Şimdi Ara

SWAP cihaz renk değişimi olmuyorsa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

siyah iphone 5 te efsane renk 5s te bile bu renk tutturulamadı space grey çok daha açık bir renk

5S'te rengin oyle olmasinin sebebi boya atmasi probleminin olmamasi.Ayrica 5S'in space grayide efsane.

Şöyleki kendimde siyah 5 var nokta boya atması yok uzun süredir kullanıyorum arkadaşımın siyah 5s paramparça boya atmasının tillahı var

Normalde sistem tam tersi sekilde.Size oyle denk gelmis.Siyah 5 ilanlarinin cogunda boya atmasi oldugu yazar.Ama 5S'lerde boyle bir problem fazla olmaz nadirdir.Zaten S serisinin cikma sebebi 4-5-6 gibi ana modelin duzeltilmis ve guclendirilmis versiyonudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

siyah iphone 5 te efsane renk 5s te bile bu renk tutturulamadı space grey çok daha açık bir renk

5S'te rengin oyle olmasinin sebebi boya atmasi probleminin olmamasi.Ayrica 5S'in space grayide efsane.

Şöyleki kendimde siyah 5 var nokta boya atması yok uzun süredir kullanıyorum arkadaşımın siyah 5s paramparça boya atmasının tillahı var

Normalde sistem tam tersi sekilde.Size oyle denk gelmis.Siyah 5 ilanlarinin cogunda boya atmasi oldugu yazar.Ama 5S'lerde boyle bir problem fazla olmaz nadirdir.Zaten S serisinin cikma sebebi 4-5-6 gibi ana modelin duzeltilmis ve guclendirilmis versiyonudur.

evet size katılıyorum orda zaten vurgulamak istediğim şuydu şans işi benimkinde nokta hata yok ama arkadaşın 5s darmadağn oldu ama tabi bembeyaza dönüşen siyah ip5lerdende çokgördüm biraz şans işi ben yinede o riske girer siyah alırım beyaz renk pek hoşuma gitmiyor ama kullanımı daha temiz tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

quote:

Orijinalden alıntı: karti

Boya atmasi hikaye suna temiz kullanmayi beceremiyorum deyin, 8 ay kullandim tek cizik bile olmadi.

Sorun insanlarda yani :) iphone 5 malzemesinde hata yok oylemi ?

İmitasyon değil dimi bu elinizdeki iphone 5ler. Yani teksiniz bu konuda

• siyah iphone 5 i kılfsız kullan kesinlikle soyuluyor ne kadar dikkat edersen et bu soyulma yok diyenlere kesinlikle inanmıyorum .
  • Dikkatli kullan kardesim soyulmaz. Ben kullandim tek cizik bile olusmadi. Sadece kullanima bagli ahize bolumde tozlanmalar mevcut. Ister inanin ister inanmayin :) telefonu koydugun cepte metal birsey olmadigi surece cizilmez. Dikkatli olmak lazim

• Space grey gibi sacma bir rengi cikardilar metal slate karizma keske iphone 6 da geri gelse.

• quote:

Orijinalden alıntı: meshood

quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

quote:

Boya atmasi hikaye suna temiz kullanmayi beceremiyorum deyin, 8 ay kullandim tek cizik bile olmadi.

Sorun insanlarda yani :) iphone 5 malzemesinde hata yok oylemi ?

İmitasyon değil dimi bu elinizdeki iphone 5ler. Yani teksiniz bu konuda

Neden bahsediyorsun sen anlamadim ?

• KONU AMACINI AŞMIŞTIR. MODERATÖRLERİN KONUYU KAPATMASINI RİCA EDERİM
  • Yahu iPhone 5'lerin siyah modellerini ister temiz kullan ister hiç kullanma yinede boya atması oluyor.Yani kullanan kaç kişide gördüysem durum böyle.Lütfen kimseyi kandırmayın inandırıcı değilsiniz.Gidin sahibinden,gittigidiyor'daki ilanları inceleyin hepsi soyulmuş.

Yok 6 ay kullanmışta tek boya atması yokmuş yav he he.İnsanları kandırarak elinize ne geçiyor ? Elinizdeki malın kıymeti mi yükseliyor ?

Tekrar yazıyorum

iPhone 5'lerin tüm siyah modellerinde boya atması vardır.Bunun kullanım ile hiçbir alakası yok !
  • Beyler ben degisim icin Apple Store gittim cihazimin garantisi bittigi halde tusu calisdigindan dolayi degistirmediler illa ki ust tusunu bozmali miyim ?
    Not : Cihaz programa uygun.

• Maalesef evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Maalesef evet.

Nasil bozabilirim basip durmaktan baska bir yontemi var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Yahu iPhone 5'lerin siyah modellerini ister temiz kullan ister hiç kullanma yinede boya atması oluyor.Yani kullanan kaç kişide gördüysem durum böyle.Lütfen kimseyi kandırmayın inandırıcı değilsiniz.Gidin sahibinden,gittigidiyor'daki ilanları inceleyin hepsi soyulmuş.

Yok 6 ay kullanmışta tek boya atması yokmuş yav he he.İnsanları kandırarak elinize ne geçiyor ? Elinizdeki malın kıymeti mi yükseliyor ?

Tekrar yazıyorum

iPhone 5'lerin tüm siyah modellerinde boya atması vardır.Bunun kullanım ile hiçbir alakası yok !

Tamamen sacmaladiginin sende farkindasin ya amacin nedir cozemedim, ben yalan mi soyluyorum 8 ay kullandim tek cizik olmadi. Suanda da annem kullaniyor hala cizik yok.

• quote:

quote:

Yahu iPhone 5'lerin siyah modellerini ister temiz kullan ister hiç kullanma yinede boya atması oluyor.Yani kullanan kaç kişide gördüysem durum böyle.Lütfen kimseyi kandırmayın inandırıcı değilsiniz.Gidin sahibinden,gittigidiyor'daki ilanları inceleyin hepsi soyulmuş.

Tekrar yazıyorum

Tamamen sacmaladiginin sende farkindasin ya amacin nedir cozemedim, ben yalan mi soyluyorum 8 ay kullandim tek cizik olmadi. Suanda da annem kullaniyor hala cizik yok.

Apple'ın bile kabul ettiği şey.Siyah cihazlarda malzeme kalitesi kötü.

8 aydır tek çizik olmamış bi de ?

Valla diyecek bişey yok

• quote:

quote:

quote:

Tekrar yazıyorum

Apple'ın bile kabul ettiği şey.Siyah cihazlarda malzeme kalitesi kötü.

8 aydır tek çizik olmamış bi de ?

Valla diyecek bişey yok

Olmadi dostum hic dusurmedim çarpmadım, neden yalan soyleyim boya dokulse soylerim. Tovbe tovbe

• Dostum sen neyi savunuyorsun ?sen 1 tane iphone 5 kullandiysan ben 10 tane kullandim en az hemde en titiz sekilde iphone 5 in siyah renklerinde boya malzemesinde kalitesizlik var iste her 10 kisiden 9 nun siyah iphonu boya atiklariyla dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 25 Ağustos 2014; 19:46:31 >
  • siyah renk sakat boşverin
  • Bildiğim kadarıyla yok.
  • Bendede beyaz 64gb var.(Bu telefonuda tuş değişim programından sıfırı ile değiştirmiştim :) ) Bakalım pazar günü batarya değişim kampanyasından cihaz değişirse bende siyah bir iphone 5 32 gb veya 64 gb ile takas yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Bendede beyaz 64gb var.(Bu telefonuda tuş değişim programından sıfırı ile değiştirmiştim :) ) Bakalım pazar günü batarya değişim kampanyasından cihaz değişirse bende siyah bir iphone 5 32 gb veya 64 gb ile takas yapabilirim.

Benimde iPhone 5 batarya programına uygun.Cihaz mı değişiyor batarya mı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.