Şimdi Ara

Swap cihazı kullananlar iphone (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
8.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde ıphone 5 cihazım geçen hafta değişti genel olarak cihazdan memnunum onarımlı cihazmıdır bilmiyorumda kasa ve pilin sıfır olduğu kesin zerre çiziksiz kasa vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi 4s im 2,5 sene kadar önce değişti swap geldi. O gündür sorunsuz kullanıyorum. Birkaç hafta önce eşimin ip5'i değişti. Swap geldi sorunsuz kullanıyor. Değişimlerin ikisi de teleservice'den yapıldı. Gıcır gıcır, jelatini üzerinde telefonlar geldi ve ilk aktivasyonlarını biz yaptık. Ben arızalı telefonların yenilenip gönderildiğine inanmıyorum. Gelen cihazlarda arıza tabi ki olabilir. Örneğin ben 4s i ilk satın aldığımda, kutuyu açtık. Cihazdan ses gelmedi. Yani kutulu cihaz arızalı çıktı. Değişim cihazı da arızalı çıkabilir. Bence gayet normal.
  • üst tuş problemi nedeniyle genpadan ip5'imi değiştirdim. Gelen cihazı sallayınca içinden bilye sesi gibi ses geliyor. Cihazın üzerinde de tek bir çizik yok değiştirmeye de kıyamıyorum heralde garantisinin sonlarına doğru bir daha değiştiririm.
  • anlygn A kullanıcısına yanıt
    İphone 4S kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swap olayına çok takılmamak lazım, zira ben telefonumu üst power tuşu sorunu nedeni ile verdim, başkası başka arıza nedeni ile. Bana verilen yeni cihaz şubat 2014 2. haftası üretimi. swap olarak verilen cihazlar eğerki pili ve kasası değişmiş cihazlar ise, geriye bir chipset, bir kaç ufak parça kalıyor. Bu durumda bile telefon %50 yenilenmiş oluyor. chipseti, wifi anteni dahil arızalı bir telefonu zaten çöp olacak onun neyini kullanacaklar ki ? Sonuçta arızalı telefonlar çin'e fabrikaya gönderilir parçalara ayrılır ve kullanılabilir olan ve tekrar testten geçirilen parçalar yeni telefonlarda kullanılabilir, bunda hiç bir sorun yok bence, çalışan ve sıkıntı yaratmadığı garanti bir parça takılmış gibi oluyor sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlygn

nereden değişim aldınız ? ve ne kadar süreçte elinize ulaştı güle güle kullanın

Genpa hocam 5 gün icinde degisim oldu gidip aldim kontrol ettim jiletinli aldim kutusu yoktu :) ama 0 cihaz.

• Bende telefonumu gecen hafta genpaya yolladim ve degisim karari cikti. Cihazi kutulu olarak yollamistim. Suanda durumda degisim cihazi bekleniyor yaziyor. Acaba daha once genpadan degisim alanlar bu yazanin ne anlama geldigini soyleyebilir mi ? Yani kutulu degisim mi olacak yoksa swap cihaz mi gelecek. Eger sadece cihaz degisecek olsa swap cihaz bekleniyor diye bir ibare oldugunu duymustum.

eski cihazımı 3 ay kadar kullanmıştım.
    cihaz servise girdikten 3 gün sonra değişim kararı verildi.8 iş günü sonrada elime ulaştı toplamda 14-15 gün sürdü yeni cihazın gelmesi..Teşekkür ederim :)
  • 0tyldrm0 kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla swap cihaz gelecektir. ellerinde olmadığı için yurt dışından gelecek cihazları bekliyorlar bende aynı durumda bekliyorum ayın 11 inde değişim kararı çıktı. cihaz bekleniyor diyor merak etme kısa bir süre içinde inş ulaşır elimize
  • mimofdm kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle hocam eğer dedikleriniz gibiyse 0 kutulu cihazlarda da belki bu sistem vardır. yani o zaman swap cihazda aynı oluyor kutulu olanda. Böylelikle swap yapmak çok mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlygn

bildiğim kadarıyla swap cihaz gelecektir. ellerinde olmadığı için yurt dışından gelecek cihazları bekliyorlar bende aynı durumda bekliyorum ayın 11 inde değişim kararı çıktı. cihaz bekleniyor diyor merak etme kısa bir süre içinde inş ulaşır elimize

Iphone 5s'i bimeks ten almıştım.9 gün sonra arızalandı. 15 nisanda bimeks aracılığı ile Bursa Genpa servise gönderidi.16 Nisanda değişim kararı verildi. Genpa sitesinde yeni cihaz beklendiği belirtiliyor. Bu gün Bursa GENPA ya mail attım.Yeni cihazı önümüzdeki hafta verirseniz isminizide belirterek , donanım haber forumda + Apple store da + şikayetvar.com da (teşekkür olarak) size teşekkür edeceğim dedim. Önümüzdeki hafta sıfır temiz cihazı versinler , teşekkür yazmak boynumun borcudur.

• bende bugün applestore götürdüm telefon şarjı %40lardayken kapanıyordu, 3g de vs aşırı bir tüketim söz konusuydu, ayrıca kenarlarda sarılık vardı ve telefon ısınınca daha da artıyordu götürdüm 5 dk içinde değişim kararı çıktı ve telefonumu hemen aldım.Ürünler içerik olarak sıfır mı değil mi kesin bir şey denemez ama kasası ve ekranı kesinlikle sıfır.bence gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz korkmayın.
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    güzel bir yöntem umarım işe yarar. eğer işe yararsa bana da söyleyin bende öyle yapayım bari
  • Burada swap cihazlarla refurbished cihazları karıştıran çok kişi var, hatta "swap cihaz" isminin olmadığını swap sözcüğünün değiştirme işlemi olduğundan yola çıkıp saçmalayan bir çok kişi var.

Artık hiç bir konuda insanlara laf anlatamaz hale geldim.
    Swap ve Refurbished farklı şeylerdir.

Ayrıca orasında yok rengi yok bişeyi derseniz de anında o swap için verilen cihazı da değiştirebilirsiniz.
  • benimde 4S swap teleservice'ten. sorunsuz kullanıyorum. sıfır veya değil sonuçta sıfırdan hiç bir farkı yok ne gözle bakarsanız öyle görüyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

dün cihazımı apple store değiştirdi
    yeni cihazın üretim tarihi aralık 2013
    quote:

Orijinalden alinti: flowerhorn

dün cihazimi apple store degistirdi
    yeni cihazin üretim tarihi aralik 2013

iPod Touch degistiyse bir kulaklik ses yüksekligine bakar misin önceki ile ayni mi?

Swap satin almis oldugum iPhone 5'i ekranda sorun olmasy nedeniyle Teleservice'e gönderdim tekrar swap istedim bakalim ne yapacaklar. Cihaz Israil üretim numarasina sahipti ve ses yüksekliginde bir kisitlama yoktu. Sirf su ses yüksekligi yüzünden iPod Touch'i da bir an evvel göndermek istiyorum açikçasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 19 Nisan 2014; 18:47:31 >

• Yahu hala şu swap olayını anlatamadık ya ona yanıyorum....

İnsanlar gerçeklere değil, inanmak istediklerine inanıyor.....
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    senin anlatmak istediğin nedir ?
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    refurbished cihazlarının bozuk olan parçası onarılıp sonra cihaz satılıyormuş sanırım? doğrumudur ? eğer doğruysa mesela kasada çizik varsa bu bariz belli olacaktır ?
    Anlatmak istediğim de gerçek olan da budur : http://forum.donanimhaber.com/m_88138620/f_/key_%252A%252A%252Aswap%252Bolay%25FDna%252Bson//tm.htm#88138703

Bu da kanıtıdır : https://store.apple.com/Catalog/US/Images/apple_certified.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 19 Nisan 2014; 19:42:43 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.