Şimdi Ara

Swf ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Swf dosyasını, flash programında editlemek istesem editleyemiyor muyum , üzerinde oynayıp kaydettikten sonra çıkmıyor bunun bir yolu yok mu acaba bunu sormak istedim ?

• aradıgın dosya .fla dır arkadasım. swf editlenemez bildigim kadarıyla
  • 40-50 sayfalık bir swf dosyasında istediğim sayfayı nasıl yazdırabilirim ?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musab -- 16 Ocak 2010; 13:36:24 >
  • swf decomplier programı ile swf dosyalarını fla'ya çevirebilirsin. böylece dosyayı düzenleyebilirsiniz. çok karmaşık dosyalarda program sapıtabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozane

swf decomplier programı ile swf dosyalarını fla'ya çevirebilirsin. böylece dosyayı düzenleyebilirsiniz. çok karmaşık dosyalarda program sapıtabiliyor.

İLAVETEN DECOMPİLER PROGRAMININ TAM SÜRÜM HALİNDE KULLANMAK GEREKMEKTE ÇEVİRİ ESNASINDA SWFLERİ TAM OLARAK ÇEVİRMEZ İYİ ÇALIŞMALAR.
  • bnm bildiğim imparator ve decompiler mi ne program var onlarla oluyor diye biliyorum

bu arada arkadaşlar bi soru sorucam netten hazır butonlar buldum swf formatı dreamweavera atıyorum gri bişi geliyor ortasında fireworks işareti(f) var ama önizlemede buton gözüküyor bağ yapamıyorum yani butonları seçipte hangi butona basınca hangi sayfa açılacağı seçilemiyor butonlar gözükmüyor nedenini bilen varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.