Şimdi Ara

🎉 Swissborg Çekilebilir 6€-300€ Kazan - KYC Yap - 100€ Yatır Anında Çek 🎉 BİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şartlar değişti ödül 2 katına çıkarıldı.

*6-300 Euro arası hemen çekilebilir ödül, şansa ne çıkarsa. 

Ek olarak referans sahibi de aynı tutarda ödül alıyor. Bu sebeple referansımdan üye olup aşağıdaki işlemleri eksiksiz tamamlayıp ödülünüzü aldıktan sonra bana özel mesaj atarsanız kazancımın yarısını da size ek olarak göndereceğim.

Swissborg Referanslı Kayıt Linki : https://join.swissborg.com/r/mehmetD7OM

Swissborg Referanssız Kayıt Linki : https://join.swissborg.com ( Ödül Yok )

Borsaya yukardaki linkten telefon numaramızla üye oluyoruz. Daha sonra telefon uygulamasını indiriyoruz. Giriş yaparak, Kyc yapıyoruz (5 dakikada onaylanıyor). ~100 Dolar Xrp yatırıp ödülle beraber hemen çekiyoruz. Ödüller 2 katına çıkmadan önce bana 2 Euro çıktı. Şansınız varsa şuan 200 Euro da çıkabilir. 

Uygulamayı indirip giriş yaptıktan sonra:

1- Starta tıklayın. Sonra telefon numaranızı girin. Telefona gelen kodu girin

2- Giriş yapmak için 4 haneli pin kodu oluşturun 2 defa yazın.

3- Kyc yapmanız gerek yazıyor. Devam ediyoruz.

4- Ad Soyad, Doğum tarihi ve Ülke seçin Next butonu ile devam edin.

5- Mail adresinizi yazın devam edin. Maile gelen kodu yazın.

6- Adresinizi istiyor. Konumdan bulamıyor alttaki "Enter Adres Manuel" yazana tıklayın. En üstte Türkiye seçtikten sonra İlk kutucuk cadde adı ikinci mahalle üçüncüye kapı no yazın devam edin.

7- Buradaki soruları doğru girmek şart değil. İstediğinizi seçin. Ben mesleğe Kozmonot yazdım.

8- Kimlik onay kısmına kadar Nexte tıklayın. Kimlik kartı (ID kart) seçin. Ülkemizi seçin.

9- Kimlik ön arka ve selfie çekiyoruz. Sadece yüzümüz. 

Kimlik onaylandıktan sonra yatırımı yapalım:

1- Portfolio da ki Deposit Cryptos'a tıklayın. En alttaki Ripple'ı seçin. I understand diyerek adresi açın.

2- Açılan adrese kendi borsanızdan 100$ değerinde xrp transfer edin. Cüzdan adresini ve Tagı ilgili alanlara girmeyi unutmayın. Tag çok unutuluyor IBAN ve hesap numarası gibi düşünün birini girmezseniz gönderilmez.

Ödülü alalım:Reward / Reward tickets'e tıklayın Redeem diyoruz bileti açıp ödüllü alın. CHSB'leri satalım ve artık çekelim:Marketplace/ önce Swissborg/ sonra ripple seçiyoruz. Tüm CHSB bakiyesini seçmek için Al a tıklıyoruz ve hepsine xrp alıyoruz. Tüm bakiye tekrar xrp oldu çekimi yapalım: Ana sayfadan ripple bakiyemizin üstüne tıklıyoruz. Send'e tıklıyoruz. Kendi borsamizda ki xrp cüzdan ve tag'ını girerek Next Send ne çıkarsa tıklayıp çekimi yapıyoruz.

Çekim ve Referans Kanıtları :

🎉 Swissborg Çekilebilir 6€-300€ Kazan - KYC Yap - 100€ Yatır Anında Çek 🎉 BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 25 Nisan 2022; 14:45:50 >

• konu ile ilgisi yok ama sizin refsiz link de refli :)

• Refli linki kopyalayıp düzenledeğimden öyle bir saçmalık olmuş :) düzenlendi.

• Hocam neden 111$ gönderiyoruz onu anlamadım başlıkta 50 Euro yazıyor oda mi arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 21 Nisan 2022; 14:48:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

Düzelttim hocam 50€ yeterli onda bir değişim yok

Edit:Deposit miktarında da değişim söz konusu en az 100$ yatırıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 22 Nisan 2022; 13:22:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Konu ile herşey yanlış başlık 6 ile 300 euro
    Konu içinde 4 ile 200 euro şaka gibi.
    100 euro çıktı Depozit yazmış 65 xrp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çıkan ödülden benim vereceğim pay ile o kadar tutar yapıyor, benim konum bu sen kendi konularına bak hadi git başka konu baltala şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100€ karşılığına denk gelen xrp tutarı yatırıldı,4€ luk kupon kazanıldı,başlık sahibi tarafından trx hesabıma 2€ değerinde tron aktarıldı,teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncel, hala yapmayan yapmayı düşünen arkadaşlar ödüller 2 katına çıkmışken bu fırsatı değerlendirin derim..

• Hocam doğrulama ne kadar sürüyor ne çekimde fee ücreti yüksek mi

• Hocam doğrulama bende anlık olmuştu bazen 24 saat kadar sürebiliyor ve fee ücretleri ise exchange tarafında 0.25€ civarları xrp çekimleri standart her yerde ne kadar alıyorsa burda da o kadar kesiyor

• yatırım karşılıyor musunuz?

• Maalesef hocam, borsa değil de cüzdan uygulaması yatırım karşılamak çok sıkıntı bu tür yerlerde

• Etkinlik sayfası mevcut mu hocam 4-5 farklı konu var biri 100 euro diyor biri 110 dolar diyor biri 105 euro diyor

• Paykipel kullanıcısına yanıt

Hocam 100€ yani 110$ civarı yapıyor o da atmanız ve ödülü aldıktan sonra hepsini beraber çekmeniz yeterli

• Yarın son gün arkadaşlar iki kat ödül için yapmayan varsa son şansı

• mgokhand kullanıcısına yanıt

ben az önce yaptım ama ülkenize kapanmıştır diyor

• laragofrett kullanıcısına yanıt

Haberi yeni aldım bende dün yerine bugün kapatmışlar hocam bitti artık etkinlik

• mgokhand kullanıcısına yanıt

siz nerden aldınız haberi forumdan mı yoksa başka kaydolan birisi varda aynı durumumu yaşıyor

• Hocam az önce arkadaş yaptı kazı kazan geçersiz dedi. Etkinlik bittiği için mi yoksa hata mı oluştu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.