Şimdi Ara

Switchbot Lock pro

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cihazı satın aldım. Fakat apartman daki çelik daire kapıda halı hazırda Tuya şifreli ve parmak izli barel kullandığım için henüz daha kurmadım. Şu resimdeki ne benziyor. az değişik.
    Switchbot Lock pro

Normal kullanımda gayet memnunum. Hatta ailecek şehir dışına çıktığınızda buzdolap kapağı tam kapanmadigi için zamanla ısısı yükselip dolap içindeki Zigbee termometre den bana alarm mesajı geldi. o an komşu için bir şifre belirleyip komşudan rica ettim eve gidip dolap kapağı kapatmisti. Normal kullanış baya iyi yani. Kurulumu çok çok basit ve Bluetooth hub varsa internet den de hukmedebiliyorsuniz.
    Cihazda bir sıkıntı olduğunda özel anahtarı ile mekaniksel açma da mümkün..Fakat eşim basitligi seviyor ve cihazda sıkıntı olduğunda tartışma olması kesin. Gerçi Parmak izi dışında sıkıntısız kullanmaya alıştı. Ama eninde sonunda sıkıntı olacaktır. biri cihaza su dökerek, çekiç ile zarar verislise vb çalışmaz hale gelecektir. Bu ihtimaller dışında çok memnunum. 3 adet ince kumanda AAA pil dayanma süresi beni oldukca etkiledi..
    cihaz da bir sıkıntı olduğunda klasik anahtar kullanımı için kapı arkasından anahtar çeviren yani cihazın zarar vermek ihtimali olanlardan uzak durması güvenliği dahada arttırıyor. Fakat bareli motor çevirecegi için pil daha kısa dayanacak tır. Sıkıntı olduğunda klasik anahtar ile giriş problemsiz olacaktır..
    Bu switchbot da NFC tanıyıp giriş mevcut. Elimde Arduino Boş NFC kartları mevcut bunlari tanımadı. Sanırım Switchbot kodlu NFC kart lazım.
    NFC etiket olayida var. Bunlar ne kadar kullanışlı sizce. Zaten amaç anahtar taşımamak. kart taşıma mantıklı mı? Yada telefonu çıkarıp NFC etiketi okutma ile kapı açma vs mantıklı mı. Ben telefonu elime aldığımda ekrandaki uygulama tuşuna basarak kilidi açarım.
    NFC ile kilit açanların tecrübelerini duymak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 16 Ekim 2024; 17:51:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    erd commander for windows 10
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.