Arkadaşlar merhaba elimde 26.000-TL civarı bir param var malum çocuk olunca arabası çantası ıvırı zıvırı derken oturacak yer kalmıyor bu nedenle SW veya Focus C max tarzında bir araç düşünüyorum
Öncelikli tercihim dizel ama benzin-lpg de olabilir 2.araç olacağı için km çok önemli değil temiz düzgün bir şey olsun yeter bu bağlamada sw veya mpv sınıfa hangi aracı önerirsiniz
scenic-megane sw-307 sw guzel araclardir
Megane 2 sw tavsıye edebılırım...
Bütçe olarak sıkıntı yoksa Mondeo SW kesinlikle öneririm.
307 sw, panaromik cam tavanla daha bi tatlı olur
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
Hocam mondeo bildiğim kadarı ile 2.0 vergi yönünden beni aşar birde 26.000-TL nin üzerine çıkmak istemiyorum
Megane 2 Sw temiz bulabilirseniz iyi bir seçim olur. Aile aracı olarak kullanılmışsa piyasadaki sedan versiyonlarına göre daha az yıpranmış olurlar. Ayrıca servisi uygun, parçası-ustası bol, 2.el satışı hızlıdır.
Hocam mondeo bildiğim kadarı ile 2.0 vergi yönünden beni aşar birde 26.000-TL nin üzerine çıkmak istemiyorum
Vallahi ben hani çıkabiliyorsanız diye söylemiştim konforlu araç sıkıntı yaratmaz o yüzden ama çıkamıyorum diyorsanız 26bin'e çok iyi SW bir araç olmaz.İşinizi görmez SUV bakabilirsiniz.
2 arkadasimda focus c-max var sikayetleri yok tavsiye ederim.
Renault Scenic derim. Araba büyük ve donanımlı.
VW Touran 1.6+lpg öneririm.Esp+asr,abs,6 havayastığı standart.Konfor açısından da sıkıntı yaşamazsın.
c-max öneririm
SW olacaksa megane 2 veya peugeot 307 iyidir fakat MPV tarzında bir araç olacaksa Renault Scenic diyorum (C-max ve VW Touran'dan daha donanımlı olduğu için)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: son_samuray
quote:
Vallahi ben hani çıkabiliyorsanız diye söylemiştim konforlu araç sıkıntı yaratmaz o yüzden ama çıkamıyorum diyorsanız 26bin'e çok iyi SW bir araç olmaz.İşinizi görmez SUV bakabilirsiniz.
26 bine çok iyi bir sw olmaz ama suv olur öylemi !!!
ilk olarak sw bir araç alınamayan parayla nasıl güzel bir suv alınır ?
ikinci olarak o bütçeye gayet iyi sw ler var. malum ülkemizde sw araçlar hakettiği değeri görmediği için 2. el piyasası düşük. sedanlarından daha temiz ve iyi durumda olan araçları ucuza alabilirsiniz.
arkadaşın sorusuna gelecek olursak:
hocam bütçeniz doğrultusunda yelpaze geniş mpv sınıf denilen tarzda araçlara bakıcak olursak zevkiniz doğrultusunda: SCENİC, C-MAX- ALTEA'yı tercih edebilirsiniz.
sw olarakta: MEGANE SW, FOCUS SW, ASTRA H SW güzel tercihler olacaktır.
özellikle bu araçlar arasında astra h sw benim çok hoşuma giden bir araçtır.
Hem altı yüksek hemde iyi gidiyor hemde yeni 2.el araç ne kadar yeni olursa o kadar iyidir
Cam tavan, SW kadar bagaj hacmi, diğer tüm Megane ailesinden daha geniş bir iç hacim, ekonomi, donanım... vs. ne ararsanız var. Üstelik HB dahil diğer tüm kardeşlerinden daha kısa olduğu için şehiriçinde de büyük kolaylık.