Şimdi Ara

Sweden Post Takip Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
11.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkant_34

kaç günde geldi hocam ben araç kamerası sipariş verdim dün ilanda china post yazıyodu ama satıcı sweeden postla gondermiş takip nosunuda girmiş sisteme china post le 9 alışverişim oldu sıkıntı olmadı sweeden le ılk oluyo sorun olmaz inşallah

17-18 günde geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyimis kardesim benimkide gelir o surede insallah

• gecenlerde aldıgım ikinci ürün sweeden post ile gümrüğe takıldı ve tekrar gönderildi. ptt uyanmış anlaşılan :)
  • Araba dvr kamera aldim o takilmaz sanirim.

• 22 nisanda telefon aldım.sweden postta teslimatta görünüyor pttde de sadece yurtdışına sevkedildi görünüyor. 39 gün oldu. geldi evdemi yoktuk yoksa daha gelmedi mi bilmiyorum.
  • arkadaslar sweden post sakın kullanmayın 2014basında iki defa ürün aldımgümrüğe takıldı geri dönüşte stocholmde çalındı. olan benim250 usd oldu. mesajlara cevap vermiyor sweden post. en son konsolosluğa dilekçe tarzı birsey yazacağım.paranın peşinde değilim su içtimüzerine . sadece verirlerse cevabı merak ediyorum.
  • 8 ekimde sj4000 wifi kamera aldım, tedarikçi ürünü 10 ekimde kargoya verdiğini söyledi. 17 Ekim itibariyle "dispatch/yola çıkmış" gözüküyor, 18 ekim tarihinde bi güncelleme yapmışlar durum "in transit/taşıma halinde" diye, bakalım şimdiye kadar takip sorunu yaşamadım ne zaman gelir bir fikrim yok. 21 kasım'a kadar gelsin yeter :)) Brugge'de harika çekimler yapmayı planlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cettepe

8 ekimde sj4000 wifi kamera aldım, tedarikçi ürünü 10 ekimde kargoya verdiğini söyledi. 17 Ekim itibariyle "dispatch/yola çıkmış" gözüküyor, 18 ekim tarihinde bi güncelleme yapmışlar durum "in transit/taşıma halinde" diye, bakalım şimdiye kadar takip sorunu yaşamadım ne zaman gelir bir fikrim yok. 21 kasım'a kadar gelsin yeter :)) Brugge'de harika çekimler yapmayı planlıyorum...

peki aldıgın urunun taip numarasını ptt kargodan görebiliyomusun

bende şimdi onu araştırıyorum sweden post ta gümrükten geçmiş ve tasıma durumunda gözüküyo

hafta başı ptt yi arıyacam bakalım ne olmuş kargomuza
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur2206

quote:

Orijinalden alıntı: cettepe

8 ekimde sj4000 wifi kamera aldım, tedarikçi ürünü 10 ekimde kargoya verdiğini söyledi. 17 Ekim itibariyle "dispatch/yola çıkmış" gözüküyor, 18 ekim tarihinde bi güncelleme yapmışlar durum "in transit/taşıma halinde" diye, bakalım şimdiye kadar takip sorunu yaşamadım ne zaman gelir bir fikrim yok. 21 kasım'a kadar gelsin yeter :)) Brugge'de harika çekimler yapmayı planlıyorum...

peki aldıgın urunun taip numarasını ptt kargodan görebiliyomusun

bende şimdi onu araştırıyorum sweden post ta gümrükten geçmiş ve tasıma durumunda gözüküyo

hafta başı ptt yi arıyacam bakalım ne olmuş kargomuza

gumrukten gectıyse kısa sure sonra teslım edılır.

• Aliexpress'den Araç Içi Kamera Aldım,Ancak Sweden Post Hakkındaki Olumsuz Yorumları Okuyunca, Acaba Diye Düşünmeye Başladım... Nedir Bu Hususta Son Durum,Sıkıntı Yaşanıyor Mu Yoksa Kargolar Bizlere Ulaşıyor Mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjiiN

Aliexpress'den Araç Içi Kamera Aldım,Ancak Sweden Post Hakkındaki Olumsuz Yorumları Okuyunca, Acaba Diye Düşünmeye Başladım... Nedir Bu Hususta Son Durum,Sıkıntı Yaşanıyor Mu Yoksa Kargolar Bizlere Ulaşıyor Mu?

Hocam duydugun hersey hurafe aktarmali gelicek baska havalimanina ugrayacak sadece biraz gecikir 25 gunu gecmez ama elinde olur ;)

• Neden hurafe olsun mağdurlardan biride benim Türkiye den UKIM den İsveçe geri dönen paketim yok oldu..Parayı geri alamıyorum çünkü DX sitesi ürünün kendilerine dönmesi gerektiğini belirtmişti tam tamına 3 ay oldu..Kargo takipte tasniflenmek için ayrıldı diyor 2 kere Sweden Post a mail atmama rağmen sallamadılar bana abuk subuk TR den yazıyorum dememe rağmen şu numarayı arayınız gibisinden dandik mesajlar yolladılar..Demekki isveç gümrüğündeki memurlar 3.dünya ülkelerindenkilerden tehlikeliymiş
  • Hayırlısıyla Gelir Bizim Kargolar'da Inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Neden hurafe olsun mağdurlardan biride benim Türkiye den UKIM den İsveçe geri dönen paketim yok oldu..Parayı geri alamıyorum çünkü DX sitesi ürünün kendilerine dönmesi gerektiğini belirtmişti tam tamına 3 ay oldu..Kargo takipte tasniflenmek için ayrıldı diyor 2 kere Sweden Post a mail atmama rağmen sallamadılar bana abuk subuk TR den yazıyorum dememe rağmen şu numarayı arayınız gibisinden dandik mesajlar yolladılar..Demekki isveç gümrüğündeki memurlar 3.dünya ülkelerindenkilerden tehlikeliymiş

Anladim dostum ebay den alaydin sikinti oldumu 5 dakika icinde odemeyi gri aldim alirsinda yani

• İşin aslı gönderici firmalar Sweden post ile ürünün takılma ihtimalini düşürmek için tercih ederler ve burda batarya bahanesi ise hep aynı senaryo dur amaç burdaki gümrükde paketin asyadan gelişini saklamakdır gecikmede bu aktarma işleminde olablir.
  • benimkide 20 gün oldu hala transit yazıyor..anlaşılan sweden biraz sıkıntı ..netherlands post çok iyiydi 2 kere onunla geldi 20-25 güne ikiside sorunsuz geldi
  • hala aynı yazıyor bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

hala aynı yazıyor bekliyoruz

Bende 15 Gündür Bekliyorum Ve Söylediğiniz Gibi Hala Uçak Transferinde Görünüyor,Bakalım Ne Zaman Inecek Bu Uçak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjiiN

quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

hala aynı yazıyor bekliyoruz

Bende 15 Gündür Bekliyorum Ve Söylediğiniz Gibi Hala Uçak Transferinde Görünüyor,Bakalım Ne Zaman Inecek Bu Uçak

yılbaşı nedeniyle 40 günü bulabilirmiş hocam

• Gönderi Sorgulamasını Yaptığımda Artık Yurtiçinde Görünüyor Sweden Post PTT Sayfasından Kontrol Edin Diyor Ancak PTT Çok Ağır Çalışıyor Herhalde 5 Gündür Göremiyroum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.