Şimdi Ara

Swiftkey Keyboard iOS Uygulamasına Türkçe Desteği Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Swiftkey Keyboard iOS uygulamasına v1.2 güncellemesi ile Türkçe dil seçeneği geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanışlımı acaba hiç kullanmadımda

• Daha demin yükledim.Çok kullanışlı ve kolay.Üstteki kelime tahminleri swift özelliğinizi kullanmasasnız bile çok işe yarıyor.Kelimenin 2 sözcüğünü yazıyorsun tahmin ediyor.Apple dan önce türkçe tahmin getirdi.
  • Klavye açılırken iphone un kendi klavyesi gibi açılmıyor. Sanki kasıyor gibi açılıyor. O yüzden ben beğenmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika olmuş. Bu mesajı Swift KEY ile yazıyorum çok kullanışlı

• Tam erisim istediktten sonra neyleyim ben Türkçe dil destegini.

• 5 ay sonra Türkçe dil desteği geldi şükür..deneyelim bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Android de ki o şahane kelime tahmini yok maalesef. Ama yinede diğer programlara nazaran hepsinden harika tahmin yapıyor.

Tek sıkıntı yazarken Apple ın klavyesi gibi performanslı şekilde açılmıyor. Kasarak açılıyor.

Bu da zamanla düzeltilir

• Ben beğendim açıkcası.alışınca gayet hızlı yazılıyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden açılırken kasıyor acaba? Performansı tahminleri şahane olmuş. Bir de şu kasılma işi olmasa.

• Sorunsuz çalışıyor emoji desteği de mevcut

• Çok iyi haber Android de kullanıyordum kelime tahminlerinde çok üst seviye bir klavye iOS da arıyordum swiftkey i Türkçe desteği gelmesi çok iyi olmuş

• İos 8 den sonra tahmin sorunu yaşıyordum ve eski 7 deki gibi olmasını bekliyordum veee SwiftKey yardıma geldi.
    Bence çok güzel ve en kullanışlı klavye.herhangi bir kasma da görmedim.ios 8.1.3 5s tavsiyemdir.

• Uzun zamandır bekliyordum indireyim bir kullanayım deneyimlerimi yazarım klavyeyi çok kullanan biriyim iyi olacak bana eğer güzelse.

• quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Uzun zamandır bekliyordum indireyim bir kullanayım deneyimlerimi yazarım klavyeyi çok kullanan biriyim iyi olacak bana eğer güzelse.

Swiftkey çok sevdiğim bir programdır ama şu tam erişim sizi de kuşkulandırmıyor mu? Benim öyle gizli şeyim yok da ne bileyim kız arkadaşıma yazarken bile aklıma gelir şimdi bu. :D

• kral1840 kullanıcısına yanıt
    Ben de 5s kullanıyorum SwiftKey de şu sorunu fark ettim.Örneğin forumda 'foruma git' bölümünde Apple yazıyorum hiçbir şey çıkmıyor halbuki alt forumların hemen belirmesi lazım.Apple in kendi klavyesinde böyle bir sorun yok.Bir diğer sorun ise bazı arkadaşlar da belirtmiş klavye açılırken sanki kasıyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 5 Şubat 2015; 21:11:34 >
  • Gayet kullanışlı olmuş cidden çok beğendim 😊

• Dikte yok bunda ya ama SwiftKey güzel olmuş

• Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    evet o özelliği kullanıcağımız zaman ve dikteyi kullanacağımız zaman smiley e basılı tutup geçebiliriz.
    Ben de kasma yok şak diye geliyor maaşallah.ios dan olabilir restore yapılınca düzelir diye umuyorum kasması olanların sorunu.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.