ben giremiyorum oyuna girerken cd key authentication has failed diyorrr
komik olan ne
sanırım girememene gülüyo ama cdkey hatası için gireceğin oyunlar orjinal ondan böyle hata veriyo olabilir
BEN DE SEVİYORUM SWAT'İ.SWAT 3 OYNUYODUM.MUHTEŞEMDİ YA.BUNDA DA BAYAĞI Bİ BÖLÜM GEÇTİM.AMA BENİ SİNİRLENDİREN Bİ DURUM VAR OYUN YÜKLENİRKEN ÖYLE YAVAŞ Kİ 5 DK BEKLİYOM.SİNİR Bİ DURUM.ZATEN ÇABUK ÖLÜYO ADAM Bİ DE BU DURUM SİNİR EDİYO.BEN DE OYNAYABİLSEYDİM KEŞKE ONLİNE.
gerçekten zevkli bi oyun online oynamalısınız..
turk serverı yokmu ya hiç swat 4 te?
bende swat4 wardı bi dediklerini yapıyım dedim 3-4server denedım almadı ama birine girdim :D keyıflı vakit gecirdim sizde deneyin mukemmel oyun hadi kolay gelsin
şu krakeri bulamadık ya..
siteyi girmyo
hayret nası silmemişler bunu,crack felan war
Arkadaşlar hepinize merhaba önce kendimi tanıtayım nickim EgEBoİ{TR}Bravo Team her gece kasarım swat yalnız bugün farkettim online moda girdiğimde server listeleri ekranıma gelmio internet bağlı ama hiç bir yazı yada hata vermio arada takılıo tekrar kendi kendine arama yapıo ama çıkmıo sizce neden dir Paylaşımlarınız için teşekkürler şimdiden iyi oyunlar.. (bu arada benim swat copy )
merhaba arkadaşlar, ben ağdan arkadaşlarla birlikte bilgisayara karşı oynamak istiyorum fakat oyun içinde çok denememize rağmen hep aramızda oynamamıza izin verdi böyle bişey yapmamız mümkün mü mümkünse nasıl?? yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler..
Bende başlıycam server varmı durum nasıl
Ohh ohh :D Microfon Kulaklık FAlan kullanıyoz mu ? :D Blue Sağa Red Sola FAlan :D