Bildirim
SWORD OF CHAOS - KAOS KILICI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam öncelikle oyundaki karakterlerin yürüyüşleri sıkıntı.Ayrıca gelişmek kolay değil.enerji çok kolay bitiyor buda adamı oyundan soğutuyor. Bugüne kadar çok online oyun oynamış biriyim ve kendime uyan gelişmesi çok zor olmayan bir oyuna demo gelemedim rpg türünde -
Enerji kolay bitmiyor kardesim. Sürekli etkinlik var oyunda ve hepsinin farklı bir tadı var. Akşam 7de başladım halen bitiremedim günlük yapmam gerekenleri. Yürüyüş nasıl sıkınt? -
Up -
Bu yeni dönemde çıkan rpg mmo vs tüm oyunlari itici buluyorum enerji denilen sistem eli kolu bağliyor ve oyunu inceledim de diğer oyunlardan pek bi farki yok bece -
Nasıl incelediniz oyunu? Oyun enerji harcayıp bölüm geçmekten ibaret değil. Günlük 12 çeşit etkinlik var. Bunlarin çoğu diğer oyunculara karşı pvp. Bireysel oyunculuk değil. Enerjide istemiyor
Resimlerini koyucam bunların. Çok geniş bir item cesitliligide var oyunda. En sevdiğim kısımlardan biride bu. -
-
-
Merhaba dostum konunu gördüm ve başladım beraber oynicak birileri arıyorum klanına alır mısın beni tek başıma canım sıkılıyor -
Ben 4. serverdayım kardeşim. Klana belli bir saldırı gücü üstündekiler alınıyor. Takıldığın yerler falan olursa burdan sor yardımcı olayım. Oyunu büyük ölçüde çözdüm. -
demir tozu kaya tozu bunlar nasıl kullanılıyor bilginiz var mı ? s4 yengec de 36 lv 56k güc le oynuoıyrum suan vip3quote:
Orijinalden alıntı: Raznurk
Ben 4. serverdayım kardeşim. Klana belli bir saldırı gücü üstündekiler alınıyor. Takıldığın yerler falan olursa burdan sor yardımcı olayım. Oyunu büyük ölçüde çözdüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: dreaman
demir tozu kaya tozu bunlar nasıl kullanılıyor bilginiz var mı ? s4 yengec de 36 lv 56k güc le oynuoıyrum suan vip3
Turuncu taslakları işlemek için kullanılıyor onlar -
-
-
Güncel...quote:
Orijinalden alıntı: dreaman
1800 tl iyiymiş, ben 50 lvl 90k sg var.
Alıntıları Göster -
İsmi yanlış yazdım acaba karakter nasıl siliniyor :) -
Hiç hazzetmiyorum böyle oyunlardan. Tamamen para tuzağı oluyorlar genellikle. Oynayın ama para yatırmayın paranıza yazık olur.quote:
Orijinalden alıntı: III. Abdulhamid
İsmi yanlış yazdım acaba karakter nasıl siliniyor :) -
21 lvl 14.5k guc var, cok gucsuzum keçi yaratiklarin patronunu kesemiyorum, ne yapmam lazim, elinde silah olan cocukla oynuyorum -
Ben oyuna yeni başladım ve hiç bişey bilmiyorum 😂
Oyunun nasıl oynandığı hakkında genel bi bilgi verir misiniz? Birde pm ne demek. Bana pm'den mesaj geldi ama cevap veremiyorum. -
server 7 ' de satılık 60 level buyucu SG 300K üstü . Güç sıralamasında ilk 20'de . Alıcılar pm'den ulaşabilirquote:
Orijinalden alıntı: Lebalnen
Ben oyuna yeni başladım ve hiç bişey bilmiyorum 😂
Oyunun nasıl oynandığı hakkında genel bi bilgi verir misiniz? Birde pm ne demek. Bana pm'den mesaj geldi ama cevap veremiyorum.
Benzer içerikler
- internetsiz çiftlik oyunları
- download failed because you may not have purchased this app
- harf lütfen
- nss kumar taktiği
- cihaz banı kaldırma
- subway surf istanbul
- fps oyunları
- en iyi internetsiz oyunlar
- pubg mobile hile
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X