Şimdi Ara

>> SWAT 4 YARDIM <<

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SWAT 4'te, kapılardan bazıları ya saydam gözüküyor yada grafikler birbirine giriyor. Görüntü ayarlarını minimum yapmama rağmen sonuç değişmedi. 64 MB GeForce 2 MX 400 ekran kartım var. Acaba yetersiz mi kalıyor..? Bunu nasıl düzeltebilirim..?

Birde ilk bölümü hem normal'de hemde hard'a defalarca bitirmeme rağmen ikinci bölümü bir türlü seçemiyorum. Birinci bölüm sonunda "Mission Completed" diyor Next Mission seçeneğine tıklıyorum ama yine birinci bölüme dönüyor...

Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler...

• System requirements

Windows 98/ME/2000/XP (Windows 2000 with Service Pack 3, Windows XP with Service Pack 1 or later)

Celeron 1.2 GHz or AMD Athlon 1.2 GHz

256 MB RAM

2 GB free hard disk space

DirectX 8.1 compatible audio support

Minimum graphics card: nVidia GeForce 2 (MX 200/400 not supported) with 32 MB or ATI Radeon 8500 with 64 MB, with Microsoft DirectX 9 driver installed

Recommended graphics card: nVidia GeForce 4 Ti (not MX) with 128 MB, ATI Radeon 9500 with 128 MB, with Microsoft DirectX 9 driver installed

İngilizcem iyi değildir. Anladığım kadarıyla ekran kartın desteklemiyor.
  • Evet sorun galiba ekran kartında ama kapıların saydam olması hiç fena değil....Kaç kişi var ne yapıyorlar hiç kapı altı aynası kullanmadan görürsün...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.