Şimdi Ara

swordbreaker+9 satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    atack:89
    poisyon:90

serwer:beramus

fiyatı 185m

(warior açıcam ondan bill+8 bide +1 çitinset wersenizde weririm)

• 180m pahali bence +8 cleaver ile esit attacki :) ama +10 olsa deli is yapar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcoreleveller -- 22 Ekim 2006; 3:06:10 >
  • ewet zaten sattım 150m den +10 basıcaktım bu günde satmasaydım
  • Kardeş çok sallıyosun biliyonmu? Başak topicinde +1 rebirt reduce glave almak istediğini yazmışsın üstüne dandik itemler fln vermişsin. Dünya paran var ama poisonlu glave alamıyon. Amacın ne? Hava atmak filanmı
  • warior çitin aldım we amacım hava felan atmak değil
  • kardeŞ Slm ( W.a.S) iST oturuyosan yTl ıle alırıM Ben +9 word breaker alırım yTL olarak Baraan_1907@hotmail.com lutfen :D ezıqıM D
  • aga sattım ne yazıkki önceden söleseydin olabilirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    [SATILIK] 3 DC Hook ve 27 arcana
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExHePtAn

kardeŞ Slm ( W.a.S) iST oturuyosan yTl ıle alırıM Ben +9 word breaker alırım yTL olarak Baraan_1907@hotmail.com lutfen :D ezıqıM D

,
    yaw 80 kere cleaver görevine gir . 30unu 1mden sat hepsinine scroll al aldığın srollarla kalan 50cleavra + bas en az 2-3 tane +8 cıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cofusion

quote:

kardeŞ Slm ( W.a.S) iST oturuyosan yTl ıle alırıM Ben +9 word breaker alırım yTL olarak Baraan_1907@hotmail.com lutfen :D ezıqıM D

,
    yaw 80 kere cleaver görevine gir . 30unu 1mden sat hepsinine scroll al aldığın srollarla kalan 50cleavra + bas en az 2-3 tane +8 cıkar

kardes bencede 80 kere cleaver gorevine girmek ii taktık en azında 3-4 tane +8 clevaer yaparsın ve tanesini 150m den satsan çok kara geçersin ondan bende bu taktıgı uygulayım ama xenonda artık kimse cleaver gorevini yapmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xgenon_M1E1R1T1

quote:

quote:

,

kardes bencede 80 kere cleaver gorevine girmek ii taktık en azında 3-4 tane +8 clevaer yaparsın ve tanesini 150m den satsan çok kara geçersin ondan bende bu taktıgı uygulayım ama xenonda artık kimse cleaver gorevini yapmıyo

eğer lvlin ii ise yanına 46lık bi adam al 2 kişi göreve girin orda parti yapma tek basına kes mutlaka chitin düşüo(tabi koxp yoksa görev bitmez bende yok ben tek bitiremedim attı görevden) bide rogue dd düşerse yasadın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Xgenon_M1E1R1T1

quote:

quote:

,

eğer lvlin ii ise yanına 46lık bi adam al 2 kişi göreve girin orda parti yapma tek basına kes mutlaka chitin düşüo(tabi koxp yoksa görev bitmez bende yok ben tek bitiremedim attı görevden) bide rogue dd düşerse yasadın

kardes lwl im 61 tek basıma kesebilitom bide buffer kuzenim var 44 lwl suan onu kasıp onla gitcez 80 100 kere yaparız artık ama + 5clevaer xgenonda 1.5m ediyo ondan kagıt parası için biraz fazla girmemiz gerekcek ama hangi kagıtla basım bus lamı (blessed upgrade scroll) lamı basım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.