quote:Orijinalden alıntı: FungalLan o banlı. Brazzers fan club kurdu.Alıntıları Göster O çocuk 3 sene önce yu gi oh forumunda geziyodu ne ara brazzers fan kılap kurmuş
quote:Orijinalden alıntı: Yazılım Faresi O çocuk 3 sene önce yu gi oh forumunda geziyodu ne ara brazzers fan kılap kurmuş Sanane bundan?
quote:Orijinalden alıntı: Fungalquote:Orijinalden alıntı: Yazılım Faresi O çocuk 3 sene önce yu gi oh forumunda geziyodu ne ara brazzers fan kılap kurmuş Sanane bundan?Alıntıları Göster Banlansın adi beyaz!
quote:Orijinalden alıntı: Fungalquote:Orijinalden alıntı: Shitty Life˜ Banlansın adi beyaz! Kan çıkar!Alıntıları Göster Bir problem mi var ?
quote:Orijinalden alıntı: Fungalquote:Orijinalden alıntı: getta Bir problem mi var ? Sen geldin 2 problem oldu.Alıntıları Göster Hallederiz buyrun konuşalım.
quote:Orijinalden alıntı: Fungal Lan o banlı. Brazzers fan club kurdu. nasıl kaçırdım o olayı ben yaaa
quote:Orijinalden alıntı: vicoquote:Orijinalden alıntı: Fungal Lan o banlı. Brazzers fan club kurdu. nasıl kaçırdım o olayı ben yaaaAlıntıları Göster Hadi bekliyorum konuşalım.
quote:Orijinalden alıntı: gettaHadi bekliyorum konuşalım.Alıntıları Göster Konuşarakta halledebiliriz aslında.
quote:Orijinalden alıntı: FungalKonuşarakta halledebiliriz aslında.Alıntıları Göster Konuşalım diyorum zaten.Yüz yüze diyorsan o da olur.
quote:Orijinalden alıntı: gettaKonuşalım diyorum zaten.Yüz yüze diyorsan o da olur.Alıntıları Göster Şimdi sen bu adi herifi savunmak için mi buradasın?
quote:Orijinalden alıntı: FungalŞimdi sen bu adi herifi savunmak için mi buradasın?Alıntıları Göster Hayır ben sadece bir problem mi var dedim hallederiz dedim sen 2 problem oldu deyince ben geldim diye onu çözmeye çalışıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: gettaHayır ben sadece bir problem mi var dedim hallederiz dedim sen 2 problem oldu deyince ben geldim diye onu çözmeye çalışıyorum.Alıntıları Göster 3 olduk ha ?
quote:Orijinalden alıntı: vico quote:Orijinalden alıntı: Fungal Lan o banlı. Brazzers fan club kurdu. nasıl kaçırdım o olayı ben yaaa ssleri istiyoruzzzzz