kardeş pingler çk yüksek ya , ona bi çözüm yok my, bi tane türk server görmüştüm ilk kurduumda oyunu onu da bulamıorm artık
up vidyolarına baktım gercekten cok zevkli ındıdım oynıycam ama 1.1 patchnın crack ı lazım arkadaşlar
ben swat 1.0v oynuyom mob clan ile :)
COD4 online oynayın abi swat tarih öncesinde kaldı....illede swat tarzı istiyosanız sabredin rainbow6 VEGAS 2 geliyo webcaminiz warsa online oynarken kendi suratınızla oynuyosunuz (webcam le yüzünüzü oyuna aktarıyosunuz çok ilginç =)) rainbow6 in gerçekçiliinden bahsetmicem zaten....gerçekten gerçek :D
bu swat4 rpg mi? değilse neden bu başlık altında konu açıyorsunuz arkadaşım her topic kendi bölümünde açılsın
SWAT 4 - The Stetchkov Syndicate oynuyorum memnunum(online)
Arkadş burası rpg yeri yani rpg oyunların konduğu yer bu bir fps oyun ondan fps yerine koy mesajı ama YİNEDE EMEĞE SAYGI
ya abi benim sorunum var ilk yükledigimde 1 saat oynadım girdim serverlara online oynadım fakat 1 saat gectıkten sonra oynayamadım crack yukledım tekrar oynamaya basladım bu sefer serverlara girmio the server connection failed has gibi bişi gelio yardım edin version 1.1
yaw bende bi ara indirdim bir sürü sorun çıktı sildim warrock devam dedim
yardım pls ya Lütfen !!!
cok saol kardes eyv. paylasım icin ;)
abi yapamadım ya patch i bulamadım :(((( yarımcı olabilirmi biri :((
xfire: bbker10kele41 yardım Please....
site kapanmış kardeş nerden bulabiliriz.
Arkadaşlar iki bilgisayar tam bağlanacakken laptop masaüstüne dönüp şöyle bir hata veriyor.N'apmalı sizce?
Arkadaşlar bende bu hatayı veriyor ne ypamam gerekiyor?
ARKADAŞLAR BEN 1.1 UK PATCH KURDUM AMA ÇOK ACİL BUNUN İÇİN CRACK LAZIM .. EN KISA SÜREDE YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. PATCH : ENG VEYA US DEİL. LAUNGE UK OLAN VERSİON... ACİL YARDIMMM _____