Şimdi Ara

Sword of Truth Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
9.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terry Goodkind'in 12 kitaplik serisi. Legend of the Seeker adli dizide Sword of Truth adli kitap serisini anlatiyor.

Sword of Truth Serisi

12 kitabin isimleri resimde bulunuyor. Okurken ilk 2 siradaki Debt of Bones ve Wizards First Rule'un sirasini degistirin. Yani once Wizards First Rule sonra Debt of Bones'u okuyun. Geri kalan kitaplari resimdeki sira ile okuyun.

Edit: Konuyu okuyabilecek kisilerin yararlanmasi icin editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 26 Mart 2009; 0:20:39 >

• tesekkürler...
  • Tek kitap olsaydı alırdım ama ileride param olursa alabilirim
  • Kitaplar ingilizce mi? Yoksa TR çevirisi de var mı?
  • Kitaplarin Turkce cevirisi var mi bilmiyorum, ben Ingilizce olarak okudum, Amerika'da baya tutan bir kitap serisi. Muhtemelen Turkce cevirisi vardir, ama dedigim gibi emin degilim.
  • İlk kitabın çevirisi var gerisinin yok öyle biliyorum ben bu arada legend of the seekerı kaçırmadan her hafta izliyorum çok güzel bir dizi
  • @Y!g!T

Konuya kısa bir bilgilendirme de ekleseydin keşke, sadece resimlerin pek bir yararı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Şuga -- 30 Kasım 2009; 14:20:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

@Y!g!T

Konuya kısa bir bilgilendirme de ekleseydin keşke, sadece resimlerin pek bir yararı olmuyor.

Kitapları okumadım ama legend of the seekerı hiç kaçırmadan izliyorum. Eğer kitaplarla konu aynıysa olay şu doğruluğun kılıcını kullanan bir savaşçı arayıcı var. bu adam kötülükleri arayıp yok ediyor. bunun birde arkadaşları bir büyücü(tabi sonradan arkadaş olmaktan çıkıyor başka bir şey öğreniyor) ve bir confesor var. onlar darken rahl adındaki antik bir gücü elinde bulunan bir büyücüyü yok etmeye çalışıyor. çünkü yok ederse dünya kötülükten kurtulcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessAngel

quote:

@Y!g!T

Kitapları okumadım ama legend of the seekerı hiç kaçırmadan izliyorum. Eğer kitaplarla konu aynıysa olay şu doğruluğun kılıcını kullanan bir savaşçı arayıcı var. bu adam kötülükleri arayıp yok ediyor. bunun birde arkadaşları bir büyücü(tabi sonradan arkadaş olmaktan çıkıyor başka bir şey öğreniyor) ve bir confesor var. onlar darken rahl adındaki antik bir gücü elinde bulunan bir büyücüyü yok etmeye çalışıyor. çünkü yok ederse dünya kötülükten kurtulcak.

Biraz klişe geldi ama, fena değilmiş. Sağolasın.

• quote:

quote:

quote:

@Y!g!T

Biraz klişe geldi ama, fena değilmiş. Sağolasın.

Bu daha cok dizinin konusu, ve arkadasin bahsettigi dizinin ilk sezonunu anlatmis arkadas. Kitaplar diziye gore cok daha guzel, ayrica kitapda gecen dizide gecmeyen bir suru guzel olay var. Dizi biraz klise ama kitaplari gayet guzel. Bilgilendirme bulursam eklerim, olmadi mesgul olmadigim bir zaman ben yazarim bir tane.

• http://www.orgalink.net/orgalink/4788/the-sword-of-truth

http://kitaplog.net/2009/06/25/terry-goodkind-wizards-first-rule/
    http://kitaplog.net/2008/07/07/karakter-richard-rahl/

Bir kac tane link bulabildim. Ogrendigim kadariyla sadece ilk kitabi Turkce'ye cevrilmis. Yukaridaki linkleri okuyarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

• quote:

İlk kitabın çevirisi var gerisinin yok öyle biliyorum ben bu arada legend of the seekerı kaçırmadan her hafta izliyorum çok güzel bir dizi

Bende dizisini izledikten sonra kitaptan uyarlandığını öğrendim.Keşke hepsi çevrilmiş olsa millet alacakaranlık serisine sarmış iyice adam gibi kitap görürlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

http://www.orgalink.net/orgalink/4788/the-sword-of-truth

http://kitaplog.net/2009/06/25/terry-goodkind-wizards-first-rule/
    http://kitaplog.net/2008/07/07/karakter-richard-rahl/

Bir kac tane link bulabildim. Ogrendigim kadariyla sadece ilk kitabi Turkce'ye cevrilmis. Yukaridaki linkleri okuyarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

İngilizcem fena olmasada, dakikada bir sözlük açmadan çözebiliceğimi sanmıyorum kitapları. Yakın zamanda çevirilmeye başlanır umarım.

• Kitaplari diziye gore cok daha guzel. Diziyi cekenler kitapdan bir suru yerleri atlamislar. Ayrica ayni olan olaylar bile kitapda daha guzel anlatilmis durumda.
  • Ben 11 kitabı okudum, ana seriyi yani. Çok harika gerçekten. Öykü efsaneler süper anlatılmış. Dizi ise çok klişe kalıyor kitabın yanında. Ben ikinci kitabın bir kısmını türkçeye çevirmiştim denemek için, sonra baktım çok uzun oluyor, vazgeçtim :)
  • hadi türkçe çeviriyi geçtim ingilizcesini bile bulmak imkansız ne yazık ki okuyamıycam gibi duruyor yada inşallah yolum amerikaya düşerse orda alırım :)
  • İnsan toplayıp laıka yayınevine baskı yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

İnsan toplayıp laıka yayınevine baskı yapalım.

Yapmıyorlar boşuna uğraşmayın ben epsilon yetkililerylede görüştüm onlarda aynı ing. Okuyom artık

Herhangi bir şeye olmayacak diye yaklaşırsan o şey zaten olmaz. Bence birkaç yayınevine toplu e-posta gönderelim.
  • konu hortlasin arkadas ! nooldu bizim kitaplar ?? hani toplasip imza vericektik :( ceviremediler mi hala su seriyi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostgirll -- 17 Temmuz 2014; 23:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostgirll

konu hortlasin arkadas ! nooldu bizim kitaplar ?? hani toplasip imza vericektik :( ceviremediler mi hala su seriyi ??

Yok hocam. on iki yıl geçti artık çevirmezler. Güncelliği de kalamdı. Çok küçük bir ihtimal Akılçelen Kitaplar'a mail atabiliriz bu konuda.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.