Şimdi Ara

switch mod ile amfi ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimizde 500w amfi var.Bunu switch mod ile çalıştırabilimiyiz.

Neden switch mod , örnek 500w amfi için atıyorum +-30 V gerekiyo + 500 W trafo.
    başka bir amfide ise +- 20 V + 200 W trafo.
    W lar sorun değil fakat +- beslemeler sorun oluyor.
    200 W amfi için ayrı beslemeli trafo 500 W için ayrı beslemeli trafo sardırırsak hem maddi hem yer sorunu yaşarız diye düşündüm.
    Ama switch mod ile W sabit olarak, istenen gerilimi değiştirme imkanımız olur heralde.

Umarım sorumu sorabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivica -- 29 Aralık 2006; 14:13:05 >

• simit mod 500W hemde özel woltaj, imkansıza yakın

trafo sarsan daha kolay olur

biraz ahır olur tabi

bana 500w trafo lazım olsa hurdacılardan her hangi bir 5 on kilo bir trafo alıp

onu dağıtıp

istediğim voltaja ve akıma göre

bobinajcılardan emaye bobin alıp

spirleri tek tek atardım
  • swich mod da benim işime gelir elimde iyi devrelerde var hatta bir tanesini yapıyorum şu sıralar. bir çok kaliteli amfide swich mode kullanılıyor.özellikle oto amfilerinde ama bazı arkadaşlar çok ön yargılı davranıyor.swich mod un amfide parazit gibi sesler yapar deniyor ama deneyeceğim.denemekte yarar var .daha elime nüve yeni geçti inşallah yakında bitirip deneyeceğim
  • switch mod ta asla dalgalanma olmaz zaten tamamen elektronik malzemelerden oluşmakta.
    Benim demek istediğim her amfiye bi trafomu koyucam.Vay halime bunu önlicek tek kurtarıcı switch mod olarak düşündüm ama nasıl
  • Günümüzde endrüstriyel uygulamalar için kullanılan swichmode güç kaynakları son derece ucuz.
    12V,15V,24V,48V olarak standart imal ediliyorlar.Çıkış voltajları +/- %25 civarında ayarlanabiliyor.
    İstanbulda karaköy civarında elektrik malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz.
    24V/100W swichmode güç kaynağının fiyatı 15 dolar falan olması lazım.
    Simetrik beslemede kullanacaksanız ayın güç kaynağından iki tane almanız gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

swich mod da benim işime gelir elimde iyi devrelerde var hatta bir tanesini yapıyorum şu sıralar. bir çok kaliteli amfide swich mode kullanılıyor.özellikle oto amfilerinde ama bazı arkadaşlar çok ön yargılı davranıyor.swich mod un amfide parazit gibi sesler yapar deniyor ama deneyeceğim.denemekte yarar var .daha elime nüve yeni geçti inşallah yakında bitirip deneyeceğim

inşallah hava aralıklı nüve almışsındır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sound bar pc ye bağlanır mı
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.