Şimdi Ara

SVG'lerin tam olarak render edilememesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili forum dev'leri SVG'lerin tam olarak render edilememesi sorunu 

Avatar olarak seçilen SVG'ler bazı contextler içinde render edilirken doğru gözükmüyor.

Mesela, masaüstünde forum üst div class'ındaki bar'da SVG avatar şöyle hatalı gözüküyor:

Aynı şekilde, mobilde de forumdaki bir konunun sayfalarında gezerken avatar doğru gösterilmiyor.

Aynı şekilde, button-reply div'inde de hatalı gözüküyor. Şöyle ki:

---

Fakat, masaüstünde forumdaki bir konunun sayfalarında gezerken avatar doğru gösteriliyor. Yani şöyle;

Bu konuyu bildirmek, ve gerekenin yapılması konusunda bir aksiyon alınmasını istedim.

Teşekkürler SVG'lerin tam olarak render edilememesi sorunu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 3 Eylül 2023; 21:14:52 >

• Merhaba, konuyla ilgileniyorum, geri dönüşünüz için teşekkürler.

• ugur7seven kullanıcısına yanıt

Merhaba ugur7seven,

Bug hala backlog'da mı yoksa in-development'a çekildi mi? Merak ettiğim için sordum SVG'lerin tam olarak render edilememesi sorunu 

• Eaststreetz kullanıcısına yanıt

Gündeme alındı, sırası gelince düzeltilecek.

• ugur7seven kullanıcısına yanıt

Gündemden kasıt nedir? Bu bug taskı sanırım hala backlog'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam forumdaki sistem şöyle, sorunlar iletiliyor yönetime ve yönetim bunları liste haline getirip yazılımcıya gönderiyor. Yazılımcı da sırası gelene bakıyor çok acele bir şey olup onunla meşgul olmuyor ise. Yani bu sebeple sorunlar bazen bir gün içinde bazen de ucu açık bir sürede çözümleniyor. Aslında ben de yazılımcı ile sohbet etmeyi isterdim mesela belki yapabileceğimiz şeylerde kendilerine yardımlarımız olurdu vesaire.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapılacak hata düzeltmeleri ve diğer projeler önceliklendirilerek ilerleniyor. İlettiğiniz tüm sorunlar yazılım tarafına aktarılmış durumda, sırası gelince bakılacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.