Merhaba sevgili forum dev'leri Avatar olarak seçilen SVG'ler bazı contextler içinde render edilirken doğru gözükmüyor. Mesela, masaüstünde forum üst div class'ındaki bar'da SVG avatar şöyle hatalı gözüküyor: Aynı şekilde, mobilde de forumdaki bir konunun sayfalarında gezerken avatar doğru gösterilmiyor. Aynı şekilde, button-reply div'inde de hatalı gözüküyor. Şöyle ki: --- Fakat, masaüstünde forumdaki bir konunun sayfalarında gezerken avatar doğru gösteriliyor. Yani şöyle; Bu konuyu bildirmek, ve gerekenin yapılması konusunda bir aksiyon alınmasını istedim. Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 3 Eylül 2023; 21:14:52 > |
SVG'lerin tam olarak render edilememesi sorunu
-
-
-
Merhaba, konuyla ilgileniyorum, geri dönüşünüz için teşekkürler.
-
Merhaba ugur7seven,
Bug hala backlog'da mı yoksa in-development'a çekildi mi? Merak ettiğim için sordum
-
Gündeme alındı, sırası gelince düzeltilecek.
-
Gündemden kasıt nedir? Bu bug taskı sanırım hala backlog'da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam forumdaki sistem şöyle, sorunlar iletiliyor yönetime ve yönetim bunları liste haline getirip yazılımcıya gönderiyor. Yazılımcı da sırası gelene bakıyor çok acele bir şey olup onunla meşgul olmuyor ise. Yani bu sebeple sorunlar bazen bir gün içinde bazen de ucu açık bir sürede çözümleniyor. Aslında ben de yazılımcı ile sohbet etmeyi isterdim mesela belki yapabileceğimiz şeylerde kendilerine yardımlarımız olurdu vesaire.
-
Yapılacak hata düzeltmeleri ve diğer projeler önceliklendirilerek ilerleniyor. İlettiğiniz tüm sorunlar yazılım tarafına aktarılmış durumda, sırası gelince bakılacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X