Şimdi Ara

SWORDMAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kılıççı açmak istiyorum hangi skilleri koyayım yardım ederseniz sevinirim.Bir de yazdığınız skiller nasıl kasılır yazarsanız sevinirim.

• Swordsmanship>>Eline bir tane katana veya cleaver al ve birşeyler kes inek gibi hayvanlar kesersen senin için daha iyi.
    Parrying>>swordsmanship silahı ile birlikte eline bir tanede kalkan al bu sayede parrying kasmış olursun.
    Healing>>Canın gittikce kendine bandaj bas
    Tactics>>Sen yaratıklara vurdukca gelir
    Anatomy>>Makro ayarla use skill anatomy
    target self diye ve makroya bırak

Akılma gelenler bu kadar uzun zaman oynamyınca aklıma gelmiyo.
    ------------------------
    Kılıccı derken 2 sekilde anladım bi baslık anlamı ile savaşcı bide blacksmith anlamı ile kılıccı

Blacksmith acıcaksan

Mining>>Maden kaz cıkan madenleri tek tek erit
    Blacksmith>>Erittiğin iron oreleri dagger yapmaya kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 1 Şubat 2007; 16:57:58 >

• yanına bir de necromancer tavsiye ederim.
    necromancy -> necro kitabi ve buyuleri ile buyu malzemelerini alip skillinin yettigi buyuleri yaparak gelistirebilirsin.
    spirit speak -> necromancynin daha etkili olmasi icin. skillerden spirit speak'i uyguluyorsun. bir macro falan atarsin. yaptigin zaman karkterinin uzerinde "anh mi sah ko" yazar, canini doldurur.
  • eger runuoysa necro hayata kasma chilvary diye bi skill var kitabındaki büyüler ile kasarsın yanıda birde archer kas işte süper (savaşcı için olanı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 1 Şubat 2007; 22:55:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bazenler

yanına bir de necromancer tavsiye ederim.
    necromancy -> necro kitabi ve buyuleri ile buyu malzemelerini alip skillinin yettigi buyuleri yaparak gelistirebilirsin.
    spirit speak -> necromancynin daha etkili olmasi icin. skillerden spirit speak'i uyguluyorsun. bir macro falan atarsin. yaptigin zaman karkterinin uzerinde "anh mi sah ko" yazar, canini doldurur.

Necromancymi arkadaşım sen hala o ilk avalon veya mystra zamanında fln kaldın.Bu adam fcr hem dex hem manalı zırhı nası bulcak acaba.Necro sadece archerın yanında iyidir bunu asla unutmayın.

quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

eger runuoysa necro hayata kasma chilvary diye bi skill var kitabındaki büyüler ile kasarsın yanıda birde archer kas işte süper (savaşcı için olanı)

Chilivary büyüleri ise dmgden daha çık zırhın kırılmasına yönelik büyülerdir.Bu yüzden zırhları kıran mf silahlarının yanında kullanılır.
    En iyi sw skilleri ise şunlardır:
    Anatomy
    Healing
    Resisting Spell(mage büyüleri için yoksa anexporda yarım saat takılı kalırsınız)
    Swordmanship
    Tactic(Ps bastıktan sonra bu skill düşürülür)
    Poising(poisiz sw düşünülemez)
    Parrying
    En iyi sw skilleri bunlardır ve dediğim gibi posiz sw olmaz.Statları ise şöyledir 60str 125dex 40mana(başlangıçtaki 225 stat cap için).Lmc20 ve manareg 6lı bir set ile gloves of pugilist ve piravate dread hatle beraber iyi bir dexsiniz ve stamınız olur.Ayrıca 120sw pssi yapıldıktan sonra böyle bir setle yaklaşık olarak cleverın poi ve kanatma combosunu(ki elinizde bir minor artıfecti olan Cold Blood varsa)yaklaşık olarak 6 manaya vurabilirsiniz.Ama belirttiğim gibi poi olması şart çünkü fenc ve swdeki çoğu silah fazla damage vermez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Blake -- 2 Şubat 2007; 13:22:55 >

• uzun sure necro sw char ile oynadım gayet de mutluydum. gerci, item gibi bir derdim yoktu bollukta yetiştim ben :P necro archerin yeri ayri tabii o baska mesele.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bazenler

uzun sure necro sw char ile oynadım gayet de mutluydum. gerci, item gibi bir derdim yoktu bollukta yetiştim ben :P necro archerin yeri ayri tabii o baska mesele.

Valla ben mystradan beri (yaklaşık 6sene fln) necro sw ile oynayan görmedim nezaman minorlar çıktı bu tür kombinasyonlar yok oldu yerini daha oturaklı skiller aldı yani bu dediğin açılan her serverda phın 0 olduğu serverların dönemine dayanıyor...
  • poisonig nasıl kasılıyorrr
  • Ya silaha poison sürüceksin(yeşil şişe) yada bir yaratığa poison büyüsünü atıcaksın.
  • öncelikle charı açarken poi ve heal açmanı öneririm.Poi 50den 75e kadar alcmy ve mage npclerinden teymin edebileceğiniz lesser poison ile 75ten 100e kadar ise greater poisonla kasabilirsiniz.Poi kasmanın çok basit bir razor makrosu vardır(Elle kasmak 6-7saatinizi alır).Charınızı ilk açtığınızda poisonig skiline tıkladıktan sonra lesser poisona tıklamanız ardında çantanızdaki daggera tıklamanız yeterli olucaktır.Bunu yaptıktan sonra aşağıdaki vermiş olduğum macroyu razorun macros bölümüne kopyalayık oyuna girmeniz yeterli olacaktır.(Ancak macrodaki grater posionu lesser poison yapmalısınız)
    Poi Macrosu:http://rapidshare.com/files/14574230/poising.macro

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.