Şimdi Ara

SWORD OF CHAOS - KAOS KILICI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
9
Favori
20.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar sv 60 kırmızı silah donanımını nasıl yapacağız bir bilginiz varmı oyunda taslak falan bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seinfeld11 S kullanıcısına yanıt
    Oyun güzel kardeşim

• ben oyunu ilk kurduğumda misafir giriş olarak girdim birkaç aydır oynuyorum 60 lw yaptım karakteri ama telefon değiştirmem gerekiyor ama çarı alamıyorum ne yapmam lazım
  • Konuyu hortlatıcam ama burası önemli 1.6m sg çarım var aşşa yukarı iki yıldır oynuyorum geri iade diye bi mevzu varmış bizde yapalım dedik ve olaylar başladı

53 lira geri iade aldım sonraki ay hesaba elmas yüklemeye çalıştım gelmedi geri iade oşduğunu bildiğim için fazladan bi kaç kez satın aldım hesap sıfırlansında gelsin diye sonuç

143 liralık elmas aldım ve gelen giden yok adamlara mail attım dekont istediler gönderdim geri iade var dediler yükleme yap ulan 143 liralık ödeme yaptım size daha neyin yüklemesi dedim yok dediler aynısı olucak

yani demem odurki bu kadar basit bi oyunu oynamayın adamlara diyorumki tamam 143 lirayı iade edin aliyim aynısını iade etmiyoruz diyolar

resimleri eve gideyim eklicem

•  SWORD OF CHAOS - KAOS KILICI

SWORD OF CHAOS - KAOS KILICI

oynamayın sonuç itibari ile 140 liranın üstüne bide 53 lira söylediklerini yükledim ne mi oldu adamlardan 6 gündür cevap yok böyle bi oyunu oynamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ttecre -- 8 Şubat 2020; 15:12:25 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.