Hırsla değil sinirle yazdım bazıları forumu mahfetmişti o yüzden böyle bir mesaj ortaya çıktı düzelltim..
quote:
Orjinalden alıntı: Mince49
Hırsla değil sinirle yazdım bazıları forumu mahfetmişti o yüzden böyle bir mesaj ortaya çıktı düzelltim..
şimdi bişeye benzedi
Adamlar delirtti kafayı yicek duruma geldim adam konu açıyor forum çok eğlenceli yuppiie diye böyle saçmalık mı olur 2 günde mahfettiler neyse şu anda yoklar rahatız ama geri gelcekler..
emre-gunz Legend Gunza geçtiğim için olabilir belki
Beyler Her Forum Sohber İçin Değildir Bütün Forum'un Konusu ve Amacı Vardır Buranın Amacı Gunz İle İlgili Bilgi Edinip Bilgi Vermektir Veya Paylaşım Yapmaktır.Gidipde Başkasına Naber Gibi Sorular Sormayın Burada.Veya Gel Ws Yapalım Şunu Yapalım Felan Demeyin.Donanım Haber Kurallarını Okuyun Bea Orda Yazıyor Hepsi.
quote:
Orjinalden alıntı: Just_Rock3R
İnsanLar HaLa gunz da lwl'ın cok önemli olmadığını anlamadı
bende öle diodmda önemli ben lvl 29 um ark lvl 10 ben onu hep yeniorm o beni 3 vuruşta alamıo gibi bişey ben onu 2 vuruşta alıorm (yakından denedik) tabi karşıdaki oynamayı bilmiosa iş deişir 60+ çok yendiimde oldu
quote:
Orjinalden alıntı: erayyirik
quote:
Orjinalden alıntı: Just_Rock3R
İnsanLar HaLa gunz da lwl'ın cok önemli olmadığını anlamadı
bende öle diodmda önemli ben lvl 29 um ark lvl 10 ben onu hep yeniorm o beni 3 vuruşta alamıo gibi bişey ben onu 2 vuruşta alıorm (yakından denedik) tabi karşıdaki oynamayı bilmiosa iş deişir 60+ çok yendiimde oldu
Silahlar falan tabikide üstün ama adam zaten iyi oynuyorsa çok rahat 60 levelları 10 levelda alabilir..
aynı seviye olunca ama ne yazıkki lvl öne geçiyo adam hack kullanarak lvl 57 olmuş be hacksiz 30 oldm adamın silahlar fln daha ii vuruo bide premium olrsa çok haksızlık oluo hele o 1000 tane med ... üstüne bide yenilince kick'liolar lagger fln filan die
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme