Şimdi Ara

Sweetie, You Won't Believe It

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://m.imdb.com/title/tt13236334/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim vasat yerli komedi filmlerinin bir tık üstü ve kanlısı gibi duruyor. Hakkında Türkçe yorum yazılmış veya konusu açılmış hiçbir şey görmedim. Bakalım yoklukta izleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Kasım 2021; 17:39:57 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hocam izlersen bir yorum yazarsın artık :-)
    Filmle alakalı internette tek Türkçe yorum bu konudan ibaret.

Aslında bir Kazak filmi daha var.Racketeer (2007) diye bir film bu filmleri arkadaşım tavsiye etti.Ama Türkçe kaynak yok izleyebilecek.Sağlam ingilizce olsa her filme bir şekilde ulaşabiliyorsun.Daha ne filmler vardır underrated kalan...

• Ben çoğunlukla izlediğim yapımları yorumlarım ancak bu filmi izler miyim bilmiyorum. Fragman çok bağlamadı açıkçası. Hiçbir bilgi yok, Tr altyazı filan da yok sanırım. Anadil seviyesinde bir İngilizcem olmadığından filmi tamamen en doğru şekilde anlamak isteyeceğimden en azından TR altyazısı olmayan filmleri izlemiyorum. Filmde tam böyle hayranı olduğum çok istediğim bir şey yoksa. Bakalım önceliklerim arasında değil ama izleme durumunda yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    2.yazdığım film aksiyon filmi ben fragmanını beğendim.

Şu ingilizce olayı sıkıntı işte.Habire Amerikan filmleri izliyor millet.Farklı ülke sinemalarında ne işler var halbuki...

• Fırsat bulduğumda bakarım. Önerin için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.