Bildirim
SVF1521GSTB Ses problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sesin yükselmesi için Vaio control center yüklü ise oradan ses kalitesi seçeneklerinde clear audioyu seçmeniz lazım.
işletim sistemiile alakasız bir durum, Vaio yazılımı yüklemeniz gerekiyor yoksa.
Gerçi bu da bir çeşit hile, sesin kalitesini bozarak yükseltilmesini sağlıyor program, ama hoparlörleri bu duruma uygun üreterek maksimum çıkışı almayı hedeeflemiş sony. bu durum ancak kaliteli bir kulaklık ile anlaşılabiliyor.
Ses kartının driveri ile birlikte denetim masası da yüklendi ise, ekolayzır ayarını yükseltirseniz ses de yükselir. benzer bir hile yapmış olursunuz sony ile. eski samsung laptobumda aynı şeyi uygulardım hep. sony üzerine yazılım yapmış sesin frekansını yükselterek ses kalitesini bozmak temel amaç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X