ÜRÜN ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ Intel Core i5-3210M 2.5 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.1 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i5 RAM 4 GB DDR3 1333MHz (MAX. 12GB RAM) SABİT DİSK 640 GB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit) EKRAN KARTI NVIDIA® GeForce® GT 640M LE 1GB PAYLAŞIMSIZ EKRAN KARTI EKRAN BOYUTU 15.5" LED Ekran (1920 X 1080) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1920 X 1080 SES ÇIKIŞI Dolby Home Theater BATARYA BATARYA SÜRESİ 6 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre) WEBCAM WEBCAM Var NETWORK RJ45-ETHERNET 10/100/1000 WIRELESS LAN 802.11 a/b/g/n RJ11- MODEM Yok BLUETOOTH Var ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK DERİNLİK 243 mm GENİŞLİK 383 mm AĞIRLIK 1.75 kg ARAYÜZLER DC-IN 1 USB (2.0) 1 USB (3.0) 2 E-SATA Yok HDMI 1 VGA 1 IEEE 1394 Yok KART OKUYUCU 1 EXPRESS CARD SLOT Yok MİKROFON GİRİŞİ 1 KULAKLIK ÇIKIŞI 1 PARMAK İZİ Var MINI DISPLAY PORT Yok GARANTİ GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl
BU ÜRÜN HAKKINDA OLUMLU-OLUMSUZ BÜTÜN YORUMLARI BEKLİYORUM FİYATI 2100 TL
quote:
Orijinalden alıntı: ncap
fiyatı uygunmuş...magnezyum kasadır...hafif ve kaliteli bir ürün özellikleri de sony ye göre üst seviyede2kg civarı işlemcisi low voltage olmayan ve böyle kaliteli bir cihaz bulunmaz...keşke bana denk gelseydi almadan önce,şimdiden hayırlı olsun
zaten ultrabooka yakın olması nedeniyle tercih ettim hafif ve ince ama performans acısından zayıfmı klıyor ne anlıyamadım işlemci 4 çekirdekli olsa neysede 2 çekirdek 3-4 yıl sonra sorun cıkarmasından korkuyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fersefi2
quote:
fiyatı uygunmuş...magnezyum kasadır...hafif ve kaliteli bir ürün özellikleri de sony ye göre üst seviyede2kg civarı işlemcisi low voltage olmayan ve böyle kaliteli bir cihaz bulunmaz...keşke bana denk gelseydi almadan önce,şimdiden hayırlı olsun
zaten ultrabooka yakın olması nedeniyle tercih ettim hafif ve ince ama performans acısından zayıfmı klıyor ne anlıyamadım işlemci 4 çekirdekli olsa neysede 2 çekirdek 3-4 yıl sonra sorun cıkarmasından korkuyorum
yok daha neler 3. nesil i5 işlemci yeni daha teknolojik olarak eskiliği ve eksikliği yok bu cihazın....3-4 yıl sonra şimdiki i74 çekirdekler de demomde olacak emin olun...3 sene önce aldığım laptopumun şimdi üzerine 40 tane işlemci çıktı 3 kere mimarisi değişti vs ama 3-4 yıl sonra da iş görür mü derseniz görür...ve böyle bir kasa uzun yıllar da kullanılır..
zaten 120 gb ssd takacam ve 8gb ram böylece çok iyi olacagını düşünüyorum sizin yorumunuz nedir?