Şimdi Ara

SWAP cihaz renk değişimi olmuyorsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iphone 5 tuş arızasından dolayı değişimi saglanacaktır. eminim bazı arkadaslar rengini de değiştirmek istiyor. fakat bu mümkün değil. ben de bu konuyu açarak cihazları daha sıfır almışken kendi aramızda değiştirmeyi düşündüm. atıyorum iphone 5 16 gb siyah renk var bende cihaz değişecek ve yenisini verecekler. aynı tarihlerde başka arkadaşa da beyaz verecekler. o siyah istiyor ama. ben de beyaz. cihaz kullanılmadığı takdirde jelatini üzerinde bir şekilde kendi aramızda değiştirebiliriz. sonuçta aldığımız cihazlar sıfır olacak. bu yönde bir adım atmak istedim. belki isteyip de üşenip dile getirmeyen olur falan diye açtım konuyu. aynı zamanda benim de cihaz değişecek ve siyah verecekler beyaz istiyorum değişiklik olsun diye.
    konu her türlü yoruma eleştiriyie açıktır. faydalı olmadığını düşünen şikayet edip kapattırabilir. teşekkürler

• Metal slate efsane renktir ikinci eli daha degerlidir. Silver her tarafta dolu.
  • Ben bu cuma gidicem tus degisimi icin eger cihazim siyah eger degisim karari cikarsa beyaz renkle degisim yapabiliriz
  • Aynen benim de degisim olursa beyazla degistirmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: axil

Aynen benim de degisim olursa beyazla degistirmek isterim
    kimse değişmek istemiyor sanırım :)
  • Güzel mantık valla tebrik ederim
  • Garanti durumu nasil olacak? Ornegin bende beyaz var arkadasta siyah var ve degisecegiz. Ama benim cihazimin 12 onun 18 ay daha garantisi var. haliyle karsi tarafin cihazi daha degerli olacaktir.
  • 50-100tl araliginda cuzi bir miktar verilebilir
  • Beyazi siyahla degistirecek aptal forumda olmaz herhalde :) siyah heryeri boya atiyor ve cizikleri bariz goz onune cikiyor beyaz candir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 24 Ağustos 2014; 14:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Metal slate efsane renktir ikinci eli daha degerlidir. Silver her tarafta dolu.

iphone 5 için en güzel renk ama boya atması olmasaydı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Beyazi siyahla degistirecek aptal forumda olmaz herhalde :) siyah heryeri boya atiyor ve cizikleri bariz goz onune cikiyor beyaz candir :)

buna aptallık demeyelim :) sonuçta sıfır siyah alınca aptal değildik. tercih meselesi göze hoş geliyor siyah. sıkılanlar için ideal bir fikir diye sundum. aptallık diye nitelendirmeyelim
  • quote:

quote:

Beyazi siyahla degistirecek aptal forumda olmaz herhalde :) siyah heryeri boya atiyor ve cizikleri bariz goz onune cikiyor beyaz candir :)

buna aptallık demeyelim :) sonuçta sıfır siyah alınca aptal değildik. tercih meselesi göze hoş geliyor siyah. sıkılanlar için ideal bir fikir diye sundum. aptallık diye nitelendirmeyelim

Alıntıları Göster
    siyah iphone 5 te efsane renk 5s te bile bu renk tutturulamadı space grey çok daha açık bir renk

• quote:

quote:

Sifir cihaz alanlara bisey demiyorum onlar artik almislar ve pisman coguda simdi kimse beyaz ile siyah i takas yapmaz onu demek istiyorum ileride sonuclarini bile bile beyaz cihazini siyah la takas etmek aptallik olur, siyahin kronik sorunlarini bilmeyen biri gelip beyaz ile siyahi degistirebilir ona bisey diyemem ama forumda bu sekil takasa giricek kisi bulmaniz imkansiz gibi cunku forum kurtlar vadisi gibi :) yinede bol sans

• Boya atmasi hikaye suna temiz kullanmayi beceremiyorum deyin, 8 ay kullandim tek cizik bile olmadi.
  • quote:

Boya atmasi hikaye suna temiz kullanmayi beceremiyorum deyin, 8 ay kullandim tek cizik bile olmadi.

Sorun insanlarda yani :) iphone 5 malzemesinde hata yok oylemi ?
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle ayni iphone 5 i bende kullandim ustelik ilk ciktiginda aldim. Bende boya atmasi olmadi, babam 1 bucuk yildir kullaniyor, tek cizik yok. Yani tamamen kullanici ile alakali.
  • quote:

Aynen oyle ayni iphone 5 i bende kullandim ustelik ilk ciktiginda aldim. Bende boya atmasi olmadi, babam 1 bucuk yildir kullaniyor, tek cizik yok. Yani tamamen kullanici ile alakali.
    Dün beyaz aldım samsunda olsanız değişirdik direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Dün beyaz aldım samsunda olsanız değişirdik direk

istanbul içi olsa değişirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

siyah iphone 5 te efsane renk 5s te bile bu renk tutturulamadı space grey çok daha açık bir renk

5S'te rengin oyle olmasinin sebebi boya atmasi probleminin olmamasi.Ayrica 5S'in space grayide efsane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

Orijinalden alıntı: ilko

5S'te rengin oyle olmasinin sebebi boya atmasi probleminin olmamasi.Ayrica 5S'in space grayide efsane.

Şöyleki kendimde siyah 5 var nokta boya atması yok uzun süredir kullanıyorum arkadaşımın siyah 5s paramparça boya atmasının tillahı var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.