.000-kmd-tam-otomotik-sunroof-deri-gr-xenon-677221525/detay

İlan numarası 677221525

• quote:

Orijinalden alıntı: erkinalp

Sahibinden de var bir tanehttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-acil-satilik-49.000-kmd-tam-otomotik-sunroof-deri-gr-xenon-677221525/detay
    İlan numarası 677221525
    aradım da 4*2 bu. yanlış yazmış

• Arkadaşlar arabasını satmak isteyen yok mu? glx 4*4 benzinli otomatik. Arabanın ikinci eli yok diyorlardı, farklı bir anlamda hakikaten yok
  • Yorumsuz.
     Suzuki SX4 S-Cross

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Yorumsuz.
    Bende bıkmadan usanmadan her ilana yazıyorum bazıları cevap bile yazmiyor. Geçende bu full paket GLX tabi birde full ++ var demiş bende full ++ hangi paket o zaman dedim cevap yok

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Bu araba bizim burda Tekirdağ'da bakmaya bile gitmedim renginden kaybediyor benim için

• Merhaba Arkadaşlar;

Severek kullandığım hatta ikinci defa aldığım S CROSSS full paket aracımı ilana koydum,

Aracı satma sebebim 2 araç ihtiyacı, ilerde yine bütçeyi denkleyince uzun yol aracım yine S CROSS olacak inşallah.

Aradığım 2 araç otomatik Suzuki Alto-Splash-Swift ve Sx4 ile Mitsubishi Space Starda olabilir, takas tekliflerine açığım.

Araca fiyat belirlerken kazasız ve km'resine göre bir değer biçmeye çalıştım.

Forumda diğer arkadaşların da yazdığı gibi bazı kişiler özellikle galeriler gl araca bile full paket glx yazıyor maalesef alacak arkadaşlar dikkatli olsun farkları bilsin.

Yeni sahibine hayırlı olsun, kazasız belasız binsin inşallah.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-suv-cvt-otomatik-kazasiz-tramersiz-expertizli-full-paket-japon-741744699/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: turan54

Merhaba Arkadaşlar;

Severek kullandığım hatta ikinci defa aldığım S CROSSS full paket aracımı ilana koydum,

Aracı satma sebebim 2 araç ihtiyacı, ilerde yine bütçeyi denkleyince uzun yol aracım yine S CROSS olacak inşallah.

Aradığım 2 araç otomatik Suzuki Alto-Splash-Swift ve Sx4 ile Mitsubishi Space Starda olabilir, takas tekliflerine açığım.

Araca fiyat belirlerken kazasız ve km'resine göre bir değer biçmeye çalıştım.

Forumda diğer arkadaşların da yazdığı gibi bazı kişiler özellikle galeriler gl araca bile full paket glx yazıyor maalesef alacak arkadaşlar dikkatli olsun farkları bilsin.

Yeni sahibine hayırlı olsun, kazasız belasız binsin inşallah.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-suv-cvt-otomatik-kazasiz-tramersiz-expertizli-full-paket-japon-741744699/detay/
    Hayırlı olsun üstadım dilerim herşey gönlünüzce olur inşallah

• Eyvallah 2 hafta olmadan aracim satıldı inşallah ilerde yine alacağım s cross

• Merhaba arkadaşlar duyduğum kadarı ile Suzuki disbiritor 2020 de yeni araç girişi yapacakmış bende mail attım yeni s-cross u Türkiye yollarında görmek istiyoruz yazıp mail attım sizlerde destek verir misiniz ?
    www.suzuki.com.tr
    Suzuki Otomobil - Bize Ulaşın
    https://www.suzuki.com.tr/tr/otomobil/bize-ulasin.html

• yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    400 tl tuttu.

• Çokmuş yaa. Bir iki yıl önce 1200e süpap değişimi yapılıp ayar yapıyorlardı.

• erkinalp E kullanıcısına yanıt
    Evet bence de gelse süper olur S Cross değerini korur ve vitara ya göre bagajı da büyük rakip olur

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.