Şimdi Ara

sven co-op server yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu yanlış yere açtıysam çok özür dilerim.

şimdi ben adsl'den port açtım serveri kurdum fakat arkadaşım internetten benim servere bağlanmak istediğinde hata veriyor hatanın sonunda "class a" yazıyo yanlış bendemi acaba? oyun ayarlarından filitrelerden bir yerimi işaretlicem bi türlü oynayamıyoruz ne yapmam lazım ? yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Firewall'ların o portu kapatıyodur muhtemelen
  • peki ne yapmamız gerekiyor açıklarmısın ? veya tavsiye edebileceğin bir link varmı ?
  • class hataları genelde dll dosyalarının eksikliği yada bozuk olmasından kaynaklanır.
    açıklamada sadece class a mı diyor yoksa error class a "......dll. not found" tarzında şeylerde varmı?

olmadı birde firewall a.v. tarzı şeyleri kapatıp dene.
  • hayır ...dll hatası yazmıyor serve'e bağlantı kurulamıyor diyo ve aynen (class a) mesajın sonunda bu yazıyo.
  • büyük ihtimalle interneti bloklayan bişi var o zaman.ya firewall ya a.v yada windows güvenlik duvarı
  • güvenlik duvarı kapalı durumda diğer bahsettiğin programlarda yüklü değil acaba yüklememi lazım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal 2 Co-op'a Oyuncu Aranıyor!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yüklü değilse zaten bloklamaz.ama bende merak ettm şimdi neden girmio die bilen varsa sölesin
  • valla isterseniz veriyim ıp eğer yüklüyse sven co-op bide siz deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.