Daha önce burada da paylaşıldı malum bilen biliyor. Detay bilmeyenler için 50€ yatırım yapıp 1 bilet kazanıyorsunuz ve o biletten de (kazı kazan şeklinde) 2-100€ Arası ödül çıkabiliyor. Bana bir arkadaşımı davetten 100€ çıktı hemen paramı yerli borsaya ordan da TL ye sorunsuz çektim. Görseller aşağıda mevcut. Sizde benim şansımla denemek isterseniz; Refli Link: https://join.swissborg.com/r/efraimLRFV Refsiz Link: kısaca nasıl yapıldığını anlatacak olursam: 1-Refli linkimle telefon numaranızı girip uygulamayı indirin ve giriş yapın. KYC doğrulaması yapıp biraz bekleyin. Genelde hızlı onaylanıyor. 2-XRP olarak 50€ veya karşılığı kripto gönderin. Zaten anında bilet aktif oluyor. 3-Kazı kazan yapıp şansınızı yoklayın. Ben ya 2 ya 100 gördüm arasını hiç görmedim. 4-Kazancınızı da XRP ye dönüştürüp istediğiniz yere çekin. dikkat edilmesi gerekenler: -Refsiz bilet veriyor mu emin değilim. -XRP gönderirken doğru ağ üzerinden gönderdiğinize emin olun. XRP de 2 tane adres var atlamayın. -KYC için güven sorunu yaşıyorsanız kayıt olmayın. -Para transferinde yanlış adrese gönderirseniz paranız kaybolur. Bu tür konularda dikkat etmek ve kendi güvenliğinizden emin olmalısınız. Bir aksilik durumunda ben çözüm üretemem ilgili firma ile görüşmeniz gerekir. -2 Euro gelirse eğer çekmek için önce 5 dolar CHSB ye çevirin sonra tamamını XRP ye geri çevirin. Diğer sorularınız için PM gönderebilirsiniz. Bol Şans. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim