Imzadaki sistemimi kuralı 3 ay falan oldu ve windows çok kurcalanmadı.Ancak çok uzun sürede açılıyo.Tabiki ilk önce azck heves almak için kurcaladım.Şimdi gereksiz gelen bisürü program kurmuştum.Style Xp , loop desktop , multi desktop ve şimdi aklıma gelmeyen bisürü şey kurmuştum.
Şimdide windows açılırken çok uzun sürüyo...Hatta Msconfigden ayar çektim sadece msn , network ve modemin programı açılması gerek.Ancak windowsun açılıp kendine gelmesi 2 dakkayı buluyor...(Sadece windows boot ekranından sonraki zaman bu)
Nasıl kısaltabilirim?
Ayrıca ctrl alt del'imin işlemler sekmesinde CLI.exe den 3 tane svchost.exe'dende 6 tane war...Bunlara gerek warmı yoksa nasıl kapatıcam..
o kurdugun desktoplardan kaynaklanabilir fakat sen işletim sistemini çok yormuşsun gibime geliyor aslında formatı önerenlerden değilim ama bi format atsan sisteminin daha hızlı açılacagından emin olabilirsin
Virus yok kaspersky ve panda antivir le full scan tarattırdım.
Log atmayı açıklarmısın
quote:
Orjinalden alıntı: OssyG Virus yok kaspersky ve panda antivir le full scan tarattırdım. Log atmayı açıklarmısın
konuda resimli anlatim var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme