Şimdi Ara

Sweden Post Takip Problemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
11.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende de aynı durum mevcut sanırım ya çok yoğun işlem sırası bekliyor yada terör olayları yüzünden sıkı incelemeden geçtiği için biraz beklememiz gerekiyor tam anlayamadım bende. Takipsiz olsa nasıl takip edeceğiz ? Ptt memuruna diğer kargomu alırken sordum Türkiye'ye giriş kaydı yapılmamış dedi.
  • Demiri1122 kullanıcısına yanıt
    herhangi bir gelişme var mı ?
  • roodlust R kullanıcısına yanıt
    Hiç bir değişiklik yok yürüyerek getirseler gelirdi. Kargoya verilme süresi 4 gün sürdü tam 32 gündür de kargoda.
  • Demiri1122 kullanıcısına yanıt
    bende ekstra pil siparişi vermiştim 1 dolar ekstra vererek kargo bu yüzden tıkandı, napim Türkiye'de ayni pil 40 tl ama beklemeye devam bakalım yabancı forumlara baktım Rusya'dakilerin gelmiş sıra bize de gelir :D local mail tracking yazınca uzuyormuş kargo süresi pil vs yüzünden sanırım kamyonla geliyor :D
  • roodlust R kullanıcısına yanıt
    Ben de pil sipariş ettim gecikince 1 tane aldım buradan gelenlerle beraber uzun süre götürür. Benim acelem kendim için değil bir arkadaşıma malumdan cihaz aldırdım, adama da 15 günde gelir dedim. Oda sweden postu seçmiş. Mahçup olduk durduk yere.

• bir sweden post-ptt aş ortaklığı mağduruda benim galiba. 10 dolara mi powerbank siparişi geçtim gearbestten. 20 şubat sipariş 24 şubat kargo 9 mart ptt ye aktarım gözüküyor sonrası yok. ptt ye ne ulaşabiliyorum ne takip edebiliyorum. beklemekten başka yapacak birşey yok galiba. İstanbul pim şaka gibi. Telefonu açıp alo demeden kapatıyorlar.. Böyle yaptıklarında hiç kulaklarımı çınlamıyor mu acaba?
  • yıllardır Dxten alışveriş ediyorum PTT ile bir dünya kargom geldi isveç, çin, hollanda , Almanya... 4 yıldır yurtdısından sürekli ayda bir 2 ayda bir alışverişim oluyor Türkiyye girdi kaydı düşüncegelmesi maksimum 4-5 gün srüyorda türkiyeye göndermiyorlar yada develerle falan yolluyorlar sanırım bu sweden posta bir sıkıntı var.
    Ama şu son aışverişimde DX beni canımdan bezdirdi...
    Yine önce çin postası olmayınca İsveç üzerinden göndermeye çalıştılar. 30.01.2016 tarihli spariş sözde 15.03.2016 isveç ten yollanmış görünüyor yurtdısına.... PTT takipte de bukadarını görebiliyorum fakat hepsi bu normalde herhangi bir ülkeden yurtdısına sev edildi msj ını gördükten sonra TR ye girmesi 3 gün sürüyor. 15 gün oldu hala beklemede diyor dx e sorsan 1 hafta daha bekle 2 hafta daha bekle vs zaman kazanmaya çalışıyor. PTT ye b.k atıcam bende ama öncesinde hızlı gönderi olan ürün çinden geleli 1,5 ay oluyor. yani gönderilince geliyorda bi gönderebilseler...

Eskiden çinden direk gelen ürünler artık bir şekilde gelmiyor bunu aşmak içinde çinliler avrupa üzerinden yolluyorlar. Buda güzel dediğim gibi daha öncede sweden post tan gönderileri aksamadan gelmişti ama şimdi bekliyoruz bakalım. Ayrıca 17Track sitesine vs güvenmeyin sweden post yada PTT den aratın çünkü diğer küresel arama zımbırtıları bi atraflarından elemnt uyduruyorlar. Sweden post barkodu okutmadan bi cacık olmaz 17track kendi kendine yazıyor çiziyor... 15 gün önce gönderildi diyor mesela adamlarla tartısıyorum diyorumki resmi sitede böyle birşey yok vs 15 gün sonra sweden post güncelliyor 17track aynı msj ı yeniden veriyor yani çin göndericileriyle bir danısıklı dövüş olayı var track 17 nin...
    Siz her ülkenin kendi posta servisiyle deneyin mutlaka
    Karar verdim bu son alışverişim artık çinden minden hiçbişey almam bu son oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 29 Mart 2016; 14:58:26 >

• son mağdur da benim sanırım. 20 gün oldu isveçten çıkalı ama tık yok :(
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sweden Post Takip Problemi
  • Kargom dün İstanbul pime girmiş gözüktü. İsveç - İstanbul arası 25 gün sürdü. Bisikletle zaten giderdik 25 güne. benim gibi bekleyen arkadaşlar bir kontrol etsinler. Zannedersem sweden post belli bir tarih aralığında Türkiyeye gönderim yapıyor. Başka mantıklı bir açıklama bulamadım.
  • benim ürünüm teslim oldu arkadaşlar.baya uzun sürdü. darısı diğer bekleyenlerin başına :)
  • sweden post ne nalet bir firma ya

42 gündür haber yok takipler geçmi güncelleniyor

ürün kayıpmı nerde olduğu belli değil

local mail tracking en son ve hiçbir değişiklik yok 2 haftadır
  • Status updates may be available fromdestination carrier beyler böyle yazıyor kargo takipte türkiyeye inmiş gozukuyor biri yardım edebilirmi 10 gündür türkiye gozukuyor ptt güncelleme yapmıyor
  • Hasan İşleyen H kullanıcısına yanıt
    Hocam ne oldu onu yazdıktan kaç gün sonra elinize ulsştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.