Arkadaslar svhost.exe(netsvcs) hakkında bılgısı olan var mı? Buraya yazmadan once bıraz arastırdım windowsun guvenlık, framework la ilgiliymıs sanırım ama bazen ramın yuzde 80 nını yıyor tam oyun oynuyorum takılıyorum boss kesıcem hop kasılıyor duruyor bır bakıyorum 2gb ram kullanıyor. işlemi sonlandırmakda yemıyor bi kere yaptım ekran felan kıtlendı res atmak zorunda kaldım pc ye.
quote:
Orijinalden alıntı: combatant1942
Arkadaslar svhost.exe(netsvcs) hakkında bılgısı olan var mı? Buraya yazmadan once bıraz arastırdım windowsun guvenlık, framework la ilgiliymıs sanırım ama bazen ramın yuzde 80 nını yıyor tam oyun oynuyorum takılıyorum boss kesıcem hop kasılıyor duruyor bır bakıyorum 2gb ram kullanıyor. işlemi sonlandırmakda yemıyor bi kere yaptım ekran felan kıtlendı res atmak zorunda kaldım pc ye.
düşük ayarda bir sistemin varsa ondan olabilir. yoksa kasma format at.diğer türlü harcayacağın vakit de aynı zaten
formatada usenıyorum usb ayarla win 7 kur felan fılan sımdı :( sistem dusuk avatarın altından bakabılırsın ama yenı olmaya basladı 1 aydır felan var ben update den sanıyordum alakası yokmus. pıff uğrastırcak benı nese gunde bır ıkı defa yapıyor zaten bu sekılde ıdare edıyım sıstem guncellıcem ram ekran kartı felan seneye de ıslemcı anakart yada quart 9 serısınden bıseyler bulurum ıdarelık bır ay dayansında temmuzda mecbur formatlarım bısey bulamazsam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme